• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

bende o yüzden paylaşıyorum canım heyecanlanın , güzel stresler yapın diye :KK68: :KK48:

:KK53::KK53: Hehehe iyi yapıyon canm ama şuan yer tutulmadı falan bilmem heyecan yok şimdilik :KK48:

yok kuzum benden önce çok gelinlerimiz geçti burdan :) daha yazılmayanlar bile var ama uzun bi süre girmeyince hepimiz koptuk tabi :KK45:

üzülme canım sen. ocak - şubattan sonra hepsini alırsınız hem evinizde bitmiş olur o zamanlarda.:KK5:

Anladım tatlım:) bende diyorum niye böyle az diye :KK69: sonlara kalmışık iyi mi :KK70: kopmayalım yaa şu stresli zor Günler'de :KK19:

Merhaba kızlarr.... :KK54:

Bende aranıza 2016 Agustos gelini oalrak yeni katıldım ... Herkese şimdiden mutluluklarr :KK68:

:KK53::KK53: Hehehe iyi yapıyon canm ama şuan yer tutulmadı falan bilmem heyecan yok şimdilik :KK48:

Anladım tatlım:) bende diyorum niye böyle az diye :KK69: sonlara kalmışık iyi mi :KK70: kopmayalım yaa şu stresli zor Günler'de :KK19:
Bence de artık kopmayalım canım Hazırlıklarımızı burdan paylaşalım hem birbirimize de yardımcı olmuş oluruz.:KK50::KK19:

Merhaba kızlarr.... :KK54:

Bende aranıza 2016 Agustos gelini oalrak yeni katıldım ... Herkese şimdiden mutluluklarr :KK68:

Hosgeldiin:KK54:

Kötü bişeyler mi oldu canım acaba onları mı takıyorsun aklına :KK64:

Kuzum bizim ailemi ikna etme surecimiz cok sancili gecti de simdi vicdan yapiyorum. Buyuk kismi bu. Bazi konularda da acayip geriliyorum. Bi kismi da bu galiba.:KK51:

Bence de artık kopmayalım canım Hazırlıklarımızı burdan paylaşalım hem birbirimize de yardımcı olmuş oluruz.:KK50::KK19:

Aynen öyle tatlım :) benim hazırlıklar şuan bekliyor öyle :) ödemelerim olduğu için biraz bıraktım işte :(

Hosgeldiin:KK54:

Kuzum bizim ailemi ikna etme surecimiz cok sancili gecti de simdi vicdan yapiyorum. Buyuk kismi bu. Bazi konularda da acayip geriliyorum. Bi kismi da bu galiba.:KK51:
Bu seni etkiliyor bence kuzum .. ama sevdiğine güveniyorsan için rahat olsun.bu hayat İkinizin , bundan sonra hep birlikte yaşıycaksınız.
Bu özel günü bi daha yaşamıycaksın , ilk ve son kez olucak , ve o kadar az kalmış ki o güne . O yüzden sadece sevdiğine kavuşacağını düşün. Aşk ınız için verdiğiniz emekler meyvesini verdi :KK200: ömür boyu aşkınız hep sürsün ..:KK36:

Bu seni etkiliyor bence kuzum .. ama sevdiğine güveniyorsan için rahat olsun.bu hayat İkinizin , bundan sonra hep birlikte yaşıycaksınız.
Bu özel günü bi daha yaşamıycaksın , ilk ve son kez olucak , ve o kadar az kalmış ki o güne . O yüzden sadece sevdiğine kavuşacağını düşün. Aşk ınız için verdiğiniz emekler meyvesini verdi :KK200: ömür boyu aşkınız hep sürsün ..:KK36:
Aynen oyle canim ya. Cok dertleniyorum bu duruma. Dedigini uygulamaya calisacagim. Cok az kaldi gercekten bir an once toparlamam lazim..

Aynen öyle tatlım :) benim hazırlıklar şuan bekliyor öyle :) ödemelerim olduğu için biraz bıraktım işte :KK43:
Şimdi planlar yap canım internetten mobilya modellerine fiyatlarına bakmaya başla yavaş yavaş , bende öyle yapıyorum :KK45: ev kiralarına bakıyorum , istediğim gibi bi ev var mı diye araştırıyorum öyle:KK37:

Şimdi planlar yap canım internetten mobilya modellerine fiyatlarına bakmaya başla yavaş yavaş , bende öyle yapıyorum :KK45: ev kiralarına bakıyorum , istediğim gibi bi ev var mı diye araştırıyorum öyle:KK37:

Kararsızım spor tarz mı alsam yoksa şimdiki moda olan Chester model mi alsam diye canm :)) kafam bulanıyor bir yere gidip bi kerede almam gerek :-)

Nasıl ev fiyatları canm ben en son baktığımda baya uçuktu:( hem nerde oturuyorsun canm?

Güzel haberlerini bekliyorum canım beni merakta bırakmaa :KK45: biraz heyecanlanma oldu mu peki :KK30:
Valla bugun evimiz temizlendi. 10 gune kadar mobilyalarimiz gelecekmis. Kuafor randevumu aldim. Bunlar olunca ufak kipirtilar olustu icimde :KK48:

Sen neler yapiyorsun kuzum?

Kararsızım spor tarz mı alsam yoksa şimdiki moda olan Chester model mi alsam diye canm :)) kafam bulanıyor bir yere gidip bi kerede almam gerek :-)

Nasıl ev fiyatları canm ben en son baktığımda baya uçuktu:KK43: hem nerde oturuyorsun canm?
Cok spor tarz alma bence canim ya. Salona daha agir bir model daha guzel oluyor.

Neden oturamayacakmissin ki. Gayet de gidip otur. Süs diye almiyorsun ki onlari:KK48:

Ben tarzlari cok bilmiyorum canim. Kelebekten "spine" isimli koltuklardan siparis ettik salonumuza biz. Tarzi ne bilmiyorum. Biliyorsan sen soylersen de sevinirim:KK48:

Back