2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

amin aminn canım kavuşalım artık inşallahh en kötüsü istedigin zaman arayıp soramamak, bide gece şöförü oldu şimdi, gece çalışıyo gündüz uyuyor, bak bu saat oldu hala haber yok, kim bilir nerelerde koşturuyor işte, komutan soz konusu olunca karşıda gelemiyor tabiki.. bende elimde telefonla bekliyorum off off

valla eskiden olsa bedelliye karşıydım ama şimdi düşünüyorum da yok bu hasretlik çekilmez, istemeyen bedelli yapsın kurtulsun, askerlik yapana zor, geride kalana zor, zor da zor yani

kızlar merhaba =) muhabbetinize limon sıkmış olmayım ama eve yeni geldim desem yeridir =) evlenme teklifimi anlatacaktım ya... bi akşam dışarı çıkıcaz ama bunda bi tripler bilmem neler arka odaya git bilmem ne. sonra birden bunun dışarı çıkası geldi. eşorfmanlarla falan çıkalım dedik. kağıda da çöp vardı atılacak. onu da alalım dedim (ki normalde ben söylemeden o alır) alma boşver çöp mü taşıcaz bilmem ne... dedim bunda var bi numara. çıktık. çıkmamızla şok olmam bir oldu. (evimin tam karşısı lise) okulun bahçesine bi afiş asılmış meşaleler balonlar.. ondan sonra dilek balonu uçurduk tam uçarken konfetiler patladı. diz çöküp evlenme teklifi etti =)) böyle işte... cumartesi istemem pazar nişanım var kısmetse... bohçamızı her şeyimizi de tamamladık bugün.o kadar yorucu o kadar stresli bişeymiş ki..... artık geri sayım...

jadaloz bu arada senin düğün tarihinde bi değişiklik mi oldu bana mı öyle geldi...

ahh ahh anlıyorum snei canım çok iyi anlıyorum hem de, biz yazdan yaza böyle sizin gibi oluyoruz. yazın iki ay çok yoğun çalışıyor hiç konuşamıyoruz. iki ay zor geçiyor siz ne çekiyorsunuzdur kaç aydır.
vallahi canım hiçbi zaman karşı değildim bedelliye kendi başıma gelince daha da ister oldum. kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün umrum bile olmaz hasret çekecek zorluk çekecek benim, başkası değil. el elin halinden anlamaz ki :/

ne limonu kız ne güzel ballandırdın :)
ay ne güzzel yaa darısı başma ben hala alamadım teklif :)
hafta sonun da harika geçer inşallah canım
neler aldınız bohçaniza :)
düğün daha stresli şimdiden uyarayım nişanda bu kadar stres olmamıştım ben, ki normalde de çok stresli ve sinirli bi mizaca sahibim :)
yok canım değişiklik olmadı. önceden 1 yıl yazıyodu artık 11 ay yazıyor seneye bugün evliliğimizin ikinci günü olacak inşllah dört gözle bekliyorum

canım bohçada neler aldık
cilt bakım malzemeleri (jiletinden jelinden toniğine kremine kadar)
pijama takımı 5 parça
gömlek kol düğmesi kravat
cüzdan kemer
çorap
havlu
seccade tesbih
parfüm deodorant
atlet boxer
terlik

2 bohçaya ancak sığar. hepsi 1000 liraya mal oldu.
ev ahalisine de düğünde yapıcaz. hem çok apar topar oldu hem de insanlar 1 gün yol gidicek onlara da külfet olmasın diye...

bu arada hesabına bayıldım seneye bugün 2 günlük evli olcaz =))) bizim de 10 ay falan kaldı DD

bi tane daha bu arada kızlar ben 5 sene sonra asker beklicem çoluklu çocuklu bence kıymetini bilin tek siz bekliyosunuz ailesiyle. ben bi de çocuklarımla beklicem =(( ay söylemesi bile kötü =((

güle güle kullanın inşallah canım
bizim bohça nişanda yapılmadı, sevgili kayıvalidem daha yeni yaptı bohçamı. biz de onlar yapmadı diye yapmamıştık ilk gidişimizde biz de götürücez. daha bişy almadık kendi beğensin de alalım diye. benim bohçamı ben beğendim de aldılar :)
hehe sen ayın 10unda duycaktın beni kız bir sürü kişi var teyzem eniştem dayılarım yengelerim ailem, seneye şu an oynuyor olucaz şu an bunu yapıyo olucaz şu an düğün bitmek üzere olucak.. gına gldi millete
aboo seninki daha kötüymüş canım. ahh aahh ben bebişken babamın da asker yolunu beklemişim ben 3 yaşındayken gitmiş. kocişimin yolunu da bekletmesin rabbim bedelli çıksın da inşallah :)

ay valla iyi güldürdün beni :) Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)) kızlar bu arada 10 ay kaldı ya düğüne ben kendime habire şok bakımlar(saçıma cildime,ayaklarıma) uygular oldum bir. ikincisi sen kalk o kadar bakım uygula ama iştahın açılsın homidi homidi ye =(( ağlasam mı gülsem mi bilemedim yaa.

amin :)
çok abartma canım bak öyle olunca dha çk aksilik çıkar bi de üzülürsün. saç cilt bakımından öte kilo önemlii yani :)
br iki ay kala gdersin bi kuaföre yaptırırsın bakımını yeter de artar bile :)

bohça bu kadar teferruatlı mı oluyor yaa ben hiç anlamıyorm bu işlerden aynıları baan da alınacak mıı ben en çok işin o kısmıyla ilgilenirm kesn

asker yolu beklemek deyince valla bi hüzün çöküyo içime, Allah herkese sabır versin.. ben mi abartıyorm diyorm bazen ama herşeyi yarım yaşıyosun, istedigin hiç bi zaman yanında olamıyor.. kötü şeyler yaa.. inşallah bedelli çıkar da jadaloz da sen de kurtulursunuz beklemeden

sizin düğün tarihi o kadar net mi belli canm yaa bizde ben belirledm tarihi ama kabul ettiremiyorm bi türlü sevgilime 18 mayıs olsun diyorm, o da haziran istiyor, ikimz de haziran doğumluyuz die bakalm hangimiz kazanacak

stresten düğün öncesi zayıflanırmış diyolar o yuzden senin de zamn geçtikçe iştahın azalır merk etme

ne bakımları uyguluyosun ki kendinee, 34 gün kaldı sevdicegimin gelmesine, sırtımda ufak sivilceler çıkıyodu doktora gittim ilaçla hallettm onları, yüzümdekiler de baya bitti sayılır ama sanki daha bakım yapmam gerekiyomuş gibi geliyoo sen neler yapıyosun kii

inşallah canım
evet bizim düğün tarihimiz belli hatta salon falan da ayarlandı. canım ben zaten 1 yıldır nişanlıyım.
ben de temmuzda olsun istiyordum ama ramazan girdiği için ağustosa kaldı maalesef

sizin düğün tarihi o kadar net mi belli canm yaa bizde ben belirledm tarihi ama kabul ettiremiyorm bi türlü sevgilime 18 mayıs olsun diyorm, o da haziran istiyor, ikimz de haziran doğumluyuz die bakalm hangimiz kazanacak
canım benim kayınvalidem bugün aradı ne konur ne konmaz sizin adetiniz nedir falan dedi. bende yoldan gelecekseniz bunu da göz önünde bulundurarak içinizden ne gelirse koyun dedim. yazık kadın günlerdir düşünmekten uçuklamış dudakları falan.

ben bedelli yapmasını istemiyorum askerliği. o tecrübeyi yaşayabildiği kadar yaşasın öyle istiyorum. yaşı 30 da olsa gitsin yani.
bu arada eski işim gereği saç cilt bakım uzmanıyım ben :) istediğin herşeyi sorabilirsin canım. öyle bi bakmaya girdim ben sen ne istiyorsan sor. birazdan otobüsüm var kütahyaya dönüyorum. istediğin herşeyi yazarım :)

inşallah canım
evet bizim düğün tarihimiz belli hatta salon falan da ayarlandı. canım ben zaten 1 yıldır nişanlıyım.
ben de temmuzda olsun istiyordum ama ramazan girdiği için ağustosa kaldı maalesef

ramazan ayı girecegi için zaten mayıs istiyorum bende, ancak düzenimizi oturturuz ramazana kadar, sahurdur iftardır rahat hallederiz, hazirana kalırsa düğün balayından dönene kadar ramazan başlar zaten, bocalarız gibi geliyor ama aileler falan da işin içine girince çok değişir bu kararlar sanırım

benm söz nişan düğün hepsi bikaç ay içinde olacak, paşa daha askerden dönecek iş bulacak hazırlıklar falan derken ocakta bir maratona başlayıp mayıs haziran gibi bitiririz diyorz bakalm hayırlısı

ne kadar düşünceliymiş kayınvaliden maşallahh benm eski nişanlımın annesi ne gerek var böle şeylere die hiçbişey yapmamıştı o aklıma geldi şimdi bakalım bundan neler görecem ama ben bu kadar ayrıntılı oldugunu bilmiyordm, baya donatıyoruz adamı yani anladıgım kadarıyla

bedelliye bende karşıyım normalde, erkekler olgunlaşıyormuş öle de diyorlar, ki sevgilim de diyor ben çok sakinledm askerde, normalde fevriydim, çok zorlanırdk senle dışarda olsaydm ama burda insan sevdiginin kıymetini anlıyor, kıramıyor kimseyi, sabretmeyi öğrewniyor diyor. ama işte işin bu hasretlk kısmı yok mu o çok zor be sezosh um, gerçekten çok zor içim çekiliyor bazen, görmezsem ölecekmişim gibi geliyor. hee ölmüyorum yaşıyorum ama hep bi eksigim sanki. bide bizim yerlerde çok ters denk geldi bi kere gidebildm, o da izin almadı bitsin biran önce die derken uzadı da uzadı işte. ama doğru insan böle çok iyi anlıyor karşındakini kıymetini ben şanslı da sayılırım cep telefonu kulanması sıkıntı olmuyor, ama işte gece şöförü oldugu için eğer çok yogunsa o ben uyuyakalıyorm onu beklerken.. yada dün geceki gibi boş oluyor ve saat 4 e kadar msj laştıgımız için bugun iş yerinde uyukuluyorm

ayy saç cilt bakım uzmanı mısın süpermişşş sen bi sag salim kutahya ya var da ben bolca soru sorup bunaltaım bi seni

benim okul temmuzun 1inde bitiyor eylülün 1inde başlıyor o yüzden bu aylarda yapmak zorundayım düğünü. evlendikten sonra sadece 3 haftam kalmış olacak bir hafta balayı bir hafta aileleri dolaşma bir hafta da ev temizliği vs geçer sonra okul başlar. ben kimseye bırakmadım düğün tarihini. nişanlımla konuştum bak bu tarih çok iyi diye. sonra ailelere söyledim ya bu tarihte olur ya da yanınıza kalmaya gelemeyiz dedim tamam dediler.
bikaç ay içinde olmasıd aha iyi olur canım çok stres olmazsın hemen halledildiği için. benim uzun ya süre, isteklerim her gün artıyor. stresi de cabası.

Selam kızlar nasılsınız hazırlıklar ne aşamada? Bizim de düğüne 9 ay 11 gün kaldı .

hoşgeldin canım :) hazırlıklar tam gaz devam ediyor sen ne durumdasın :)

sezoşum ev sahipliği yapıyorum topiğine

merhaba herkese
ben de 2014 mayıs sonu ya da haziran gelini olucammm

merhaba hoşgeldin :)

Sözlüyüm şu anda ekimde nişanımız var şimdilik tamamen nişana kanalize olduk. Nişan için de hemen hemen her şey hazır sadece bohça işi kaldı. Düğün tarihimiz ve mekanımız da tamam annemle babamın evlilik yıl dönümünde evleneceğim kısmetse. kına gecesi için mekan var kafamda bir kaç ay içinde de orayı tutarız sanırım. Bir de yeni memur oldum bir ay sonra filan işe başlayacağım onun da heyecanı var hem iş hem evlilik yakın zamanlarda oluyor kısmetse. İşe giriyim çeyiz alışverişine hız vermem gerekecek ama büyük parçaları evi kiraladıktan sonra evin ölçülerine göre alalım diyoruz. Dün de balayı otelimizi kararlaştırdık gibi. Benim çok gezen yılda 3-4 kez tatil yapan bir arkadaşım var egedeki akdenizdeki bir çok oteli konumunu denizinin nasıl olduğunu filan biliyor Kemer tekirovayı filan önerdi beleğin denizinin ve havasının güzel olmadığından bahsetti ben de belek otellerini araştırmaktan vazgeçtim. Şimdilik benden bu kadar sizler ne alemdesiniz kızlar?

Son düzenleme:

sezoshh neler olmuş bacımmm :) en sonunda almışsınn evlenme teklifini şükürler olsun :))) nişan mişan da belliymiş maşallah Allahım nazarlardan saklasın :) ben gelişmeleri yazamasam da takip ediyorum hepinizi, hadi bakalım hepimize rast gelsin

merhaba herkese
ben de 2014 mayıs sonu ya da haziran gelini olucammm

heehh biden bi tane daha gelmişş

Selam kızlar nasılsınız hazırlıklar ne aşamada? Bizim de düğüne 9 ay 11 gün kaldı .

mayısın kaçında olcak ki düğün yoksa aynı zamanı mı istiyoruz

jadaloz cum, şimdiden düşünüyorum düşündükçe gözümde büyüyor çünkü hiç birşey yapamıyoruz.. erkek arkadaşım da benden heyecanlı, mobilya bak, ev bak diyip duruyo, sanki begensem alacaz hemen şanslıyım ki uyumlu biri, onu istemem bunu istmeme demiyor, evle ilgili herşeye sen karar vereceksin, ben karışmam kimseye de karıştırtmam diyor ama, birkaç ay içinde biter mi bütün ev hazırlıkları.. bi de kayınvalidemin üst katında oturmak istemedim için kirada oturma durumumuz olacak, hemen istedigimiz gibi ev bulabilir miyiz o da var, ben de çok zor begenen bir insanım, hepsi üstüste binince korkuyorum o kadar kısa süre içerisinde yapacak olmaktan

Düğün 24 mayısta canım tarihimiz ve düğün mekanımız kesinleşti çok şükür.

almor atandın mı canım memuriyet nereye çıktı

beleğin denizi bulanıktır ama en lüks oteller belektedir kemerde ise orange country var hollanda mimarisi olan bir otel

bizde evimizi tuttuk kızlar 10 mayısta evlencez ev belli oldu kirada oturmucaz daha ne olsun azar azar alır koyarız evimize eşyaları düğün yerini kararlaştırdım ama aralıkta balayını hallederken düğünü ayarlıcaz kısmetse

Son düzenleme:

canım mobilya vs işi bir haftada hyhallediliyor. taş çatlasın iki hafta sürer. ben de çok panik yapıyordum ama şu an alacağım her şey belli. pazarlıkları falan yapıldı ödeme yapılınca evime gelicek tüm eşyalarım.
evle ilgili illa ki birileri karışıyor canım hiçkimse karışmasa bile kendi ailen karışıyor. kendi ailemin çenesinden çektiğim kadar kimseden çekmedim şu bir ayda.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…