- 9 Şubat 2014
- 686
- 11
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #6.001
arkadaşlar bende doktor kontrolundeyiz yarın yumurtalıklarımın çatlama seviyesine bakacak doktor insallah hersey normaldir:26:
inş canım hakkında hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende doktor kontrolundeyiz yarın yumurtalıklarımın çatlama seviyesine bakacak doktor insallah hersey normaldir:26:
Kızlar stresten ve hep hesap kitap yapmaktan oluyor. Benima detim de geçeli 11 gün oldu, ama ovu testi yaptığım için yumurta geç çatladı o yüzden oldu..Onun da sebebi gerginlik başka birşey değil..
Canım senin de yumurtlaman geç olduğu için olmuştur aynen benim gibi..
Ttalım sana defalarca yazdım sen yumurtlama günlerindesin hamilelik belirtisi asla olamaz diye..Bitmemiş olabilir gecikmiş olabilr evet.. Kaldı ki zaten bu kadar erken belirti olmaz ki yani..Ploraktin hormonun yüksek olabilir, bu da hem yumurtlamayı baskılar dolayısıyla gebeliği engeller. Bu kadar göğüs ağrın ve şişlik varsa bence ploraktin değerine baktır.
Adet geçmeden test yapmayııııııııııııııııııııııııııııııın.
canım Allahtan umut kesilmez. sen bence kan testi yaptır. daha adet olamadın. hakkında hayırlısı.
canım ben cook yanlızım hiç kimseyle konusamıyorum derdimi esimde kimseyle konusmamı istemiyor zaten
canım doğru söylüyosun ama mesafe çok uzun git gel zor oluyo banada o açıdan mantıklı geldi.bide öyle deneyim dedim.kafayı yiycem ya kaç ay oldu uğraşmadığım şey kalmadı ama yok yani.yinede hayırlısı diyorum hep.bide benim yumurtlama testlerimde ben 3-4 defa yani bikaç gün arayla pozitif gördüm.burda çoğu kişi pco vardr dedi sürekli yumurtluyo olamazsın dedi vajinal muayene oldum dr kist fln hiçbişey yok dedi.ptesi 18mm fln olursa yaptırsammıki iğneyi yoksa beklesemmi 2 gün daha
kızlar bişey sorcam ben serophene yumurta geliştirici kullandım bu ay ve 2 gün geciktim laboquik test kullandım negatif cıktı erkenmi yaptım aceba
kızlar merhaba eşi proxeed kullanan ve iyi sonuç alan var mı? benim eşimin hareketlilik az hareketsizlik%60 şimdi keçi boynuzu pekmezi ve kürünü kullandırıyorum 2 haftadır. doktor bu ilacı yazmış bununla beraber kürleri kullansak bir zararı olmaz değil mi?
Kızlar her ay adet oldum mu olmadım mı stresten hep gecikiyo 33 günde felan oluyorum takvime hep işaretlerim.14 ve 15 şubat gibi gelmesi gerekiyodu.kadık ağrımda bayaa vat.bugün bi gün geçti eşime test yapalım dedim
Nöbetci ecz.bulup aldım az önce yaptım çift çizgi hemen çıktı ölcem heyecandan.oysaki ovul.günlerimi kacıemıştım 24.gün felan olmuştu acaba çol gec mi çatladı bakalım yarın tekrarlıcam.
inş canım hakkında hayırlısı
canım cook sevindim yaa darısı benim basıma insallah
Arkadaslar ACIL cevap verin lutfen.. adetime 4 gun var ama ben bugun evde test yaptim ikinci cizgi silik cikti. Hamile olabilir miyim ????
Kızlar her ay adet oldum mu olmadım mı stresten hep gecikiyo 33 günde felan oluyorum takvime hep işaretlerim.14 ve 15 şubat gibi gelmesi gerekiyodu.kadık ağrımda bayaa vat.bugün bi gün geçti eşime test yapalım dedim
Nöbetci ecz.bulup aldım az önce yaptım çift çizgi hemen çıktı ölcem heyecandan.oysaki ovul.günlerimi kacıemıştım 24.gün felan olmuştu acaba çol gec mi çatladı bakalım yarın tekrarlıcam.
normal test mi yaptın ovulasyon testi mi canım. bence hamilesinn ama:))
Normal test yaptım canim ama silik ikinci cizgi. Ins hamisimdir. Son 1 haftadir şiddetli kasik agrim vardi
günüm geçerse test yapıcam morelmen düştüm zaten genelde çatlatma iğnesi olanlar 14 gün sonra test yapmışlar sonuçtanda eminler bakalım ya hayırlısı
adet ağrın da var mıydı yani her ayki gibi. merak ediyorum benim olmadı sanırım bu ayda çok üzgünüm....
Adet agrisindan farki yok.. yarin hastaneye gidicem kan testi icin. Hakkimizda hayirlisi.. ins hamissindir sende canim benim.. cok fazla kafana takma.. ben son 2 aydir artik dusunmuyordum cok kafaya takma oluruna birak..