2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161
adetın gectı mı ıdrar testı yaptın mı pekı. keske sabahtan kan verseydın sımdıye cıkardı sonucun. ayrıca kanla bakmadan neden ultrasonla bakıldı kı..

Evet 15 gündür adet olmuyorum kasiklarimda agri yanma vardi bide akintim geliyodu herkes hamilesin hamilesin dedi.2 gun once idrar testi yaptim onda negatif çıktı sağlık ocağına gittim orda kan testi ver bebek küçükse idrarda cikmaz dedilee bugün bir umutla gittim hayal kırıklığı :/
 
adet gününü beklemeden ve kan testi yapmadan hamileliği daha erken öğrenebilir miyiz? kaldığım yerde sağlık ocağı çok uzakta. okuldan geç çıkınca gidemiyorum.
 
:))
erken gebelik testi falan var ya işe yarıyor mu? bekarken adetim 28 günde oluyordu şimdi 31 günde beklemek çıldırtıyor hamilemiyim acaba diye.

:)) inşaallh hamılesın dır deeee ama azıcık sabret bekle enazından adet gunun 1gun geçsin :)) kaçlıksın sen kuzum sabırsızz şey senii ne güldürdün bizi :))
 
benımde kankam biçimsizinde ocak ayı ılkhaftası :)) bak bız sabırla umutsuz bı şekılde beklıyoz sen nekadarlık evlıydın dr konrtl oldunuz mu? hiç

ben yeni evliyim 4 ay bitti. hiç korunmadım. eşim istemedi. bende bebek olsun istemedim ama bu sayfayı takip ediyorum uzun zamandır. kafam karışık olsa da bebek isteği doğdu sanırım içime. Okuldan eve gelince çok boş geliyor artık. şimdi doktora gitsem yeni evliyiz diye bekle der herhalde. sen ne kadarlık evlisin?
 
evet 15 gündür adet olmuyorum kasiklarimda agri yanma vardi bide akintim geliyodu herkes hamilesin hamilesin dedi.2 gun once idrar testi yaptim onda negatif çıktı sağlık ocağına gittim orda kan testi ver bebek küçükse idrarda cikmaz dedilee bugün bir umutla gittim hayal kırıklığı :/

içime dert oldu bak kuzum belkı sıtres yapıyorsundur ondan geçikmen olmuştur tabıkıde göNul hamıle olmandan yana ama bıraz rahat ol sitres yapma oldu mu :))
 
Son düzenleme:
içime dert oldu bak kuzum belkı sıtres yapıyorsundur ondan geçikmen olmuştur tabıkıde gönul hamıle olmandan yana ama bıraz rahat ol sitres yapma oldu mu :))

ben yeni evliyim 4 ay bitti. Hiç korunmadım. Eşim istemedi. Bende bebek olsun istemedim ama bu sayfayı takip ediyorum uzun zamandır. Kafam karışık olsa da bebek isteği doğdu sanırım içime. Okuldan eve gelince çok boş geliyor artık. şimdi doktora gitsem yeni evliyiz diye bekle der herhalde. Sen ne kadarlık evlisin?

benım 3 yıl oldu bızde istemedık eşim özellıkle ıstemedı ama artık istiyoz bakalım kısmet bak kuzum bı dr gıt bebek düşünuyoruz eşimle sağlıklımıyız dıye kontle geldık de ben ilk gıttıgımde öyle demiştim birkaç test yapıyolar ve folıkasıt vıtmanı verıyolar bebek düşünenlerın kullanması şart :)) sende onu kulanarak başlarsın
 
afyonlu performansına hayranım herkese yetişiyon ben iyice kaçırdım :)) yenı ark.lar gelmiş ancak dahil olabılıyom bu arada zeytınde dee kayıp nerdeyse ??

Evet gerçekten bende afyonlu ya hayranım herkese yetişiyor:))) Benimde arada kafam karışyor kim ne yapıyor? kimler yeni geldi?
 
benım 3 yıl oldu bızde istemedık eşim özellıkle ıstemedı ama artık istiyoz bakalım kısmet bak kuzum bı dr gıt bebek düşünuyoruz eşimle sağlıklımıyız dıye kontle geldık de ben ilk gıttıgımde öyle demiştim birkaç test yapıyolar ve folıkasıt vıtmanı verıyolar bebek düşünenlerın kullanması şart :)) sende onu kulanarak başlarsın

benim eşim istedi de ben korktum. ilk doktora gidişim ameliyat içindi. basit bir ameliyat bana işkence oldu. ocağı bekleyim bir artık. bak o kadarda sabırsız değilim :p inşallah sizin güzel haberlerinizi de duyarım.
 
benim eşim istedi de ben korktum. Ilk doktora gidişim ameliyat içindi. Basit bir ameliyat bana işkence oldu. Ocağı bekleyim bir artık. Bak o kadarda sabırsız değilim :p inşallah sizin güzel haberlerinizi de duyarım.

oy oy kıyamam çok geçmiş olsun inşaalh canım hedef aynı anda :)) kalmak azıcık çalışın ondan sonra gıdersın dr
 
X