- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
Bende sevgilimin bu kadar odun olduğunu bir kere daha anladım o yastığı hakkediyoracaba alsam mıı
he heee
benimki böle olsaydı, kesin alırdım ben, "sana daha cuk gibi oturan bi hediye bulamadım aşkım" notuyla beraber verirdim
Alıcam verdim kararımıYanlış anlamaz ama dimi
bilmemmm :26: sen bilirsin huyunu suyunu :26: eğer şaka kaldıramayan biriyse riske atma amaaa
Benden daha çok şaka kaldırır aslındaHem o bana 3 kilo aldım diye demediğini bırakmadı ben bişi dedim mi
heeeee, al gitsin o zaamaaaaan, hak etmiş bayaaaa
benim devreler yanalı çok oldu yaakarşılıklı odunuz biz işte, birbirimizi bulmuşuz
Sende alsana o yastıktan
çok mantıklı aslında yaayıldönümü için almayım da normal bir zamanda " aşkımm bak sana supriz yaptımm, bunu görünce aklıma sen geldin " diye çıkarıp atabilirim yastıgı kafasınaa nerde satılıyor ki
Yıldönümünde bence de alma ama normal zamanda dediğin gibi alabilirsin illa kafasına birşeyler yiyecek zaten belli kiNetten kütük yastık yada odun yastık yaz çıkıyor canım oradan alabilirsin
evet evett mantıklıı
şu anda onu tehdit ediyorum zaten evlilikle ilgili şüphelerim var die, normalde çoktan uyumuş olurdu uykusu kaçtı sanırım hala uyuyamadı
Ben taktik değiştirdim çok atarlı konuşunca o üste çıkıyor şimdi alıngan sessiz sakin konuşuyorum nasıl tatlı anlatamamne şüphen var evlilikle benimde var valla
Ben taktik değiştirdim çok atarlı konuşunca o üste çıkıyor şimdi alıngan sessiz sakin konuşuyorum nasıl tatlı anlatamamne şüphen var evlilikle benimde var valla
noluyo kızlar yahuuuu, ne şüphesiii
noluyo kızlar yahuuuu, ne şüphesiii
yaa ben ciddi şüphelerimden henuz bahsetmedim zaten ona o yıldönümünden sonraşimdi bana iyi geceler demeden uyuyakaldı bikaç gün de onun şüphesi ciddi bişey değil yani
yaa ben ciddi şüphelerimden henuz bahsetmedim zaten ona o yıldönümünden sonraşimdi bana iyi geceler demeden uyuyakaldı bikaç gün de onun şüphesi ciddi bişey değil yani
Nasıl yani anlamadım ciddi şüphelerin var ama yıldönümünden sonra mı söyleyeceksin :26:
ciddi şüphelerin ne ki :26:
yıldönümü milat olacak eğer unutursaa o zaman gerçekten önemsenmedigimi düşünüp biraz olay çıkartabilirim sanırımbenbm tek ciddi şüphem ilgisizlik mevzu yaa, bazı şeyleri ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu ilgisizlik mevzuna bozuluyoum iştee
yıldönümü milat olacak eğer unutursaa o zaman gerçekten önemsenmedigimi düşünüp biraz olay çıkartabilirim sanırımbenbm tek ciddi şüphem ilgisizlik mevzu yaa, bazı şeyleri ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu ilgisizlik mevzuna bozuluyoum iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?