Ben de simetri setiyle çalışacağım bu sene ve ilk önce geometri ile başlayıp bu konu kolay biliyorum deyip geçmeden hepsinin ayrıntılarına çalışarak gitmeyi düşünüyorum, bir de türkçe ve sosyali sene başından itibaren soru çözümü olarak devam edeceğim, çok kitap okuduğumdan bu derslerde mantık yürüterek yapıyorum ama puanları hiç az olmadığından soru da çözerek 35 üstü çıkarmayı hedefliyorum.
Aynen bende cok kitap okudugumdan sayısalda olsam türkçe sosyal cözebiliyorum. Türkçeden dil bilgisi eksiğim var eger dil bilgisi calısırsam fulleyebilecegime inanıyorum türkçeyi. Se hangi alansın? Ne istiyorsun canım
Mf3den tercih yapacağım ben de, Eczacılık istiyorum ama stres faktörü ben de çok etkilediğinden full olarak düşünmemeyi tercih ediyorum ..
Stres bendede var..ne yapcam bilmiyorum. Psikologa gitmeyi düşünüyorum
Ben lise son sınıfı yeni bitirdim. Okulla beraber dogru düzgün hazırlanamadım. Dershaneye Gitmemiştim. Mimarlık bölümü istiyorum. Hedefim mf-4 430-450 puan yapmak. Ygs matemetik konularına fem simetri kitabından calısmaya basladım. Problemler konusaundan başladım. Bana matematik fizik kimya ve biyoloji için kaynak kitap öneriniz var mı? hem ygs hem lys. Şimdiden teşekkürler :)) Hepimize kolay gelsin inşallah hayallerimizdeki yeri kazanırız..
kimya ve biyoloji için bir de palme yayınlarını öneriyorlar :) donanımhaber foruma girersen baya konu var orda ve en iyi kaynakları öğrenirsin :)
Ayy canım benim çok sagol :) Sende hukuk istiyordun actıgın konuyu okumuştum. İnşallah olur canım iistedigin yere gelirsin.. Arkadas olarakta ekledim seni. İhtiyac duydugumuzda irtibata geceriz birbirimizle :) Ben ufaktan başladım hazırlanmaya. Matematikle başladım.. Umarım yetişir konular.. Bir senede hukuk kazanabilir miyim demişsin.. neden olmasın ki. Bir tanıdıgımın ilk sene hiç bir yer tutmuyordu en sıradan bölümler bile. 2. senesinde hazırlandı otdü yü kazandı.. :)
Ayy bende çok mutlu oldum ya :) evet şuan hiç bir yer tutmuyor ve seneye hukuk olur yani umudum var halaa :) çok teşekkür ederim inşallah kazanırız ikimizde :) evet canım istediğin zaman özelden mesaj atabilirsin konuşur dertleşiriz yardımcı oluruz :) benim temelim eksik biraz alt yapıyı oluşturup zor kaynaklara geçicem :) dershaneye başlayacak mısın ? ben gitmeyeceğim sanırım bu yıl ve zor olacak benim için bakalım hayırlısı :) o tanıdığın odtüde hangi bölümü kazandı ? :)
Canım yanlış hatırlamıyorsam işletmeydi. Tekrar bir sorarım söylerim sanada. İşetme otdü de 453 puan. Ben dershaneye gitmeyecegim gecen sene yazılmıştım 2 ay gittim canım hiç bir faydası olmadı fem dershanesiydi. 2 ay sonra bıraktım hiç gitmedim. Bu sene gitmeyecegim belki özel derse giderim matematik ve fizikten.
Tamam canım öğrenince söylersin :) işletmede güzel bölüm eğer bana hukuk gelmezse giderim heralde çünkü ikinci yılım bu bir an önce girmem lazım üniversiteyee :) Aynen canım ya bende yazıldım bir kaç ay gittim sonra hiç gitmedim ameliyat falan oldum dizimden hiç gidemedim bu yılda gitmeyeceğim kendim hazırlanacam bakalım hayırlısı :) pek bi faydası olmuyor gerçekten yüzeysel anlatılıyor. inşallah kazanırız demi ya artık :) İsmin ne bu arada ben Merve
Benimde sedanur :)) Evet canım yüzeysel anlatılıyor. Özel ders düşünmüyor musun? Biz 3 arkadaş gitcez bakalım. Hem maliyeti 3 e bölünür. Biliyor musun bende dizimden fizik tedavi gördüm :) İlk başta ameliyat dediler sonra fizik tedaviyle ve kremle gecti :)) Ortak yönlere bak :)
Benimde sedanur :)) Evet canım yüzeysel anlatılıyor. Özel ders düşünmüyor musun? Biz 3 arkadaş gitcez bakalım. Hem maliyeti 3 e bölünür. Biliyor musun bende dizimden fizik tedavi gördüm :) İlk başta ameliyat dediler sonra fizik tedaviyle ve kremle gecti :)) Ortak yönlere bak :)
Yazmayı unutmuşum ya :) şuan düşünmüyorum canım. evet 3 kişi olunca indirim oluyormuş. kimden alacaksınız dersi ? etüt merkezi mi evde falan mı ?
Memnun oldum Sedanur'cuğummm <3 inanmıyorum yaa valla kardeş falan çıkmayalımm :) bende önce fizik tedavi gördüm sonra 15 tatilde ameliyat oldum kırık çıkık ve diz bağlarında kopma vardı bende ameliyat tek çareydi, hala tam düzelemedim ben 2 ay hareketsiz yattığım için dizimin kasları erimiş koşamıyorum çömelemiyoruminşallah iyileşirim dua et bitanemm bu yıl hiç çalışmadan girdim sınava ve olmadı maalesef inşallah bu yıl olur :) sanada çook geçmiş olsun canım benim senin dizinde ne sorun vardı ?
Bende bu sene hazırlanmayı düşünüyorum iç mimarlık için hem dershane hemde yetenek kursuna gitmeyi düşünüyorum yalnız dershaneler kapanıcak diyorlar ne şekilde olucak hiç bilmiyorum şimdiben tm ciym. kaynak olarak güvenderin kaynakları iyi diye biliyorum
Bende bu sene hazırlanmayı düşünüyorum iç mimarlık için hem dershane hemde yetenek kursuna gitmeyi düşünüyorum yalnız dershaneler kapanıcak diyorlar ne şekilde olucak hiç bilmiyorum şimdiben tm ciym. kaynak olarak güvenderin kaynakları iyi diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?