2015-2016 Açıkögretim Çocuk Gelişimi öğrencileri buraya:))

hira0131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
474
199
Merhaba arkadaşlar bu yıl 2. üniversite olarak çocuk gelişimine kayıt yaptırdım..Buradan bilgi alışverişi yapalım..Hedeflerimizi paylaşalım:)

Merhabalar canım, bende uzuunn uğraşlar sonucunda sonunda becerdim ve kaydımı yaptırdım. bugünde evraklarımı verdim kargoya çok şükür :) İnşallah hakkımızda hayırlı olur.

Merhabalar canım, bende uzuunn uğraşlar sonucunda sonunda becerdim ve kaydımı yaptırdım. bugünde evraklarımı verdim kargoya çok şükür :) İnşallah hakkımızda hayırlı olur.

Hayırlı uğurlu olsun canım...İnşallah 2 yılda hemen bitirip 4 yıllığa geçiş yaparız..:)

İnşallah :) benim çok eski hayalimdi ama puanım yetmediği için girememiştim. O zaman çeko okumuştum açıktan. Şimdi böyle bir fırsat çıktı kaçırmayım dedim. Şansıma haftalardır ön kayıt ekranının düzelmesini bekledim. Sonunda artık umudumu kesmişken Salı günü bir anda düzeldi ve hallettim önkaydı. Dünde evraklarımı kargoladım. İnşallah sıkıntı çıkmaz.
Bakalım hem iş,hem cocuk,hem evişleri nasıl olacak :) Birde kpss ye çalısayımda iyi bir puan alayım gireyim artık bir yere diyorum ama bakalım. Birden bire karpuzları kucakladım. İnşallah bir yerde düşüp patlamazlar :)

Canım merhaba yeniden. Senin kaydın onaylandı mı? Veya herhangi bir mesaj geldi mi? Facede bir grup var takip ediyorum devamlı. Sanırım henüz kaydı onaylanmayanlar çokmuş.

Canım merhaba yeniden. Senin kaydın onaylandı mı? Veya herhangi bir mesaj geldi mi? Facede bir grup var takip ediyorum devamlı. Sanırım henüz kaydı onaylanmayanlar çokmuş.

Yok canım henüz benimkide onaylanmadı..ama bu hafta onaylanır gibi..sadece evraklar ellerine ulaşmış..

Evrakların ellerine ulaştığına dair mesaj daha şimdi geldi. Hadi bakalım hayırlısı. Devamı ne zaman gelecek :)

VEEEE Bingo! Az önce mesaj geldi şükür. Darısı başına İnşallah :)

:)) İLAHİ ALLAH İYLİĞİNİ VERSİN...O ZAMAN BERABER BEKLEMEDE KALALIM..İNŞALLAH BİR AN ÖNCE KAYDIMIZ ONAYLANIRDA DERSE BAŞLARIZ...:)
:) son mesajımı görmedin sanırım. Darısı başına. Dün akşam geldi sonunda mesaj. Bu seferde lms ye giremiyorum. 2-3 günde o sürermiş. Ama face de bir grup var. Ben dersleri indirdim ordan. Daha başlamasamda çalışmaya, tavsiye ederim. ATA AÖF ÇOCUK GELİŞİMİ 1. SINIF grubun adı

:) son mesajımı görmedin sanırım. Darısı başına. Dün akşam geldi sonunda mesaj. Bu seferde lms ye giremiyorum. 2-3 günde o sürermiş. Ama face de bir grup var. Ben dersleri indirdim ordan. Daha başlamasamda çalışmaya, tavsiye ederim. ATA AÖF ÇOCUK GELİŞİMİ 1. SINIF grubun adı

Hadi gözün aydın canım..darısı bana inşallah..Dersleri gruba katıldıktan sonra indirebiliyormusun??

çok şükür benimde kesin kaydım tamamlanmışş:)) sıra derslere geldi..ama lms ye girilmiyor..dersleri nasıl görebiliriz ki??

lms de açılır diyorlar birkaç güne. Dersleri görmene gerek yok boşver. obs de zaten alacağın dersler var. Face deki gruptanda notları indirdin mi tamamdır bu iş :)

lms de açılır diyorlar birkaç güne. Dersleri görmene gerek yok boşver. obs de zaten alacağın dersler var. Face deki gruptanda notları indirdin mi tamamdır bu iş :)

Aynen canımm dediğin gibi ders özetlerini indirdim..çalışmaya başladık:) SANADA BAŞARILAR DİLERİM:)

lms ye girebildim az önce. Video anlatımı da varmış. Ben onu bilmiyordum .

merhaba hanımlar bende bu sene kayıt oldum 30 kasımda sınavımız var biliyorsunuz ki, bu ders özetini nerdeindirdiniz pekii?

X