- 8 Mayıs 2013
- 2.506
- 29
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #5.861
Hosgeldin kiz katil kat bende yeniyim dun katildim
h.b canımmm sende hoşgeldinn :))) katil kat ne kız :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin kiz katil kat bende yeniyim dun katildim
aynen sabır canımm.... Rabbim c.c. hiçbir duayı karşılıksız bırakmayın Rabbim c.c. bize sağlıklı bir bebek naisp eder inş...bu arada ben bu ay klomene başladım doktorum verdi eşimin değerleri cok cok iyi değil dualarını eksik etme canımmm...
Sen tarıh olarak nezaman kurtaj oldun.
Canım bi kere o acıyı tattım ya her namazımda her duamda varsınız.. Öyle oluyor ki ben dua ederken gözlerim doluyor çoğu zaman içim doluyor ağlıyorum bile buna engel olamadım hala duacıyız birbirimize inşallah mutluluğumuzu hep beraber paylaşacağız..
h.b canımmm sende hoşgeldinn :))) katil kat ne kız :)))))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş canımmm Rabbim c.c. herkese nasip etsin Meryem suresini de tavsiye ederim bu süreçte canımm. bu ay cok heyecanlıyım ilk defa klomen kullanıyorum pazrtesi doktora gitcem acaba ne dicek kac yumurtam oluşmuş büyümüş mü çatlıcak mı vs sorular sorular sorular.... ama ben inanıyorum bir gün bizde H-A-M-i-L-E-Y-İ-MMMMMM yzıcazzzz büyük harflerleee buna yürekten inanıyorum :)))
Hosbulduk kiz katil katil yazacaktim ama aceleden yalnis olmuş is yerindeym de :-D:-D:-D
Hmm pazartesi bize de yazarsın kaç tane yumyum un olmuş doktor ne dedi.. İnşallah herşey çok iyi olacak canım benim.. Hamileyim deriz ve sonu da güzel gelir inşallah..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş canımmm Rabbim c.c. herkese nasip etsin Meryem suresini de tavsiye ederim bu süreçte canımm. bu ay cok heyecanlıyım ilk defa klomen kullanıyorum pazrtesi doktora gitcem acaba ne dicek kac yumurtam oluşmuş büyümüş mü çatlıcak mı vs sorular sorular sorular.... ama ben inanıyorum bir gün bizde H-A-M-i-L-E-Y-İ-MMMMMM yzıcazzzz büyük harflerleee buna yürekten inanıyorum :)))
Diyecegi tabiki inşallah Rabbimyardim eder nos cevirmez dualarimizi ama ben oraya buyuk harflerle hamileyim yazacagm gun gelsin istiyorum cok istiyorum etrafimda butun arkadaş larim hamile onlari gördükçe bi yandan mutlu oluyorum onlar adina bi yandan da acaba bende olacakmiyim diyorum cok zor bi dönem ...
yzrım canımm cok heyecanlıyım bide ben çörek otu kürünü de yapıyorum klomenle birlikte bi yandan da korkuyorum ters etki yapmasın diye birazdan ondan bu heyecanımm hayırlısı bakalım :)))
Merhaba kizlar.. 4 aydir araliksiz forumu takip ediyorum artik bende yazayim dedim :) heycaniniza ortak olabilir miyim :) benim bat 23 şubat
Merhaba canim :) aralik 5 te kurtaj oldum simdi her ay korku yasiyorum bir daha olmaz diye
Canım ben hiç cesaret edemedim hiçbir küre inşallah sıkıntı olmaz yüreğini ferah tut.. Güzel haberlerle geleceksin..
Merhaba hoşgeldinn.. Hadi bakalım hayırlısı olsun..
Bende kanamam durmadigi icin kurtaj olmaz zorunda kaldim.. ama korkusu gecmedi
Merhaba canim :) aralik 5 te kurtaj oldum simdi her ay korku yasiyorum bir daha olmaz diye
canım hayırlısı ben kimyasal gebeliğe hamile kaldığı ayda çörek otu kullanmıştım şifasın inanıyorum hayırlısı :)