- 15 Mart 2009
- 483
- 355
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #5.941
Ewet kan testi yaptirdim. Sonu husran oldu kes
hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet kan testi yaptirdim. Sonu husran oldu kes
kızlar adetime 10 gün var yumurtlama dönemim bitmemişmidir sizce
kasık ağrım hala var göğüs uçlarım kocaman oldu ve atletim değdiğinde bile sızlıyor
eğer yumurtlama dönemindeyse ben hiç yumurtlamamışım çunku göğsüm çok fena
yumurtlama dönemim değilse niye boyle oluyor hamile değilim çunku bu ay ödevlerimizi tam yapamadık
veee zaten çok erken daha sızde boyle şeyler oluyomu kızlar........
kızcelerrr sevgılıler gununuz kutlu olsunnn,bugunde en guzel haberler sızın olsunnnn sevgı pıtırcıgınız ıcınızde olsun dılerımm
sağol kız seninde sevgililer günün kutlu olsun
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım her ay hamileyim diye geziyorum ama sonuç hep hüsran şuan adetim 3 gün gecikti hiç gecikmezdi günü gününe oluyordum test yapmaya korkuyorum yardım edin bana 😞
tesekkurler =)) baydır gıremıyordum yogunluktan ben geldım burası durgunlasmıs ya :S
merhabalar hoşgeldın aramızaa
inş hamılesınızdır ama bıraz daha bekleyıp oyle test yapın benze zordur emınım ama=(
hayırlı olsun Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin
hayırlı olsun canım.. allah inşallah bekleyen herkese nasip etsin.. seninkini de tamamına erdirsin..
günaydın kızlar.. nasılsınız?.. uzun zamandır yazmıyorum çünkü yazacak bir şeyim yok.. bekleme süremdeyim ve bekliyorum.. ama sizi takip ettim, okudum hep..
canım inş bebişim seninledir kan testine git istersen
hayırlı olsun bebişinizz :)))) drısı bize inş :)
kızlar bugün çatlatma iğnesi olalı 15.günüm evde idrar testi yptım negatif çıktı normal adetime 4 gün var bu sonuç doğrumu acaba
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım her ay hamileyim diye geziyorum ama sonuç hep hüsran şuan adetim 3 gün gecikti hiç gecikmezdi günü gününe oluyordum test yapmaya korkuyorum yardım edin bana 😞
Hayırlısı böyleymiş diyelim (Cık.. Gebelik yokmuş..(
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucagınada alırsın inşallah. Allah tüm isteyenlere versin.Merhaba kizlar
Kan tahlili yaptirdik sonuc pozitif dedi doktor yani bende artık hamişim
Hayırlısı böyleymiş diyelim (
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucagınada alırsın inşallah. Allah tüm isteyenlere versin.
bende aynı durumlardayım canım artık adetlerim çok şaştı 3 aydır hangi gün olacağımı bende bilemez oldum çok kötü bi durum 12 gün gecikmeyle tarlusalla adet oldum geçen ay bir önceki ayda 3 hafta gecikmeyle oldum yine tarlusalla yarına randevu aldım bakalım hayırlısı
gecenay okadar belırtı yasadım okadar gün gecıktı lekelenme gıbıde akıntı yasadım ama tekcızgıydı. Ve 4 gün sürdü. Bu ay yıne gecıktı anlamıyorum
Bugun 8 ama 6.gun test yaptirdim gebelik yoktu
kızlar adetime 10 gün var yumurtlama dönemim bitmemişmidir sizce
kasık ağrım hala var göğüs uçlarım kocaman oldu ve atletim değdiğinde bile sızlıyor
eğer yumurtlama dönemindeyse ben hiç yumurtlamamışım çunku göğsüm çok fena
yumurtlama dönemim değilse niye boyle oluyor hamile değilim çunku bu ay ödevlerimizi tam yapamadık
veee zaten çok erken daha sızde boyle şeyler oluyomu kızlar........
kızlar bugün çatlatma iğnesi olalı 15.günüm evde idrar testi yptım negatif çıktı normal adetime 4 gün var bu sonuç doğrumu acaba
Şu hamile kalmaya çalışmak stresinden nefret ediyorum.. Kızıma kalmak için uğraşırken de aynı bu psikolojideydim, yine öyleyim..Bi hamile kalsam da şu moddan çıksam yaaa, hepimiz çıkalım yani gerçekten çok fena yaa..