Ohh çok sevindim canımValla bugun evimiz temizlendi. 10 gune kadar mobilyalarimiz gelecekmis. Kuafor randevumu aldim. Bunlar olunca ufak kipirtilar olustu icimde
Sen neler yapiyorsun kuzum?
Ne zaman acilacak kuzum? Mayista mi gitmisti?Ohh çok sevindim canım
bende nişanlımın izinlerinin açılmasını bekliyorum kuzumo yüzden daha hazırlık yok malesef
Ay daha gecen gun 70 kusurdu. Ne cabuk geciyor ya.
Teşekkür ederimmm :) Yaz geliniii insallahHoşgeldiin:) yaz gelini basketchi :)
Teşekkür ederimmm :) Yaz geliniii insallah
:) :) hazırlıklar ne durumda :) söz&nişan oldu mu :)
Biz günleri belirledik canımgünlerimizi beklıyoruz nişan mart gibi düşündük daha öne de cekebılırz,benım 2. evlilik olacagı ıcın bıraz endişlerim var erteleye erteleye bi hal oldum
Hmmm anladım tatlım :) Eğer herşeyiniz tam ise beklemenin bir manası yok bence :) ama endişeleriniz olduğunu yazmışsın. Bence endişelenme her insan aynı değil ki sen devam etmişin güveniyorsun :) yoksa devam etmezsin :) sevdiceğinle yaşanacak güzel günleri öteleme :)
Hiçbirşey hazır değil tabiisiii :))) Yavastan sindire sindire hazırlıklara baslıyoruz... Siz ne gusel süreci bitirmek üzeresinizzDarısı başımaaa
:) ohhh mis hazırların tamam ise erkek tarafıda cabuk tutsun elinii artıkk :) nekadar kaldı düğüne net olarak ? İstanbul damısın ?İçine sine sine olması en güzeli tabiki :) Benim kendin yaptığım hazırlıklar tamam ama işte erkek tarafının eksiklerini bekliyoruz bu seferaminn aminn güzel heyecanlar
:) ohhh mis hazırların tamam ise erkek tarafıda cabuk tutsun elinii artıkk :) nekadar kaldı düğüne net olarak ? İstanbul damısın ?
Evet canım mayısta gitti. ama hiç belli değil ne zaman açılacağı.Ne zaman acilacak kuzum? Mayista mi gitmisti?
Nerde yapiyor kuzum askerligini?Evet canım mayısta gitti. ama hiç belli değil ne zaman açılacağı.
banada hiç gecmiyormuş gibi geliyor kuzum , sizin ne kadar kalmıştı ?
herseyin kolaylık ve hayırlısıyla son bulması dılegımle canım :) Bende İstanbul Anadolu yakasındayım ... Ama Bursaya gelin gidicegim kısmetse :)Ev yapacaklar nasipse birde yeni işe girdi para kazansa biii ahh ahh bitirtcem o hazırlıkları ona24 Nisanda canım hayırlısı ile :) evet istanbuldayım :) sanırım sende istanbuldasın :)
herseyin kolaylık ve hayırlısıyla son bulması dılegımle canım :) Bende İstanbul Anadolu yakasındayım ... Ama Bursaya gelin gidicegim kısmetse :)
Aminnn aminn inşallah tatlım :) Bende Anadolu yakasındayım :) Bursa'yı güzel memleket diyorlar :) yeşillik doğa falan şanslısın yaniii :) tanıdık çok ama gidip görme şansımız olmadı hiç :)
Nerde yapiyor kuzum askerligini?
18 gun kaldi bizim bakalim
Ağrı da sınır da canım .s
Biz zaten Bursalıyız anne tarafı hep orda ... cocuklugumndan beri İstanbuldan sonra tek yasayacagım sehır Bursa diyordum sanırım cok yurekten istemişim o şehirde aşkı bulmak nasip oldu ... herseyın hayırlısı güzell paylasımlarını takipteyim
Ağrı da sınır da canım .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?