- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.141
Edelim canım edelimgelsenizeeee iki çift laf edelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edelim canım edelimgelsenizeeee iki çift laf edelim![]()
Bu benim tarzımı izliyorumSen napıyosun
![]()
Yarışma canım moda yarışması amanın kızlar birbirini yiyoröyle bi şey mi var yarışma mı anam çalışınca hiç bişeyden haberim olmuyor![]()
Yarışma canım moda yarışması amanın kızlar birbirini yiyor![]()
Kıskançlıklar olunca kavgada beraberinde geliyor gerçektenoh eğlence sana izlezaten kızların olduğu yerde kavga olmaz mı
![]()
Kıskançlıklar olunca kavgada beraberinde geliyor gerçekten![]()
Canım tarih kesin değil daha tel için falan açıkçası bakmıyoruz hem biz kendi kendimize yapmıcaza ki sonuçta onlardan hiç ses çıkmıyor =)çok kötü bizde yok Allahtan
siz salon falan bakıyor musunuz canım nişan için..şimdiden bakmak lazımmış bizimde araştırma yapmamız lazım![]()
Canım tarih kesin değil daha tel için falan açıkçası bakmıyoruz hem biz kendi kendimize yapmıcaza ki sonuçta onlardan hiç ses çıkmıyor =)
Yine de onların sorması lazım cnım biz gidip şu nişan düşünüyoruz diyemeyiz kionlarda sizden adım bekliyordur canım sonuçta sizin cemiyetiniz olacak..sıkıştırmak istemiyor olabilirler maddiyat size dayanacak çünkü![]()
Selam canım hoşgeldinselam kızlaaaar![]()
Yine de onların sorması lazım cnım biz gidip şu nişan düşünüyoruz diyemeyiz kihem tellerim var
![]()
Sahh o teller ahhher şey ona bağlı yani peki sözlünle de mi konuşmamış ailesi bi ağızlarını arasaydınız
![]()
S
tten ağzım yandı bir kere canım söz için her konuyu açmam da kırılıyordum biliyorsun o yüzden sormuyorum![]()
Hafta içi de yapabilirim canım düğün değil sonuçta o yüzden bulurum diye düşünüyorum.. Senin varmı aklında bir yer yada bütçeye göre mi bakacaksınızhaklısın canım hele sen bi tellerinden kurtul gerisi gelir onlarda bunu biliyorlar sonuçta
salonlarda doluyormuş off ya araştırmak lazım..
Hafta içi de yapabilirim canım düğün değil sonuçta o yüzden bulurum diye düşünüyorum.. Senin varmı aklında bir yer yada bütçeye göre mi bakacaksınız![]()
Canım yarı yarıya düşüyor fiyatlar ama düğün için riskli biraz herkes gelmeyebiliryani bütçede önemli tabi var aslında aklımda bi kaç yer de bakıcaz artık..bende haftaiçi düşünüyorum kınayı da düğünü de zaten genelde millet öyle yapıyor artık..
Canım yarı yarıya düşüyor fiyatlar ama düğün için riskli biraz herkes gelmeyebilir![]()