sormaaaaa bana yalan soyledın dıooo.......... ta en basta ılk zamanlarımızda twıtter kullanıodum bana gore normal bısey ama ona gore tanımadgn kısılerle konusma aracı................ ben basta onun bu konuda fıkrını bılmezken normal yazı yazıodum ve twitlerin altına yorum yazanlar oluyordu.... yanı senı tanımayan kısı sonucta ya ne cıddıye alıcam demııı... ama o bana yalan soyledın tanımadklarınla konustun dıye 2 gun boyunca demedıgını yapmaıgını bırakmadı.. bıldgnız ayrılmak uzereydık...............tam dun topladık derken aksam aynı konu yzunden bır kavga daha cıktı.... demedııgı kalmadı bnımde zoruma gıttı... evrenselmıs onun dusuncesı sozlu bı kız tanımadgı adamlarla konusmazmıs konusmadım dıyrm twıt attn dıo o kısıye atmadım anlamıo musun dıyrm daha da sınırlenıyor.... bakalım Allah hayırlısını versın.............
Bozma moralini canım.. Yüzüğü parmağına taktıktan sonra iş ciddiye binince böyle daha da bir sahiplenme moduna giriyorlar.. Fındık kabuğunu doldurmayacak bir sebep bu o da anlayacaktır.. Ağır bir şey söylediyse seni kırdıysa bunuda belirt.. Ben de twitter kullanıyordum kapat demişti bir ara kapattım önemsidi benim için..
ii fikirmiş canım evde yapmak mantıklı bıde annesı babasının evı olunca anne baba acısından da artı puan yapar bu
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
elınde pastayla gıt surprız olsun hem ev ortamları her zaman daha samımıdır