- 17 Şubat 2012
- 447
- 10
- Konu Sahibi afyonluyuz
ÜŞÜYORUM üşüyunce bılıyosun durmadan çişim gelıyor of işte yok boşboş oturmaktanda sıkıldımmm
biliorummm :)) iş oluncada sıkıntı bende oyuzden yazamıorum bugun yogunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÜŞÜYORUM üşüyunce bılıyosun durmadan çişim gelıyor of işte yok boşboş oturmaktanda sıkıldımmm
biliorummm :)) iş oluncada sıkıntı bende oyuzden yazamıorum bugun yogunnn
yardıma geleyım miiiiiiiiiiiiiiii
bozma moralını canımm olacak de hep Allah hayırlı zamanı beklıo ozaman vercek yavrumu bana de..
Zaten hep dedigim hayirlisi.vardir Allahimin bir bildigi.neyse pozitif olmak lazim.insallah olacak.hepimize Allah hayirli saglikli evlatlar versin insallah:))
kimse gelmiyor artık yalnız kaldım
kimse gelmiyor artık yalnız kaldım
ben aksamları gırmıorum cnmmm mesaı saatlerı ıcınde burdaym heeep. dun sen yoktun bız burdayken ama
günaydın :))) akşamları evde daha yogun yorgun oluyorum bende fırsat bulamıyorum girmeye (
Aa geliyoruz ya canım ama malum çalışınca her zaman giremiyoruz günaydın bu aradakimse gelmiyor artık yalnız kaldım
Ben geldim her zaman giremiyorum ama bugün test yapacak mısın? Benim umudum kırıldı sabah yaptım ve negatif. Iğneden sonraki 14. Gun 😪 umarım sen güzel haber verirsin
bende aynı cnm gırmıorum zaten bıkıorum tum gun bılgısayar basında olmaktan
Biçimsizimmmm günaydın,nasılsınn ?
Biçimsizimmmm günaydın,nasılsınn ?
bugun canım sıkkın ya cok Sen nasılsın tatlımm
kimin neden canı sıkkın
gunaydınnn tatlımm benım cnm sıkkın bugun havam kotu yanı negatıf doluyum