- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Yokkız hiç kıpırtı olmuyor mu içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokkız hiç kıpırtı olmuyor mu içinde
bende o yüzden paylaşıyorum canım heyecanlanın , güzel stresler yapın diye
yok kuzum benden önce çok gelinlerimiz geçti burdan :) daha yazılmayanlar bile var ama uzun bi süre girmeyince hepimiz koptuk tabi
üzülme canım sen. ocak - şubattan sonra hepsini alırsınız hem evinizde bitmiş olur o zamanlarda.
Bence de artık kopmayalım canım Hazırlıklarımızı burdan paylaşalım hem birbirimize de yardımcı olmuş oluruz.Hehehe iyi yapıyon canm ama şuan yer tutulmadı falan bilmem heyecan yok şimdilik
Anladım tatlım:) bende diyorum niye böyle az diye sonlara kalmışık iyi mi kopmayalım yaa şu stresli zor Günler'de
Kötü bişeyler mi oldu canım acaba onları mı takıyorsun aklına
Hoşgeldin canım aramıza tam tarihiniz belli oldu mu ?Merhaba kızlarr....
Bende aranıza 2016 Agustos gelini oalrak yeni katıldım ... Herkese şimdiden mutluluklarr
Merhaba kızlarr....
Bende aranıza 2016 Agustos gelini oalrak yeni katıldım ... Herkese şimdiden mutluluklarr
Kötü bişeyler mi oldu canım acaba onları mı takıyorsun aklına
Bence de artık kopmayalım canım Hazırlıklarımızı burdan paylaşalım hem birbirimize de yardımcı olmuş oluruz.
Merhaba kızlarr....
Bu seni etkiliyor bence kuzum .. ama sevdiğine güveniyorsan için rahat olsun.bu hayat İkinizin , bundan sonra hep birlikte yaşıycaksınız.Hosgeldiin
Kuzum bizim ailemi ikna etme surecimiz cok sancili gecti de simdi vicdan yapiyorum. Buyuk kismi bu. Bazi konularda da acayip geriliyorum. Bi kismi da bu galiba.
Aynen oyle canim ya. Cok dertleniyorum bu duruma. Dedigini uygulamaya calisacagim. Cok az kaldi gercekten bir an once toparlamam lazim..Bu seni etkiliyor bence kuzum .. ama sevdiğine güveniyorsan için rahat olsun.bu hayat İkinizin , bundan sonra hep birlikte yaşıycaksınız.
Bu özel günü bi daha yaşamıycaksın , ilk ve son kez olucak , ve o kadar az kalmış ki o güne . O yüzden sadece sevdiğine kavuşacağını düşün. Aşk ınız için verdiğiniz emekler meyvesini verdi ömür boyu aşkınız hep sürsün ..
Şimdi planlar yap canım internetten mobilya modellerine fiyatlarına bakmaya başla yavaş yavaş , bende öyle yapıyorum ev kiralarına bakıyorum , istediğim gibi bi ev var mı diye araştırıyorum öyleAynen öyle tatlım :) benim hazırlıklar şuan bekliyor öyle :) ödemelerim olduğu için biraz bıraktım işte
Hiç bişey içinde kalmasın canım doya doya o anları yaşayabilmen için kendini düşün artıkAynen oyle canim ya. Cok dertleniyorum bu duruma. Dedigini uygulamaya calisacagim. Cok az kaldi gercekten bir an once toparlamam lazim..
Haklisin kuzum. Umarim basaririm bunu :)Hiç bişey içinde kalmasın canım doya doya o anları yaşayabilmen için kendini düşün artık
Güzel haberlerini bekliyorum canım beni merakta bırakmaa biraz heyecanlanma oldu mu pekiHaklisin kuzum. Umarim basaririm bunu :)
Şimdi planlar yap canım internetten mobilya modellerine fiyatlarına bakmaya başla yavaş yavaş , bende öyle yapıyorum ev kiralarına bakıyorum , istediğim gibi bi ev var mı diye araştırıyorum öyle
Valla bugun evimiz temizlendi. 10 gune kadar mobilyalarimiz gelecekmis. Kuafor randevumu aldim. Bunlar olunca ufak kipirtilar olustu icimdeGüzel haberlerini bekliyorum canım beni merakta bırakmaa biraz heyecanlanma oldu mu peki
Cok spor tarz alma bence canim ya. Salona daha agir bir model daha guzel oluyor.Kararsızım spor tarz mı alsam yoksa şimdiki moda olan Chester model mi alsam diye canm :)) kafam bulanıyor bir yere gidip bi kerede almam gerek
Nasıl ev fiyatları canm ben en son baktığımda baya uçuktu hem nerde oturuyorsun canm?
Cok spor tarz alma bence canim ya. Salona daha agir bir model daha guzel oluyor.