bende henüz evlenme teklifi almayanlardanım...nişanlım nişandan önce bişeyler planlamış nişandan 1 gün sonra evlenme teklifi edicekti ben durumu anladım kızdım ona nişanlanana kadar aklın nerdeydi dedim.. çünkü ben teklifi nişandan önce olsun istiyordum :) nişan evlilik yoluna girmek oluyor o saatten sonra gelecek olan teklifi istemedimşimdi yazdıklarınızı görünce bende heveslendim.. napsam söylesemde teklif mi etse
insan sinir oluyor gerçekten. bizim nişan aceleye geldi. bir hafta içinde krar verdik nişan yapmaya ve teklif aklına bile gelmemiş o telaşta. ben de çok kızdım nişandna sonra teklif mi olurmuş aklın nerde senin diye ama teklif olmalı :)
canım gene de nişanlın (geç de olsa) düşünmüş planlamış sen onun da hevesini kırmışsın. keşke yapmasaydın öyle ya =(
bizde de sizinkiyle benzer aslında durumlar. benim ailem bursada onun çorumda biz de sivastayız :) evlenince şu an benim oturduğum evde oturmayı planlıyoruz. benim de beyaz eşyamın tamamı var. mutfak eşyam tamam. kendimizin kullanabileceğimiz oturma grubumuz da var ama misafir için de salon takımı alıcam. eşyaları 15 tatilde halletmeyi planladık. çorumdaki salona beraber bakıp karar verdik gün de aldık. ama nereye gittiysek güldüler bir sene önceden tarih mi alınır bekleyin biraz diye. biraz bekleyince de istediğimiz tarih dolacak sonra biz zora gireceğiz. bi de ben çok inatçı biriyim illa benim istediğim tarih olacak başka bi gün olursa kıyamet kopar :)
bursada henüz bakmadım, istediğim bi yer var ama gidip görmedim henüz. balayı için hiçbir araştırma yapmadık. bizim eşya ve gelinlik 15 tatilde halledilecek gibi duruyor şimdilik. gelinliği falan ne zaman bakmayı düşünüyorsun?
ama canım olacak iş mi o kadar zaman etmedi nişandan sonrayı beklemiş akıllım :)
biz daha mobilya işine girmedik. daha isteme olmadığı için (hatta teklif bile almadığım için) gün falan almadık salonda bakmadık =( bilmiyorum ağırdan mı gidiyoruz ne yapıyoruz ama.. benim iş durumlarım belirsiz,her şeyi birlikte ödeyelim istediğimiz için benim iş durumumun kesinleşmesi gerekiyor. ben sadece isteme döneminde fit olabilmek için pilatese başladım,yediklerime dikkat ediyorum işte o kadar. valla çok mutlu oldum senin yazdıklarını okuyunca inşallah biz de eşyaları vs. bakabiliriz tez zamanda. şimdiden güle güle kullanın oturun canım benim. eğer özel değilse ne kadardır birliktesiniz sorabilir miyim ?
ama canım olacak iş mi o kadar zaman etmedi nişandan sonrayı beklemiş akıllım :)
arkadaşlar tam olarak düğün tarihlerinizi bilmiyorum ama benim 10 ayım var.. biz sadece beyaz eşyayı hallettik.. mobilyayı düğüne yakın bir tarihe bıraktık.. perdeydi,halıydı o tarz şeyleri ev belli olduktan sonra ancak ayarlarız.. şu anda düğün salonu araştırmasındayım... kafama yatan bir iki yer var.. bence şu anda yapılabilcek hazırlıklar bu kadar :S
benim 13 ay var daha. siz aynı şehirde misiniz canım. bi de mobilyayı olduğunuz yerden mi alacaksınız. insanlar bana tuhaf bakıyor acele ediyorum diye ama elimde değil çok telaşlıyım. biz ikimiz de sivastayız. mobilya perde halı vs her şeyi bursadan alıcaz. her istediğimizde gelip gitme şansımız yok. o yüzden acele ediyorum
evet canım biz ikimizde aynı şehirdeyiz ve burada yaşayacağız size göre bizim işimiz çok daha kolay.. bence alabileceklerini şimdiden al düğün zamanı sıkışmamış olursun.. insanlara bakma sen .. senin durumun çok farklı şimdiden yaparsan düğün zamanı çok fazla telaşa kapılmamış olursun
almaya çalışıyorum da ket vuranlar oluyor işte. ben de daha çok strese giriyorum.
çabuk geçsin zaman da evlenelim artık demi :)
valla yaa beklemek ne zormuş... sanki 2014 hiç gelmeyecek :)
bizde de ben çalışıyorum nişanlım okuyor bitiremedi okulunu. doğal olarak da işe giremedi. düğünümüz bu yüzden erteleniyor. eşya vs aileler alacaklar. şu an kullandığım eşyalarımı ben kendim aldım gerisini tek başıma karşılayamıycam için ailelere sevk ettik. yoksa başa çıkamayız borçlarla. biz çocukluktan beri tanışıyoruz 3 yıldır beraberiz 1 yıldır nişanlıyız :)
valla yaa beklemek ne zormuş... sanki 2014 hiç gelmeyecek :)
ne güzel ya valla çok hoş Rabbim daha da devamını getirsin inşallah =) biz daha çömmüşüz desene =) şubatta ben bi iş için bankaya gitmiştim orada ilk görüşte aşık oldum. o da bana aşık olmuş =) ama birlikteliğimiz nisanda başladı. yani 2 gün sonra 3 ay olacak =) ama biz çok büyük bi uçukluk yaptık (kesinlikle onaylamadığım bi deli cesareti) ilk gün direkt evlerimizi boşaltıp beraber eve çıktık. yani şansıma çok ama çok iyi biriymiş.
kızlar bu arada dün akşam sahur saatlerinde gündeme gelen bir gelişmeden bahsedeyim hemen. erkek arkadaşım dedi ki eğer bu senin banka işi olursa 2014'ü falan beklemeyelim. ben artık düzen istiyorum dedi. (yarın ailem gelecek bi kaç gün bende kalacak. doğal olarak erkek arkadaşımın düzeni bozuluyor.) bende tabi ki çarptım lafı: sen daha bana evlenme teklifi bile etmedin bakalım ben kabul edecek miyim dedim. o kadar da değil herhalde edicem ama zamanını bekliyorum dedi. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. eğer düğün böyle apar topar olursa salondu oydu buydu gelinlikti nasıl bakıcam ben. şimdi bakınca acele etme diyo. zamanı gelince hallolur diyo. haddinden fazla sabırlı bu çocuk çıldırtıyo beni. ne yapıcam beeeen =(
gerçekten büyük cesaret :) aynı evde kalmak tanımak açısından büyük fayda sağlıyor. biz her zaman beraber kalmasak da hafta sonlarını beraber geçiriyoruz. o bile bi çok fayda sağladı bize.
beklemek zorunda kalmıycaksın işte canım ne güzel :) yaz ayı olursa salon bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz belki ama ekim kasım gibi yaparsanız boş yer bulmak zor olmaz sanırım. yapılacakların listesini çıkar bence şimdiden küçük ayrıntıları unutup sonra neden aklımıza gelmedi dememek için. ne yapacağını bilince yapması çok zor olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?