- 14 Ocak 2014
- 74
- 53
- 48
- 34
- Konu Sahibi emirbebekkk
merhaba arkadaslar yaklasık 7 aydır tedavi görüyorum halen sonuc almıs degilim... ben kısaca deneyımımı anlatayım, 2013'ün mayıs ayı bebegimi kaybettim (düsük oldu tedavisiz hamile kalmistim) bir ay bekledikten sonra dr gittim regl düzensizligimde vardı düzene girmesi için dr cyclo progynova verdi iki ay kullandım ve 30 gunde bir regl olmayabasladım normalde 45 gunden once olmazdı daha sonra dr HSG filmi istedi düsükten sonra kanalların tıkanmış olabilecegini soyledi şükürler olsun kanallarda tıkanıklık v.s. gibi birsey cıkmadı ama rahimin T şeklinde oldugunu ve rahmin küçük oldugunu soyledı yine cyclo progynova verdi iki ay kullandım tekrar gittigimde yumurtalarımın kuçuk oldugunu bu yuzden dollenmedigini soyledı ve yine cyclo progynova verdi her defasında sorun degisiyor ama ılaç hep aynı anlam veremedim ve doktor degistirdim yeni dr'umda aynı filme bakarak rahmin küçük olmadıgını ve T seklinde olmasının allah vergisi oldugunu ve bi sorun içermedigini soyledi ve klomen verdi gunde 2 defa sabah aksam kullandım reglimin 12 gunu gttıgımde 6 yumurtam oluşmuştu ve en buyugu 13mm idi reglimin 15.günü ovitrelle çaglama ignesi yaptırdım uzun süre bel kasık agrısı cektim çok umutluydum ama 2 gun gecikmeli regl oldum çok şiddetli bir agrıyla ilk denemen olmadı yanı bu ay 2. denemem yine klomen kullandım ve dun 11.gundu dr 3 yumurtam oldugunu ve en buyugunun 17.7 mm oldugunu soyledı gecen aya göre daha iyi ama bu ay klomenle beraber bal-tarcın-çörekotu kürü kullandım ve 5 gün boyunca hergun iki üç tane inçir yedim ve stres yapmamak için hep baska seylerle ugrastım bügün tekrar dr gitcem boyutlarını takıp ediyoruz cok cok dua ediyorum ALLAH'ın ol demesiyle olmayacak hiç bir sey yok dilerim ALLAH'dan hiçbirimizin kucagını bos birakmaz en hayırlı zamanda verir kucaklarımıza bebeklerimizi SABIRLA BEKLİYORUMMMM...