- 5 Ağustos 2013
- 211
- 41
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #6.121
kızlar izmir tire yada ödemiş yada bayındır dan olan var mıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim normal adet sancisi sandim zaten ben.. benim adet agtim com şiddetli olur zaten buda oyleydi. Ins sende hamiş kalirsin
Kızlar regl oldum. Gecıkme ve geldı regl ıkıncı sefer.reglımın düzensızlıgıne sasırıyorum....
canım daha ilacı yeni birakmışsın üzme kendini
işte devamlı önerdiğinden acaba başka yumurtada mı vardı ki öyle dedi diyorum.benimki tahlil faln istemedi hiçbişey.adet olursan gel olmazsan yine gel dedi.bnde gün aşırı mı diye sordum hayır girebildiğiniz kadar dedi.hepsi başka bişey diyo valla :)))) evet canım yumurt çatladıktan sonra en fazla 36 saat yaşıyor döllenme o 36 saatte olursa bebek oluyor döllenmezse 14 gün sonra adet oluysun canımm..
yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat canlı kalır sperm hücresi ise ortalama 3 gün canlı kalır ..
bende en falza 36 saat diye bil,yordum canım ama doktorum bana adete kadar ilişki dedi normalde 3 -5 gün deneyinbırakın demesi gerekmez miydi ? acaba başka yumurta daha mı vardı?
başka yumurta da vardır belki bu konuyu çok araştırdım sağlık sektöründeyim özelliklede 2. çocuk için
çalışmaya başladıktan sonra
hepimiz burdayız kuzum arada bir giriyoruz sadece bişeyler bekliyoruz ya mesela ben rahim filmi çekilcem martın 10u gibi onu bekliyorum diğerleride başka şeyler bekliyor sen ne durumdasın
hamile olmadığına üzüldüm ama regl olmanada sevindim olamamak ne kötü bende biliyorum hayırlısı olsun kuzum..adet olmakta önemli
öyle cnm üzmüyorum artık oluruna bıraktım
mrb canım,nasılsın ? Son zamanlarda buraya gelemedim yoğunluktan vakitsizlikten, şimdi okuyorum sayfaları tek tek bu arada hamişim Birlikte başlamıştık bu sayfaya en başlarda, bu güzel haberi size de vermek istedim Bence ne zaman oluruna bırakırsan o zaman kendiliğinden olucak üzülme lütfen,benim için öyle oldu en azından senin için ve isteyen diğer tüm arkadaşlar için dua edicem
Mrb canım,nasılsın ? Son zamanlarda buraya gelemedim yoğunluktan vakitsizlikten, şimdi okuyorum sayfaları tek tek bu arada hamişim birlikte başlamıştık bu sayfaya en başlarda, bu güzel haberi size de vermek istedim Bence ne zaman oluruna bırakırsan o zaman kendiliğinden olucak üzülme lütfen,benim için öyle oldu en azından senin için ve isteyen diğer tüm arkadaşlar için dua edicem
Mrb canım,nasılsın ? Son zamanlarda buraya gelemedim yoğunluktan vakitsizlikten, şimdi okuyorum sayfaları tek tek bu arada hamişim birlikte başlamıştık bu sayfaya en başlarda, bu güzel haberi size de vermek istedim Bence ne zaman oluruna bırakırsan o zaman kendiliğinden olucak üzülme lütfen,benim için öyle oldu en azından senin için ve isteyen diğer tüm arkadaşlar için dua edicem
aaaaa liligum hatırlıyorum seni :)) çook sevındım ya yenı galıba nasıl oldu anlatsana sende gırmemiştin baya yoktun hayırlı olsun canımmmm
canııım çok sevindim topikte herkes hamiş kalsın inşaallah allah hayırlı sğlıklı evlat eylesin sağlıcakla al kucağına rabbim bizlerede nasip etsin kuzum :)
canlarımm boyleee takıp ettıgım ark.duyuncaa hamıel kaldıkalrını nasıl sevınıyor içime umut doluyorr bızdee yazacagız afyonlumm zeytınım inaşşallahhh ben hıssedıyorumm derinden ))
denizzciğimm hatırlanmak çok güzel
Evet canım iş güç ev birde cenazemiz oldu derken bayadır giremedim...tabi bu arada bebiş işinide düşünmeye vakit bulamadım ve bu ay karın ağrısı şikayetiyle ilgili dr. Gittim hamişmişim meğerse
çok tşk ediyorum darısı sana da olsun rabbim nasip etsin seninde güzel haberlerini alalım