2014 ygs hazırlananlar buraya.. Bilgilerimiz calısma yöntemlerimizi paylaşalım..

Prenseess

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
60
0
6
Karabük
Ben lise son sınıfı yeni bitirdim. Okulla beraber dogru düzgün hazırlanamadım. Dershaneye Gitmemiştim. Mimarlık bölümü istiyorum. Hedefim mf-4 430-450 puan yapmak. Ygs matemetik konularına fem simetri kitabından calısmaya basladım. Problemler konusaundan başladım. Bana matematik fizik kimya ve biyoloji için kaynak kitap öneriniz var mı? hem ygs hem lys. Şimdiden teşekkürler :)) Hepimize kolay gelsin inşallah hayallerimizdeki yeri kazanırız..

Ben de simetri setiyle çalışacağım bu sene ve ilk önce geometri ile başlayıp bu konu kolay biliyorum deyip geçmeden hepsinin ayrıntılarına çalışarak gitmeyi düşünüyorum, bir de türkçe ve sosyali sene başından itibaren soru çözümü olarak devam edeceğim, çok kitap okuduğumdan bu derslerde mantık yürüterek yapıyorum ama puanları hiç az olmadığından soru da çözerek 35 üstü çıkarmayı hedefliyorum.

Aynen bende cok kitap okudugumdan sayısalda olsam türkçe sosyal cözebiliyorum. Türkçeden dil bilgisi eksiğim var eger dil bilgisi calısırsam fulleyebilecegime inanıyorum türkçeyi. Se hangi alansın? Ne istiyorsun canım

Mf3den tercih yapacağım ben de, Eczacılık istiyorum ama stres faktörü ben de çok etkilediğinden full olarak düşünmemeyi tercih ediyorum ..

Stres bendede var.. ne yapcam bilmiyorum. Psikologa gitmeyi düşünüyorum

Faydası olabilir bence de, stresin miktarı artınca çok ciddi anlamda problem yaşanıyor.
Ben bu sene kitap yüzü açmadan sırf kendimi denemek için girdim, onda bile gerildim.

Selam canım :) bende mezun oldum bu yıl bende tekrar hazırlancam. tmci olduğum için fizik kimya biyoloji hakkında bilgim yok ama kaynak olarak körfezi falan çok övüyorlar sayısalcılar bi bak istersen. matematik geometri için önerebileceğim yine körfez güvender fem sıradışı analiz yayınları final falan baya kaynak çeşitleri var bunlarda işini görür. inşallah herkes istediği yerlere gelir :)

kimya ve biyoloji için bir de palme yayınlarını öneriyorlar :) donanımhaber foruma girersen baya konu var orda ve en iyi kaynakları öğrenirsin :)

kimya ve biyoloji için bir de palme yayınlarını öneriyorlar :) donanımhaber foruma girersen baya konu var orda ve en iyi kaynakları öğrenirsin :)

Ayy canım benim çok sagol :) Sende hukuk istiyordun actıgın konuyu okumuştum. İnşallah olur canım iistedigin yere gelirsin.. Arkadas olarakta ekledim seni. İhtiyac duydugumuzda irtibata geceriz birbirimizle :) Ben ufaktan başladım hazırlanmaya. Matematikle başladım.. Umarım yetişir konular.. Bir senede hukuk kazanabilir miyim demişsin.. neden olmasın ki. Bir tanıdıgımın ilk sene hiç bir yer tutmuyordu en sıradan bölümler bile. 2. senesinde hazırlandı otdü yü kazandı.. :)

Ayy bende çok mutlu oldum ya :) evet şuan hiç bir yer tutmuyor ve seneye hukuk olur yani umudum var halaa :) çok teşekkür ederim inşallah kazanırız ikimizde :) evet canım istediğin zaman özelden mesaj atabilirsin konuşur dertleşiriz yardımcı oluruz :) benim temelim eksik biraz alt yapıyı oluşturup zor kaynaklara geçicem :) dershaneye başlayacak mısın ? ben gitmeyeceğim sanırım bu yıl ve zor olacak benim için bakalım hayırlısı :) o tanıdığın odtüde hangi bölümü kazandı ? :)

Canım yanlış hatırlamıyorsam işletmeydi. Tekrar bir sorarım söylerim sanada. İşetme otdü de 453 puan. Ben dershaneye gitmeyecegim gecen sene yazılmıştım 2 ay gittim canım hiç bir faydası olmadı fem dershanesiydi. 2 ay sonra bıraktım hiç gitmedim. Bu sene gitmeyecegim belki özel derse giderim matematik ve fizikten.

Tamam canım öğrenince söylersin :) işletmede güzel bölüm eğer bana hukuk gelmezse giderim heralde çünkü ikinci yılım bu bir an önce girmem lazım üniversiteyee :) Aynen canım ya bende yazıldım bir kaç ay gittim sonra hiç gitmedim ameliyat falan oldum dizimden hiç gidemedim bu yılda gitmeyeceğim kendim hazırlanacam bakalım hayırlısı :) pek bi faydası olmuyor gerçekten yüzeysel anlatılıyor. inşallah kazanırız demi ya artık :) İsmin ne bu arada ben Merve

Benimde sedanur :)) Evet canım yüzeysel anlatılıyor. Özel ders düşünmüyor musun? Biz 3 arkadaş gitcez bakalım. Hem maliyeti 3 e bölünür. Biliyor musun bende dizimden fizik tedavi gördüm :) İlk başta ameliyat dediler sonra fizik tedaviyle ve kremle gecti :)) Ortak yönlere bak :)

Memnun oldum Sedanur'cuğummm <3 inanmıyorum yaa valla kardeş falan çıkmayalımm :) bende önce fizik tedavi gördüm sonra 15 tatilde ameliyat oldum kırık çıkık ve diz bağlarında kopma vardı bende ameliyat tek çareydi, hala tam düzelemedim ben 2 ay hareketsiz yattığım için dizimin kasları erimiş koşamıyorum çömelemiyorum inşallah iyileşirim dua et bitanemm bu yıl hiç çalışmadan girdim sınava ve olmadı maalesef inşallah bu yıl olur :) sanada çook geçmiş olsun canım benim senin dizinde ne sorun vardı ?

Yazmayı unutmuşum ya :) şuan düşünmüyorum canım. evet 3 kişi olunca indirim oluyormuş. kimden alacaksınız dersi ? etüt merkezi mi evde falan mı ?

Bende bu sene hazırlanmayı düşünüyorum iç mimarlık için hem dershane hemde yetenek kursuna gitmeyi düşünüyorum yalnız dershaneler kapanıcak diyorlar ne şekilde olucak hiç bilmiyorum şimdi ben tm ciym. kaynak olarak güvenderin kaynakları iyi diye biliyorum

Yazmayı unutmuşum ya :) şuan düşünmüyorum canım. evet 3 kişi olunca indirim oluyormuş. kimden alacaksınız dersi ? etüt merkezi mi evde falan mı ?

Evde alcaz tatlım hocanın evine gitmeyi düşünüyoruz. Benim diz kapagımda kayma vardı canım. Kızlarla müzik acıp oynuyorduk bende cok severim bya coşmuşum sonra pat yere düşüverdim acayip bir agrı cektim ve arkadasım nasıl yaptıysa tuttu diz kapagımı yerine oturttu ama yürüyemedim hiç. Doktora gittik batı film cekti Ameliyat dedi ama önce fizik tedavi gör ameliyata hazırlık olsun dedi. Bana da bag lif kopması demişti. Doktorda şaşırdı arkadasın nasıl düzeltti bunu diye :)) Ama en ufak bi byere bassam dizim tekrar dönecek gibi oluyordu sabit tutyordum hep. Sonra fizik tedaviye basladım. Bir süre dizlik kullandım. Evde egzersiz yaptım. İlaçlar kremler falan derken. Yürümeye başladım doktora gittik ameliyata gerek yok dizliği kullanmaya devam et dedi. Bir süre sonra tamamen iyileştim hayatım :))

Canım cok üzüldüm koşamamana çömelememene. Dua ederim tabiki hem dizin hemde sınavımız için :) Birbirimize dua edersek daha iyi kabul olur..

Fem dershaneleri kapanmayacak diyorlar canım. Diğer dershanelerde alanını genişletirse kapanmayacakmış. Bizim burda dershaneler verimli değil canım ya. Sınıf ortamı işte 20 kişilik verimde olmuyor. Gitmişken yıllık 15 miyarlık dershanelere gidip 2-3 kişi ders görüceksinde işe yarayacak. Büyük şehirlerde öyle ya. Cok para ama o da.

İyice oyuncağa çevirdiler işi ya. kapatacaklarsa kapatsınlarda millette umudunu kessin. gitmek istemiyorum bu yıl ticarethane olmuş her yer resmen. evde hazırlanacam bakalım inşallah kazanırım. dershaneler bile eskisi gibi değil ki adam gibi ders anlatan kalmadı. iyi birinden özel ders daha mantıklı.

Kusura bakma canım ya sinirlendim yine bennn
İnşallah hedeflediğin yer gelir. yetenek kurslarına önem ver dershaneden daha önemli bence çizim falan geliştirmek için. başarılar hepimize inşallah kazanırız bu yıl kapanır mı acaba dershaneler hiç bi bilgi yok ki ne biçim ülkede yaşıyoruzz ya evet canım bende tmciyim güvender fem final falan bunlar iyi kaynaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…