• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

kafam karıştı benim şimdi amaaaa :37:

ben bu elbiseyi, (olursa eğer) isteme merasiminde giymeyi planlıyorum, ona göre yorum yapın :31:
Canım illa bu 2 simi olmak zorundami daha citipiti bisey olsaydi iyi olmazmiyidi

Son düzenleme:
kafam karıştı benim şimdi amaaaa :37:

ben bu elbiseyi, (olursa eğer) isteme merasiminde giymeyi planlıyorum, ona göre yorum yapın :31:

Cıks ikiside değil ı ı olmazzzzzzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sen bizimle paylaşma bunları alacağın olsun ayrıca. Hadi bye.

Canım illa bu 2 simi olmak zorundami daha citipiti bisey olsaydi iyi olmazmiyidi

kilo probleminden dolayı her zaman ve her modelde elbise bulamıyorum maalesef :14:

Cıks ikiside değil ı ı olmazzzzzzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sen bizimle paylaşma bunları alacağın olsun ayrıca. Hadi bye.

sen sanki topiktesin deee :37:

hemm, istemede ne giyilir ki başkaaa :31: abartmaya gerek olmaz diye düşünüyorum, sadece isteme olacak çünkü nizim olduğunda, isteyecekler ve gidecekler :1: söz olmayacak yani o gün hemen

Son düzenleme:
kilo probleminden dolayı her zaman ve her modelde elbise bulamıyorum maalesef :14:

hemm, istemede ne giyilir ki başkaaa :31: abartmaya gerek olmaz diye düşünüyorum, sadece isteme olacak çünkü nizim olduğunda, isteyecekler ve gidecekler :1: söz olmayacak yani o gün hemen

ben 100 çekiyodum bi aralar :53::53::53::53::53:

ok...
.
.
..,.
,.

Kac beden giyiyosun tatlim ona gore bakiyim sana elbise

tşk ederimm canım ilgilendiğin için :16:

ama ama kolsuz olmayacak elbise, çünkü kollarım çok kalın, ön dekolte olmaması lazım malum kahve falan verirken eğilcez,, boyu da diz kapağının azıcık altında olacak :26::26:

poffff, elbise bulmakta çok zorlanıyorummmmm :14:

gerçi en kötü kendi elbiselerimden giyicem artık :31:

tşk ederimm canım ilgilendiğin için :16:

ama ama kolsuz olmayacak elbise, çünkü kollarım çok kalın, ön dekolte olmaması lazım malum kahve falan verirken eğilcez,, boyu da diz kapağının azıcık altında olacak :26::26:

poffff, elbise bulmakta çok zorlanıyorummmmm :14:

gerçi en kötü kendi elbiselerimden giyicem artık :31:
Yrn pcden daha rahat bakar bulurum canim sana telden cok rahat bakamadim zaten tabi bide boyle nasil giyinebilecegini bilmedigin icin ne tarz olcagini soylemen daha iyi :)

tribim sürü gibi yayılıo :14::14::14::14:
korkmaya başladım kendimden gelmesemmi topige barışana kadar acaba :19:

sakin ol ya. gizli iş yapıcak olsa silerdi bence konuşmaları.
belki unutmuştur olamazmı:26:

aaaaa, ayıp etmişş :53::53::53: canına oku valla ki yapmasın bi daha öle bişiler :47:

Evet kuşlar trip suremi acikliyorum 20 dakika :) saka değil gerçek. Biraz abarttigimi düşündüm çünkü sonuçta 20 yillik arkadaşı ve kiz konuşmalarında benimle beraber davet etmiş evlerine yani falan oda ayni sebepleri söyleyerek bana bagirdi bende sinirlendim ama 20 dakika içinde tartistik kavga ettik dükkanda ve geçti gitti. En son kizla faceten eklesip tanismak istiyorum dedim tamam dedi istediğini yap ama anlayacaksın bundanmi kiskandim falan diyeceksin dedi. Bakalim içim durmuyor ama haksizda sayilmaz gereksiz bir kiskanclikti sadece haber vermesi yeterliydi.

Onun dişinda missgamzeli elbiselerden siyah olani beğendim ben bilmiyorum tabiki :)

Karkralicesi EVE DÖNDÜM dumanlar sinsin bebek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back