2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

anladım canım kokusundandr belki. Yazdıklarını okudum pek anlam veremedim sonuçta tanımayınca yorum yapmak doğru olmuyo. Ama biraz ağır olmuş söyledikleri.sen ılımlı yaklaşırken böyle yapması mantıklı değil gibi

Herkesin maddi sıkıntıları var ne olursa olsun bence o sekikde sana davranmamaliydi kuzumm kirici davranmis

Herkesin maddi sıkıntıları var ne olursa olsun bence o sekikde sana davranmamaliydi kuzumm kirici davranmis

Kizlar yorumlariniz için tesekkur ederim. Yemekten önce dukkani yakin diye eve gittim beraber dönelim eve dedim o arada is yerinde ve dönerken de olmak üzere konuştuk. İşimi değiştirmeyi düşünüyorum seni bu şekilde düzensiz bir gelirle kendi cikmazima ortak edemem dedi. Konuştuk uzunca detaylari anlatmak uzun sürer simdi :) ama sonuç tatliya baglandi ben bizim bu huyumuzu seviyorum ne olursa olsun konuşup hallediyoruz çok kisa surede. Nitekim yine öyle oldu bende anlattim derdimi oda anlatti hak verdiğim noktalar cogunluktaydi. 5 ay bitecek daha bir kere bile boyle bir kirilganlik olmamisti birazda benim donemime bagli diyerekten üstüne varmadim. Çok şükür simdi iyiyiz. Normale döndük. Oturdum yemek yedik sohbetler ettik annem ben o :) yeni gitti bende sizi haberdar etmek istedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevindim canım sorunu halletmenize

İyi canim tatliya baglamaniza sevindimm kuslukler olmasin sevgililer arasinde hep mutlu olsunlarrr

amiiiiiinnnn :) sende durumlar nasıl kuzum

Cok sükür canım iyi ne olsun iste bakalim insaAllah 2 hafta sora gelcek bayram tatilinde.Sadece moralimin bozuldugu nisani Agstos 2 istiyodum olmayacak yetismez ne mekan tutabildim ne bisey en son konustuk iste acele etmeyelim dedi.Agstosta isteme soz yapariz kurban bayrami ekim 10 dada nisan dedi bakalim iste

Bizde dun konuştuk belki isteme ertelenmeyecek ama düğünü bir sene erteleyebiliriz. İs değiştirmeyi planlıyor o sebeple bakalim bu yaz nasil olacak isleri ona göre belli olacak.
amiin

Günaydınnn

Gunaydin tatlım :)

bence mantıklı demiş

hem o hazırlık sürecini beraberken yaşamanız çok daha güzel olur canım

bence mantıklı demiş

hem o hazırlık sürecini beraberken yaşamanız çok daha güzel olur canım

Evet canim oylede iste bir an o cede nisanli olayim istiyodum artik hayirlisi Allahin izni ile.Sen nasilsin keyfin nasill

Buarada kizlar hepinizin kandili mubarek olsunnn.Dualariniz kabul ve makbul olsun.Bizleride unutmayin olurmu dulariniza katinn
Ayrica bu karkralicesine biseymi oldu ya baya merak ettim.

Evet canim oylede iste bir an o cede nisanli olayim istiyodum artik hayirlisi Allahin izni ile.Sen nasilsin keyfin nasill

olsun canım, geç olsun güç olmasınn

benim keyifler aynı, yarın akşam babamla konuşacağım :18:

Buarada kizlar hepinizin kandili mubarek olsunnn.Dualariniz kabul ve makbul olsun.Bizleride unutmayin olurmu dulariniza katinn
Ayrica bu karkralicesine biseymi oldu ya baya merak ettim.

sağol canım cümleten kandilimiz mübarek olsun :) ettiğimiz duaların en hayırlıları kabul olsun inşallah :)

KARKRALİÇESİ nerede ne yapıyor hakikaten baksana kayboldu kız ortalıktan babasıyla konuşacaktı en son kaçmış olmasın kız bu

hakkatteen ordu lafı falan ediyordu oraya mı gitti acabaaa :44:

bu arada ben de ayrın akşam konuşacağım babamla, benim için de dua edin bu mübarek günde, kabullenmiş olsun artık herşeyi

hakkatteen ordu lafı falan ediyordu oraya mı gitti acabaaa :44:

bu arada ben de ayrın akşam konuşacağım babamla, benim için de dua edin bu mübarek günde, kabullenmiş olsun artık herşeyi

inşallah kabullenir canım herkesin herşeyi güzel olsun istiyorum yaa babanla konuştuktan sonra mutlaka bildir bize :)

ayy gitmemiş olsun ya oda yanlış çünkü ama ailesinede pes dedim hakikaten :S kısa zamanda haberdar eder inşallah bizi.

bildirirm tabikisiiii umarım güzel haberle gelirim burayaaaa

İnsan bir yola girince biran önce olsun istiyor.Aklımda hazırlıklar var hep. Eşyasıdır evidir. Seneye evlenmeyi düşünüyoruz ama zaman çabuk geçiyor. Neyse kızlar hepberaber anlatarak geçireceğiz bu günleri :126:

bildirirm tabikisiiii umarım güzel haberle gelirim burayaaaa

Ayy evet evet :):):) sorma ertelenme ihtimali bile var ama çeyizler hayaller havada ucusuyor resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…