- 19 Aralık 2013
- 694
- 26
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #6.201
Aminn afyonlumm inş Rabbim'e hep dua ediyorum bunun için kimsenin kucağı boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inş
afyonlum bana tedavi uygulanmadı şöyle ki herşey normaldi ama yinede 7 ay deneme sonunda oldu hatta Aralık ayında yumurta takibi bile yapmıştım ama olmamıştı iş hersey nasip bence ,Rabbim ne zaman diler nasip ederse o zaman oluveriyor
denizciğimm zaten bu ara bu durumumdan dolayı sanırım baya duygusala bağlamış durumdayım hemencik ağlarım yapma herzaman dualarımdasınız zaten inan girmediğim zamanlarda bile aklıma geldiniz hep ne yaptılar ne oldu acaba diye,inş bundan sonra daha sık giricem buralardayım
İlaç filan kullanmadım canım ama Temmuz ayından beri istiyordum herşey normal demiş gittiğim Dr. lar
Tatlım iyiyim, adet oldum iyi oldum :)) Bu ay yumurtam adetin taa 26. günü çatladığı için adetimi de geciktirdi. Dediğin gibi stresten muhtemelen.. Az sonra takip için doktora gidicem ve kendimi doktorumun ellerine teslim edip kuşşş gibi hafiflemeyi planlıyorum:))) Ay sonuna doğru yine psikopatlaşabilirim belli olmaz..:)))
kuzucum haberlerini beklıyorum bende bugun dr yumurtalarıma bakıp çatlatma iğnesi verecek ilk defa vurulcam inşşallah işe yarar :)) sen yaptırmışmıydın hiç??