- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.761
heehh beni topik topik seni kovalamaktan kurtardın
bu gönderdigin yüzükler de çok hoşmuş canımbu renkleri çelik yüzükte de yapabiliyorlar mı acaba :44:
günaydınn günaydınn günaydınnnnnnn
günaydın canımmm
o sağ taraftaki çok çizgili olan çelik bi model zatenyaparlar yanii sarı altından daha kibar geliyor bana rose altın
bu renkten bi kolye aldım geçen gün, tabi altın değil 3.5 tl lik basiy bişeyama cidden çok şık duruyor insanın üzerinde gerçi ben kafaya taktım parmak izli yaptıracagım alyansı ama rose ya da sarı olacagına tek taşımın rengine göre karar veririm malum erkek alacak tek taşı onun zevki nasılmiş ona göre bakacaz artık
he heee
ben beyaz altın istediğimi söylemiştim kendisine
bende söylemiştim de beni neresiyle dinlediginden pek emin olmadıgım için bilemiyorumhoş hala nasıl umut edebiliyorum ben o adamdan iyi bişeyler o da ayrı mesele ya neysee
belki odunluğu bırakmaya karar verir
zaten ya o odunlugu bırakacak ya da ben onu bırakacagım
acaba diyorum bende mi bi sorun vareski nişanlımdan da 3 yıl içerisinde gördüğüm bütün hediyelerin toplamı 1 2 t shirt bi kitaptan ibaretti annesinin bana aldıgı hediyeler kat kat daha fazlaydı beceremiyorum galiba böyle şeyleri erkeklere hissettirmeyi
hımmm :44: sen yapıyo musun pekii?
eski nişanlımda hep yaptımşimdi de doğum günnüde askerdeydi diye bişey alamadım ama askerden döndüğünde hediye almıştım ona. yıldönümü için de yaptım :44:
gerçi yıldönümündfen bikaç hafta önce parfum almıştı bana, sebebi de yoktu sayılır. yani ben bi kere şakasına benden özür dile yada bana çiçek al demiştim onun için o da parfum almıştı ama, yıldönümünü öyle kutlaması çok zoruma gitti benim yaa, çok degersiz hissettim kendimiişin maddiyatında değilim illa büyük hediyeler falan alsın derdinde hiç degilim ama insan en azından bi çiçek alıp gelmez mi ben mi yanlış düşünüyorum
yok canım o yıldönümünde sen haklısın kesinlikleeee..!
bi tek gül de mi alamadı yaniii
ya benim zoruma giden de bu iştetek bi gül, ya da ne bileyim git bi buket papatya al, bunlar yüksek maddiyatlı şeyler degil ki, bunu da mı layık görmedi bana ben o kadarını da hak etmiyor muyum yani bu soruları ona sormak istiyorum, soramadıkça da içimde kızgınlıgım daha çok artıyor
döndüğünde sorarsın tatlım bir birnasıl hissettiğini anlayabiliyorum, benim de öle bi sevgilim vardı bi zamanlar, 1,5 yıl çıktık yol kenarından 1 papatya bile koparıp vermedi, ne zaman ben bastım tekmeyi, eve her gün çiçekçiden buketler gelemeye başlamıştı
sabaha varmadan geldim bileee
askerim nöbette, onunla mesajlaşıyorum bi yandan da
beyaz alın ve rose karışımı daha çok hoşuma gidiyor benimm
örnek: Eki Görüntüle 1066625 Eki Görüntüle 1066626
günaydınn günaydınn günaydınnnnnnn
Günaydın kızlaar :) ailemin şehirdışına çıkmasını fırsat bilip kızları bize davet ettm. Kısır yapıcam. Daa. Nasıl yapcam :/ bilio musunz siiz. Tecrübeniz var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tünaydınnnn Tünaydınnnn Tünayduınnnnnnnnnnnnnnnnnn
CAnım hoşgeldiinnnnn =)) Sevindim vallaBen bunları daha çok beğendim özellikle bire bayıldım siteden falan mı canım ?
film izleyip gofret yiyorum isteyen var mı
CAnım hoşgeldiinnnnn =)) Sevindim vallaBen bunları daha çok beğendim özellikle bire bayıldım siteden falan mı canım ?
Tünaydınnnn Tünaydınnnn Tünayduınnnnnnnnnnnnnnnnnn
CAnım kısır benim işimhaftada bir yaparım bayılırım kendilerine ama geç kaldım sanırım
naberr, napıyosunuunspora gidicem ben birazdaaan
film izleyip gofret yiyorum isteyen var mı
Birazcık öle oldu ama annem saolsun yetişti telefondan da olsa :)) ama yine de söleyebilirsin. Bileyim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşbuldumm
google görsellerde "beyaz ve rose alyans" diye aradımm, karşıma çıkan resimleri paylaştım sizinlesarı-beyaz karışımına göre daha çok sevdim bunları. yani nişanımda bu tarz alyans alırım
Bende bu tarz istiyorum canım yada sadece beyaz altın sarı altından pek hoşlanmıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?