- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.881
yaa ben hep 25 te evlenecem, 28 de çocuk yapacam diyordum, yaş oldu 29 daha ortada koca yok, ev yok, çocuk hiç yokkbi de düşünn ki ben evlendikten sonra en az 2 sene çocuk istemiyorum
CAnım benim 22 mayısta 23 olacağım benim arkadaşlarımın bile çocukları olduOnlardamı sorun var bende mi anlamadım ben 25ten önce evlenemem ki 30da anne olurum artık
özlenmez mi ya geçen bizde ilkdefa bir hafta aramadık birbirimizi ve ben ölüyordum inan berbat bi duyguydu
zmanını bilemiyorum ama inş en kısa zamanda olur ne nazlı çocukmuş bea oda
Ben de şuan tel ve maddiyat olarak bekliyorum canım yoksa şimdi de evlenmek isterimBende 2 sene çocuk istemiyorum 28 29 da olur artık
Hhaha yok canım yapma ya hemen azıcık gezin evliyken başka olur karışan yok eden yok =)
benm ancak 32 de çocuk oluremrah da diyor anane der artık sana die sen kendine bak kafada saç da yok sen şimdiden dedesin dedim benden 1 yaş küçük ya bide kendini çıtır sanıyor manyak
O daha büyük duruyor ki senden ama öyle dersin ona
diyorum da nufus cuzdanı öyle demiyormuşmuşşşşalt tarafı 1 yıl var aramızda duyan da ondan 15 yaş büyüküm sanacak
kız onun ki nazdan değil, benim gardımı düşürmeye çalışıyor hainşuan hatalı oldugunun farkında öyle olunca da ben özleyim diye bekliyor ama belli etmeyecegim işteee sosyal platformlarda gayet neşeli bir görüntü çiziyorum hatta ankaraya gidince resim paylaşımlarım da olacak, o kadar da şımarmasın
bizim de bugun tam 1 hafta oldu iştesiz nasıl barışmıştınız sonradan
ah canım sorma bende bayılıyorum bebeklere hamile görünce özenmeye bile başladımBizim çekik olur herhalde ama ben mecbur beklerim o da istemiyor önce gezelim eğlenelim diyor e birde borçlar falan
yok canım daha ancak 1 hafta oldu
ama beyefendi gidip face de kapak resimlerini değiştiryor mutemadiyenaklı fikri de galatasaray da tüm futbolcular bir olup tepiklerler inşallah onu da benm de içim soğur birazcık
yaa ben hep 25 te evlenecem, 28 de çocuk yapacam diyordum, yaş oldu 29 daha ortada koca yok, ev yok, çocuk hiç yokkbi de düşünn ki ben evlendikten sonra en az 2 sene çocuk istemiyorum
evet borçsuz evlenmek güzel olacak bizde hemen ev olayına girişeceğiz böylelikle..birikim yapmak lazım..
zaten iki-üç sene evleri var kaynana altında oturucam mecburen kira vermemek için..yoksa para zor birikir
sizde yardım edecek kimse yok mu eşyalrı falan erkek tarafı almayacak mı:26:
Konuşmuştuk ya kendilerini birrşey sanıyorlar diye bir örnek dahaBizim aramızda 4 gün var 4 gün o büyük
ankarada mı okudun sen şekerim oraya sık gidiyorsun:26:
ben tabi rahat duramamıştım 4.gün msj attım ben artık böyle devam edemeyeceğim düşün kararını ver diye..sadece susuyorum yazmıştı..gelde kıl olma
sonra benim çok üzüldüğümü ağladığımı öğrenmiş ablamdan 1.haftada iş yerime çiçek gönderdi..ve gözlerimin dolmasına sebep bir not..bir cümlesini de çizelgeye yazdım zaten..yani böyle barıştık ama bizim mesele çok karışıktı onun yanında olmam lazımdı..uzatmadım..
evet borçsuz evlenmek güzel olacak bizde hemen ev olayına girişeceğiz böylelikle..birikim yapmak lazım..
zaten iki-üç sene evleri var kaynana altında oturucam mecburen kira vermemek için..yoksa para zor birikir
sizde yardım edecek kimse yok mu eşyalrı falan erkek tarafı almayacak mı:26:
amiiiiinnnnn
ben de böyle diyordummama yaş oldu 27, 28'de evlensem, 30-31de anca çocuk yaparım
kız ben senin ve sevgilinin resimlerini gördümmaşallah pek yakışmışsınız
nerden gördünnn
teşekkür ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?