2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Valla bugun evimiz temizlendi. 10 gune kadar mobilyalarimiz gelecekmis. Kuafor randevumu aldim. Bunlar olunca ufak kipirtilar olustu icimde

Sen neler yapiyorsun kuzum?
Ohh çok sevindim canım
bende nişanlımın izinlerinin açılmasını bekliyorum kuzum o yüzden daha hazırlık yok malesef

:) :) hazırlıklar ne durumda :) söz&nişan oldu mu :)

Biz günleri belirledik canım günlerimizi beklıyoruz nişan mart gibi düşündük daha öne de cekebılırz,benım 2. evlilik olacagı ıcın bıraz endişlerim var erteleye erteleye bi hal oldum

Biz günleri belirledik canım günlerimizi beklıyoruz nişan mart gibi düşündük daha öne de cekebılırz,benım 2. evlilik olacagı ıcın bıraz endişlerim var erteleye erteleye bi hal oldum

Hmmm anladım tatlım :) Eğer herşeyiniz tam ise beklemenin bir manası yok bence :) ama endişeleriniz olduğunu yazmışsın. Bence endişelenme her insan aynı değil ki sen devam etmişin güveniyorsun :) yoksa devam etmezsin :) sevdiceğinle yaşanacak güzel günleri öteleme :)

Hiçbirşey hazır değil tabiisiii :))) Yavastan sindire sindire hazırlıklara baslıyoruz... Siz ne gusel süreci bitirmek üzeresinizz Darısı başımaaa

Hiçbirşey hazır değil tabiisiii :))) Yavastan sindire sindire hazırlıklara baslıyoruz... Siz ne gusel süreci bitirmek üzeresinizz Darısı başımaaa

İçine sine sine olması en güzeli tabiki :) Benim kendin yaptığım hazırlıklar tamam ama işte erkek tarafının eksiklerini bekliyoruz bu sefer aminn aminn güzel heyecanlar

İçine sine sine olması en güzeli tabiki :) Benim kendin yaptığım hazırlıklar tamam ama işte erkek tarafının eksiklerini bekliyoruz bu sefer aminn aminn güzel heyecanlar
:) ohhh mis hazırların tamam ise erkek tarafıda cabuk tutsun elinii artıkk :) nekadar kaldı düğüne net olarak ? İstanbul damısın ?

:) ohhh mis hazırların tamam ise erkek tarafıda cabuk tutsun elinii artıkk :) nekadar kaldı düğüne net olarak ? İstanbul damısın ?

Ev yapacaklar nasipse birde yeni işe girdi para kazansa biii ahh ahh bitirtcem o hazırlıkları ona 24 Nisanda canım hayırlısı ile :) evet istanbuldayım :) sanırım sende istanbuldasın :)

Ev yapacaklar nasipse birde yeni işe girdi para kazansa biii ahh ahh bitirtcem o hazırlıkları ona 24 Nisanda canım hayırlısı ile :) evet istanbuldayım :) sanırım sende istanbuldasın :)
herseyin kolaylık ve hayırlısıyla son bulması dılegımle canım :) Bende İstanbul Anadolu yakasındayım ... Ama Bursaya gelin gidicegim kısmetse :)

herseyin kolaylık ve hayırlısıyla son bulması dılegımle canım :) Bende İstanbul Anadolu yakasındayım ... Ama Bursaya gelin gidicegim kısmetse :)

Aminnn aminn inşallah tatlım :) Bende Anadolu yakasındayım :) Bursa'yı güzel memleket diyorlar :) yeşillik doğa falan şanslısın yaniii :) tanıdık çok ama gidip görme şansımız olmadı hiç :)

Aminnn aminn inşallah tatlım :) Bende Anadolu yakasındayım :) Bursa'yı güzel memleket diyorlar :) yeşillik doğa falan şanslısın yaniii :) tanıdık çok ama gidip görme şansımız olmadı hiç :)

Biz zaten Bursalıyız anne tarafı hep orda ... cocuklugumndan beri İstanbuldan sonra tek yasayacagım sehır Bursa diyordum sanırım cok yurekten istemişim o şehirde aşkı bulmak nasip oldu ... herseyın hayırlısı güzell paylasımlarını takipteyim

:) :) Allah gönlüne göre vermiş canım desene ozaman :) Çok teşekkür ederim canım benim bende seni takipteyim :)

Ağrı da sınır da canım .s

tatlım Allah askerini sana sağsalim kavuştursun inşallah.. AMİN AMİN AMİNNN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…