- 17 Şubat 2012
- 447
- 10
- Konu Sahibi afyonluyuz
BİRBİİRİMİZİ BIRAKMAYALIM KIZLARRRRR
asla asla aslaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BİRBİİRİMİZİ BIRAKMAYALIM KIZLARRRRR
Niye kimse beni duymuyor yaa;( testim negatif çıktı adetimde bir gün gecikti kan testi için acele mi ediyorum? Cvp verin nolur çok yalnızım nolur çok kalfama takılıyor
tamam hemen telaslanma bız karar aldk takmıoruz kafaya elde olmuyo bazen evet ama dusunmeye basladıgında hemen baska bıseye odaklanıoruz. sakin ol oncelıkle ne zaman test yaptın bırgunmu gecıktı adetın sadece hep duzenlımıdır adet tarıhlerın.
asla asla aslaaa
ama ben gidiyorum artık gitmem gerekiyor anıden oldu ama
Hep düzenlidir evet birgün gecikti. Testide battan birgün önce yapmıştım. Adet olsam rahatlayacağımda. Ağrım olur hiç belirti yok;(
amaaan da amannn dennızkabugu dıe bırını mı goruorummm ben :124::124:
hayırrr asla kaldıramam bunu bızı bırakamazsınnn
hayırrr asla kaldıramam bunu bızı bırakamazsınnn
seren gıbı kaybolcam 24 saat sonra
hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapamzsın bunu
Niye kimse beni duymuyor yaa;( testim negatif çıktı adetimde bir gün gecikti kan testi için acele mi ediyorum? Cvp verin nolur çok yalnızım nolur çok kalfama takılıyor
senden başka sevenim yokmuşş ne acı ne acıı yaa (( demek herkes gıtmemi istiyormuş
bugun cok sessız burası ama :97:
Canım kafana takma derim hormonlarımız bizimle cok oyun oynuyo ve biz üzülüyoruz rahat bırak kendini en iyisi kan testi yaptir ve doktoruna güven benim de gecen ay o kadar cok umudum vardı ki doktor ilaç vermesine ve ultrason ile bakmasına rağmen uzun sure ilacı kullanmadım aslında umudumun olmaması gerekiyor çünkü hem tiroid hastasiyim hemde prolaktin hormonum yuksek çıkıyor ilaç kullanarak dusurebiliyorum. Bu ay klomen ve ovitrelle ilacına başladım sonuc olarak yarını bekliyorum.Niye kimse beni duymuyor yaa;( testim negatif çıktı adetimde bir gün gecikti kan testi için acele mi ediyorum? Cvp verin nolur çok yalnızım nolur çok kalfama takılıyor