Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar canım, bende uzuunn uğraşlar sonucunda sonunda becerdim ve kaydımı yaptırdım. bugünde evraklarımı verdim kargoya çok şükür :) İnşallah hakkımızda hayırlı olur.
Canım merhaba yeniden. Senin kaydın onaylandı mı? Veya herhangi bir mesaj geldi mi? Facede bir grup var takip ediyorum devamlı. Sanırım henüz kaydı onaylanmayanlar çokmuş.
evet. onuda ancak kargo şirketinden öğrenebildik. Adamların nasıl bir yoğunluksa telefona bakamıyorlarYok canım henüz benimkide onaylanmadı..ama bu hafta onaylanır gibi..sadece evraklar ellerine ulaşmış..
bende bekliyorum " benim hala umudum var" şarkısı eşliğinde :)
:) son mesajımı görmedin sanırım. Darısı başına. Dün akşam geldi sonunda mesaj. Bu seferde lms ye giremiyorum. 2-3 günde o sürermiş. Ama face de bir grup var. Ben dersleri indirdim ordan. Daha başlamasamda çalışmaya, tavsiye ederim. ATA AÖF ÇOCUK GELİŞİMİ 1. SINIF grubun adı:)) İLAHİ ALLAH İYLİĞİNİ VERSİN...O ZAMAN BERABER BEKLEMEDE KALALIM..İNŞALLAH BİR AN ÖNCE KAYDIMIZ ONAYLANIRDA DERSE BAŞLARIZ...:)
:) son mesajımı görmedin sanırım. Darısı başına. Dün akşam geldi sonunda mesaj. Bu seferde lms ye giremiyorum. 2-3 günde o sürermiş. Ama face de bir grup var. Ben dersleri indirdim ordan. Daha başlamasamda çalışmaya, tavsiye ederim. ATA AÖF ÇOCUK GELİŞİMİ 1. SINIF grubun adı
Teşekkür ederim. Amin inşallah .Hadi gözün aydın canım..darısı bana inşallah..Dersleri gruba katıldıktan sonra indirebiliyormusun??
lms de açılır diyorlar birkaç güne. Dersleri görmene gerek yok boşver. obs de zaten alacağın dersler var. Face deki gruptanda notları indirdin mi tamamdır bu iş :)