Esen ygs fizik konu anlatımlı kitabı
Palme ygs fizik soru bankası (A-B)
Fem dergisi ygs mat-1 (3lüset)
karekök ygs geometri soru bankasını aldım şimdilik
bende fem dergisine abone olmayı düşünüyorum ama pek emin değilim ne kadar yardımcı olacağı konusunda ama elimde çok kitap var kullanmadığım onlara ek olarak fem takviyesi yapacağım
benim kitaplar depoda ne kadarı duruyor bilmem annem yakmış da olabilir zaten 3 yıl önceki kitap en yenisi müfredata uygun değiller yenilerini alıyorum eylül de bir sipariş daha vericem
Doğru söylüyorsun canım ne zaman başlamayı düşünüyorsun peki ben ağustos başı başlayacağım hem erkenden sıkılmaz yaz tatilinde başlamak istemedim tercih sonuçlarını bekliyorum birazda
Esen ygs fizik konu anlatımlı kitabı
Palme ygs fizik soru bankası (A-B)
Fem dergisi ygs mat-1 (3lüset)
karekök ygs geometri soru bankasını aldım şimdilik
Canım fem dergisi ygs mat-1 dediğin fem simetri serisi mi ? fem simetrinin 3 tane mat konu anlatımlı vardı ondan mı başladın çalışmaya ?
bide artık çalışmaya baslıyım diyorum zaten mat 0kızlar bn nerden calısıyım matı
benimde bu sene olmadı şimdi tekrarrrr
bide artık çalışmaya baslıyım diyorum zaten mat 0kızlar bn nerden calısıyım matı
Canım Gamze'ninde dediği gibi internetten dinle. çok güzel ders anlatım yerleri var. mesela şu linke bak. ilk sayfada bütün ders çalışılabilecek siteler var. ders ders ayırmış arkadaş. umarım faydası olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/ygs-y...sinavi/472017-ders-calisabilecek-siteler.html
canım ben hukugu cok istiyordum fakat malum mat 0 bnde o yzden pskljyi istyorm artık son kararım budur hadi inş hpimzden burdan 1 sene motvsynla bu işi bitrriz
Bende hukuğu çook istiyorumm inşallah olur :) canım psikoloji içinde mat gerekiyor baya hemde ama hukuk kadar değil. az daha dişini sıksan hukukta olur :) çünkü psikolojide baya puan istiyor.. hayırlısı olsun inşallah kazanırız :) inşallah seneye mutlu haberleri veririz burdan :)
ben haziranda başladım canım fem mat1 setinden ilk kitap bitti. ama şimdi dedem hasta olduğu için istanbuldayız o da dün vefat etti 1 hafta sonra döneriz eve annemler dönmezse bile ben haftası çıkınca dönücem ağustosta devam edicem
inş bitnmm burda buyuk bir ktlma yaparızzz
başın sağolsun tatlım başarılar dilerim
evet canım ondan bahsediyorum
Peki nasıl konu anlatımı falan güzel ayrıntılı anlatıyor mu ? eğer iyiyse bende alacağımda ygs lys konu anlatım olarak.
lys denemedim ama ygsden memnunum ben birkaç ufak ayrıntı için nete bakıyorum ama iyi genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?