- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.641
sen benden çok çok iyisin, bu aklındakileri uygulamaya geçtinmi tamamdır iştesonrası hep güzellik mutluluk
bu yüzük sizin kaderinizmiş yani desenehep daha güzellerini takın inşallahh mutlulugunuz huzurunuz hiç eksik olmasın
sen benden çok çok iyisin, bu aklındakileri uygulamaya geçtinmi tamamdır iştesonrası hep güzellik mutluluk
bu yüzük sizin kaderinizmiş yani desenehep daha güzellerini takın inşallahh mutlulugunuz huzurunuz hiç eksik olmasın
E haklılarda aslında :26: Neyse sen nasılsın canım..
O da dinler ama bazen ay bi sus be dediği de olur
Onlarda haklı bişey diyemeyiz :) sabır bi yere kadar. Oluyo böyle şeyler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Donuk donuk konuşuyorum bazen bıkmasın diye bu seferde sevmedim bu halini şımarık halini daha çok seviyorum diyo şımarınca kızdırıyor onlarda zor
E haklılarda aslında :26: Neyse sen nasılsın canım..
öle olmuş vallaaa
evlendikten sonra bile günlük yaşantımda kullanmaya devam ederim ben bu yüzüğümühem klasik hem sporla gidecek bi model çünkü
Ya benim şu lanet kıskançlığm olmasa. Musmutluyuz biz :))
migrenim tuttu bugun çok fena :26: 4 saate yakın uyumuşum öğleden sonra, kalkarken de zor kalktım hatta :26: bi yanım onsuzluga alış diyor, bi yanım onsuzluga alışmaktan korkuyorui öyle saçma sapan ruh halleri işte :26:
ben alyansımdan bile sıkılırım her sene değiştirirm gibi geliyorçok maymun iştahlıyım çok
o da geçer inşallah canım daha da musmutlu olursunuz
ben alyansımdan bile sıkılırım her sene değiştirirm gibi geliyorçok maymun iştahlıyım çok
İnşallah canım benim. Anladığm kadaryla sen de skntıdasın. Umarm herşey düüzelir..
aaaa olur mu canım hiç öle şeeeymaneviyatı var onunn
Ayy çok zorlar Allah sabır versin hepimize .. :/
migrenim tuttu bugun çok fena :26: 4 saate yakın uyumuşum öğleden sonra, kalkarken de zor kalktım hatta :26: bi yanım onsuzluga alış diyor, bi yanım onsuzluga alışmaktan korkuyorui öyle saçma sapan ruh halleri işte :26:
Bugün benimde çok başım ağrıyor bakalım hayırlısı.. Öyle olur canım normal 5 gün oldu 5 gündür konuşmuyorsun yavaş yavaş uzaklaşabilirsin çok normal..
Amin canım amin.. Ee bitmişmi isteme
Bugün benimde çok başım ağrıyor bakalım hayırlısı.. Öyle olur canım normal 5 gün oldu 5 gündür konuşmuyorsun yavaş yavaş uzaklaşabilirsin çok normal..
Evet bitmiş :) ama çıktılar mı evden naptlar bilmiorm :)
ya işte o manecviyatı arada değiştirsek olmaz mıben çok çabuk sıkılırım da kocayı da değiştirmesem bari sıkılıp da
sen uykusuz kaldın ya dün geceden ondandır belki canım :26: o benim ondan uzaklaşmamdan korkmuyor mu acaba yaa, bu da çok kurcalıyor kafamı aslında :26:
he heee
bence onu aklının ucundan bile geçirmiyordur, biz erkeklere hep çok değer ve sevgi verdiğimizden asla bi yere gitmeyiz diye düşünüyolar
Amin canım amin.. Ee bitmişmi isteme
Evet bitmiş :) ama çıktılar mı evden naptlar bilmiorm :)
Sormadın mı =)
sen uykusuz kaldın ya dün geceden ondandır belki canım :26: o benim ondan uzaklaşmamdan korkmuyor mu acaba yaa, bu da çok kurcalıyor kafamı aslında :26:
Belkide canım olabilir =)
Pek sanmıyorum açıkçası canım öyle olsa bu kadar rahat olamazdı.. O şuan senden çok emindir..
Pek sanmıyorum açıkçası canım öyle olsa bu kadar rahat olamazdı.. O şuan senden çok emindir..
Sormadın mı =)
Sormadım valla. Çıkınca ya da eve geçince yazar zaten :)
bütün kadınların öcüdü almak adına bana döndüğünde ben senden soğudum deyip ders vereyim mi ona
Eh bak benden iyisin ben sorardım ayrıca çıkınca yazmak bi yere gidiyorsa haber vermek zorunda kendileri =)
Hahaha yok yok boşver önce bi dinle valla ben bile merak ediyorum neler diyecek sana =)
Hahaha yok yok boşver önce bi dinle valla ben bile merak ediyorum neler diyecek sana =)
Eh bak benden iyisin ben sorardım ayrıca çıkınca yazmak bi yere gidiyorsa haber vermek zorunda kendileri =)
Tutuyorum kendimi. Yoksa on soru sıralardım :)) haber vermeleri vermemiz iyi oluyo bencede. Sorgulamamız azalıo .p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?