Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 2015-2016 Anaokulu Anneleri

ToprakSemer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
4
0
39
Merhaba Benim 4 yaşında kızım var. Çekmeköyde oturuyorum. Bu sene kızımı anaokuluna yazdırıcam ama kararsızım biraz. Yakınlarda Erdem Koleji açıldı. Anaokul, ilkokul , ortaokul beraber. Anaokulu için çok güzel olanakları var diğer anaokullarının sağladığı hemen hemen herşeyi sağlıyor buna ek olarak açılışa özel devlet teşviğini kendileri veriyor. Biraz daha araştırdığımda arkasında Erdem Hastanesi grubu varmış onu da öğrendim. Büyük bir kurum olduğu için vermeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım yorumlarınızı beklerim.

benimde 4 yaşında oglum var.bende anaokuluna kayıt yaptırıyım diye gittim.alıyorlar fakat oglum tam 48 aylık oldugu için seneye 1. sınıfa yası tutmuyor.o yuzden iki sene üst üste gönderirsiniz dediler.bende kabul etmedim.ve seneye göndericem..bilmiyorum dogru bir karar mı verdim....

Benin çocuğum da 48 aylık seneye yaşı tutmuyor ama Erdem Koleji'ne baktım. Genç bir müdürü var ismi Hakan Çalışır. Yaşına göre çok başarılı ayrıca enerjik bir insan. Eğitim de yeni bir sayfa açmaya çalışıyor sanki bana öyle geldi. Onlara güvendiğimden dolayı iki senelik olmasına çok takılmadım ve yazdırdım ben çocuğumu. Size de düşünün derim.

bence her ana okulunun artılarını eksilerini bi kenara yazarak, karşılaştırmalı karar verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
X