- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
bana da bi kere bu ilişkinin öküzü benim sen kadınısın bana özenme demiştiçiçek yerine çiçek kokulu parfum alıp bununla övünen bir adamdan çok fazla şey bekliyorum sanırım
sende baya güzel fikirler var sanırım bence hepsini paylaş bizimle
ah evet hemen fotoğraflarını istiyorum neler koymuşsun bak çok hoşuma gitti bu fikir
ne zaman yıldönümüz canım, bugün düzenleyip/yapıp sipariş versen, 2 gün sonra kargoya veriyorlar hemen, yani en fazla 4-5 gün içinde elinde oluyor
sevgilikitab.com, sitesini inceleyebilrsin.
hatta ben asker kitabımı gösterebilirimmmm
Eki Görüntüle 1044731
bana da bi kere bu ilişkinin öküzü benim sen kadınısın bana özenme demiştiçiçek yerine çiçek kokulu parfum alıp bununla övünen bir adamdan çok fazla şey bekliyorum sanırım
sende baya güzel fikirler var sanırım bence hepsini paylaş bizimle
en büyük kutuya: japon pazarı tarzındaki bir dükkandan mini bir plaket alıp onu koydum, plaketin yanına renkli kartona minik bir not yazdım. mıknatıslı minik bir çerçeve aldım-içine beraber çekindiğimiz ilk fotoyu yerleştirdim, bir de renkli kartona yazı yazdım "İlk günkü o heyecanımız hiç bitmesin.." bu 2 hediyeyi de renkli A4 kağıtlarına sardım hediye paketi niyetine, ve üzerlerine yazı yazdım :) ve koydum kutunun içine :)
Eki Görüntüle 1044732 Eki Görüntüle 1044733 Eki Görüntüle 1044736 Eki Görüntüle 1044739
orta boy kutuya: 2li bir anahtarlık aldım, yanına minik bir notla, güzel bi keseye yerleştirdim. bir tane nar şeklinde kürdanlık aldım, ve içine yine bir not yazdım. "Aşkımızdan bereket hiç eksik olmasın"
Eki Görüntüle 1044741 Eki Görüntüle 1044742 Eki Görüntüle 1044745 Eki Görüntüle 1044746
küçük boy kutuya: renkli kağıtlara yazdığım güzel sözler, ve şıpsevdi sakızların kağıtlarını koydumm :)
Eki Görüntüle 1044747 Eki Görüntüle 1044748
en son bu 3 kutuyu üst üste koyup şeffaf defter kabıyla çiçek sarar gibi sarıp kurdeleyle tepeden bağladımmm
Bencede çok fazla şey bekliyoruz.. Hayır yani yapmayacaklarını söyledikleri halde beklemek de bizim problemimiz sanırım
en büyük kutuya: japon pazarı tarzındaki bir dükkandan mini bir plaket alıp onu koydum, plaketin yanına renkli kartona minik bir not yazdım. mıknatıslı minik bir çerçeve aldım-içine beraber çekindiğimiz ilk fotoyu yerleştirdim, bir de renkli kartona yazı yazdım "İlk günkü o heyecanımız hiç bitmesin.." bu 2 hediyeyi de renkli A4 kağıtlarına sardım hediye paketi niyetine, ve üzerlerine yazı yazdım :) ve koydum kutunun içine :)
Eki Görüntüle 1044732 Eki Görüntüle 1044733 Eki Görüntüle 1044736 Eki Görüntüle 1044739
orta boy kutuya: 2li bir anahtarlık aldım, yanına minik bir notla, güzel bi keseye yerleştirdim. bir tane nar şeklinde kürdanlık aldım, ve içine yine bir not yazdım. "Aşkımızdan bereket hiç eksik olmasın"
Eki Görüntüle 1044741 Eki Görüntüle 1044742 Eki Görüntüle 1044745 Eki Görüntüle 1044746
küçük boy kutuya: renkli kağıtlara yazdığım güzel sözler, ve şıpsevdi sakızların kağıtlarını koydumm :)
Eki Görüntüle 1044747 Eki Görüntüle 1044748
en son bu 3 kutuyu üst üste koyup şeffaf defter kabıyla çiçek sarar gibi sarıp kurdeleyle tepeden bağladımmm
tamamşimdiye kadar yaptıklarımı resimli olarak paylaşıyorummm
Bunlarıda çok beğendimmm maşallahın var valla benim gelmiyor aklıma böyle şeylerKutu istiyorum ama içine ne koysam onu bulamıyorum düşün işte
bir keresinde de kinder süpriz yumurta çikolata ile bi hediye yaptım
bi tane süpriz çikolata alıyoruz, dikkatlice yırtmadan zedelemeden kağıdını açıyoruz, çikolatayı çok dikkati bi şekilde ayırıyoruz, oyuncak kutusuna ulaşıyoruz. kutunun içinden oyuncağı çıkarıp, ufak bi hediyemiz varsa (içine sığabilecek gibi) onu koyuyoruz ve minik bi not yazıyoruz. sonra çikolatayı birleştiriyoruz, 2 parça çikolatanın birleşmesi için birleşim yerlerini parmağımızla hafifçe ıslatıyoruz ki yapışsın. sonra kağıdını da dikkatlice sarıyoruz. ve sevgiliye veriyoruzzz
bir keresinde de kinder süpriz yumurta çikolata ile bi hediye yaptım
bi tane süpriz çikolata alıyoruz, dikkatlice yırtmadan zedelemeden kağıdını açıyoruz, çikolatayı çok dikkati bi şekilde ayırıyoruz, oyuncak kutusuna ulaşıyoruz. kutunun içinden oyuncağı çıkarıp, ufak bi hediyemiz varsa (içine sığabilecek gibi) onu koyuyoruz ve minik bi not yazıyoruz. sonra çikolatayı birleştiriyoruz, 2 parça çikolatanın birleşmesi için birleşim yerlerini parmağımızla hafifçe ıslatıyoruz ki yapışsın. sonra kağıdını da dikkatlice sarıyoruz. ve sevgiliye veriyoruzzz
fikirler çok güzel hepsi birer birer çalınası hattaama ben nedense benim herifin bunların kadrini kıymetini bilecegini düşünmüyorum gerçi denemedim hiç, yıldönümünde bi deneyim bakalım belki de yanılıyorumdur :26:
senden öğrenecegim çok şey var
bir kutu dolusu (yaklaşık 200 tane) küçük kağıtlarda aşk dolu sözler
Eki Görüntüle 1044767 Eki Görüntüle 1044768
bir de netten isme özel tükenmez kalem yaptırdım, yanına da not olarak: "Hayata dair tüm anıları beraber yazmak dileğiyle.." yazdım
Kağıtları nereden aldınız bundan istiyorumÖzendim resmen ya
kırtasiyedeeen
yeşil ve kırmızı renkli A4 kağıdı
yazıları falan bil.da yazdım, bu renkli kağıtlara çıktı aldım, kestim katladım, koydum kutuya
Normal kalp kağıtlar da var mı kırtasiyelerde :26: El yazısıyla yazmak istiyorum birde olur mu ki
kalp kağıtları, hediye denizi sitesinden aldım
el yazısıyla olur tabi, ama ben üşendim 200 taneyi elde yazmayaa
Şimdi başlasam mayısa kadar biter herhaldeevet o siteyi biliyorum peki birde şey sorayım cüzdan istiyordu ne zamandır onu da eklesem çokmu az olur başka bir şey almak gerekir mi
Benim sevgilim de pek hoşlanmaz çikolatadan acaba ona söylesem o mu bana yapsa
bir kutu dolusu (yaklaşık 200 tane) küçük kağıtlarda aşk dolu sözler
Eki Görüntüle 1044767 Eki Görüntüle 1044768
bir de netten isme özel tükenmez kalem yaptırdım, yanına da not olarak: "Hayata dair tüm anıları beraber yazmak dileğiyle.." yazdım
bence gayet yeterli olurrr, cüzdanı isme özel yaptırabilirsin hattaa
söylesem hayatta yapmaz, söylemesem aklına gelmezo yuzden bu hediyeyi güzelmüş diyerek iç çekilen rafa kaldırıyorum
ben 200 tane aşk dolu söz bilmem zaten dee dolmakalem çok güzel bir fikirmişhatta daha önce bu forumda bi yerde okumuştum, oğlan kıza böyle bir kalem hediye almış ve " nikah defterimize bununla imza atarsın " demişti, ben de böyle bişey yapabilirim ilerki aşamalarda iş istiyorum iişşş :84:
söylesem hayatta yapmaz, söylemesem aklına gelmezo yuzden bu hediyeyi güzelmüş diyerek iç çekilen rafa kaldırıyorum
ben 200 tane aşk dolu söz bilmem zaten dee dolmakalem çok güzel bir fikirmişhatta daha önce bu forumda bi yerde okumuştum, oğlan kıza böyle bir kalem hediye almış ve " nikah defterimize bununla imza atarsın " demişti, ben de böyle bişey yapabilirim ilerki aşamalarda iş istiyorum iişşş :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?