- 19 Aralık 2013
- 694
- 26
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
yımırtlayacaksın tabııııı hepımız yımırtlıcaz
yumurtam sıcak :)) inanmazsan gelde bak :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yımırtlayacaksın tabııııı hepımız yımırtlıcaz
hoşgeldin canım hikayelerimiz ne kadarda birbirine yakın bende bi ilçeden başka bi ilçeye gelin geldim 31 yaşımdayım nerdeyse 5 aydır evliyım korunmuyoruz ama bende hamile kalamadım kısmet hayırlısı tedaviye devam bence sende fazla erteleme ben korktum yaşımdan dolayı hemen başladım tedaviye
öyle malesef ama ucunda bebek var bekliycez napalım
afyonlu performansına hayranım herkese yetişiyon ben iyice kaçırdım :)) yenı ark.lar gelmiş ancak dahil olabılıyom bu arada zeytınde dee kayıp nerdeyse ??
selam canım sonuç ne merak ettim hadi topiğin ilk güzel haberi,müjdesi senden olsun ve arka arkaya güzel haberler verelim
afyonlu gunescımmm dennızkabugu ve ben bıcımsız sana face acmaya karar verdık yakından gorusebılmek ıcın.
afyonlu gunescımmm dennızkabugu ve ben bıcımsız sana face acmaya karar verdık yakından gorusebılmek ıcın.
merhaba güzel anne adaylarıı...
bizimde bu ay 6.denememiz olacak..
bu kadar zor olcağını hiç düşünmemiştimmm...
4-5 Ocak BAT tarihi...
eşim asla müsade etmez kuzucuklarım vardı kapattırdı
hoşgeldin güzelim yaş kaç senin
26 yaşındayım tatlım...
1,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 6-7 aydır bebeğimiz olmuyor..
sen kaç yaşındasın kaç aydır deniosun
ben 31 yaşımdayım bi düşük yaptım evlendik evleneli deniyoruz geçen ay başladık tedaviye umudumu hiç yitirmiycem olacak birgün hepimiz bebişi üzülme
aman tamamtamam burayıda kapatırmasın güneşim ne sonucu sordun anlamadım müjdelı haber fılan yazmışsın ya?
yavrum sen daha çok yeni evliymişsinn ve bir düşük yapmışsın demekki hamile kalabiliosun..buda büyük bir hikmet...
evett ama yaş gidiyor eşimde çooook istiyordu bismillah dedik başladık bakalım
onlar sıcacık dursuuuunnn miiiis
inşş canım rabbim kimseye aratmasın çok zor..benim psikolojim alt üst oldu meselaaa