- 9 Aralık 2013
- 69
- 3
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
Kizlar bugun normalde regl gunum ama hala olmadim. Kabizlik var ve akintim da var.. sizcee?? Ayrica adet olacakmisim gibi sancimda var. Test icin bekleyeyim dimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bugun normalde regl gunum ama hala olmadim. Kabizlik var ve akintim da var.. sizcee?? Ayrica adet olacakmisim gibi sancimda var. Test icin bekleyeyim dimi ?
cnmm inşş hamilesindir bence pazartesiye kadar bekle idrar tahlili için ama kanda çıkar istersen onu yaptırabilirsin
Insallah tatlimm..Hafta sonu oldugu icin kan testi yaptiramiyorum. Eger adet olmazsam pazartesi kan testi yaptirayim diyorum.. insallah sizlere guzel haberler veririm. Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin insallahh
cnm yarın yapabilirsin sıkıntı yok erken gebelik testi alırsan eğer bugünde yaabilirsin ilk defa mı gecikiyor bu şekilde!!
kabızlık varsa sütü kaynat cnm sütle birlikte kuru kayısı ye çok iyi geliyor!!!
cnmm inşşş. adet olmazsın ne zamandır çocuk istiyosun cnm
4 aydir deniyoruz ve istiyoruz tatlim. Her ay hayal kirikligina ugradim . Bu sefer olur insallah.
ınsallah tatlimm..hafta sonu oldugu icin kan testi yaptiramiyorum. Eger adet olmazsam pazartesi kan testi yaptirayim diyorum.. Insallah sizlere guzel haberler veririm. Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin insallahh
bebeğin seni fazla bekletmeden hemen gelir inşş. çok iyi bilirim cnmm hayalkırıklığının insanın canını nasıl yaktığını bende uzunzamandır yaşıyorum bunu RABBİM fazla bekletmez artık inşş.
hadi inş seren aramızda hamıle kalan ilk sen olursun :)) ha sakın zorlama kendını kabızsan ark.kayısı fılan ye bol ılık su filan iç
Bekliyorum bakalim insallah hayal kirikligina ugramam. Rabbim herseyin hayirlisi versin canim
galiba ailenin yanına gittin :)) yazmadığına göre oh ne güzellmiş yakın olmaknegüzel çok şanslısın :)
canım ben doktora gidiyorum o takip ediyor sen takip ediyormusun
topiğin hayırlı uğurlu olsun !!! yeni açmışsın .... bende çok bekleyenlerdenim bu arada Allah bir yastıkta kocatsın cnm yeni evlenmişsin huzur mutluluk sağlık yuvanızdan eksik olmasın inşallahhh
kuzum senn neden sesin soluğun kesildi :)) yine elektr mi gitti
Zaman, Beklerken çok yavaş, Korkarken çok hızlı, Kederliyken çok uzun, Sevinçliyken çok kısa HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ARK.LAR GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ HAFTA SONU DİLİYORUM
merhaba cnm, güzel bir konu açmışsın, ben de Allah ın izniyle 2014 de anne olmak istiyorum. ben 30 yaşındayım, ve evliliğimin 8. ayı içindeyim, ben de acaba yumurtam çatlıyo mu çatlamıyor mu şüphe içindeyim, ama doktorlar genelde 1 seneden önce ilaç vermiyorlar, her gittiğimde bir kaç ay daha dene kendiliğinden olur diyorlar, sana ne güzel 5. ayında çatlatma iğnesi vermiş. sen doktordan böyle bir talepte mi bulundun? ben de ankara da bir özel hastaneye gidiyorum, ama beni yumurta takibine felan da çağırmadı :-(