2014 Yarenleri! :)

canım ben yaptım o zaman sen sağlıklı düşünüyordun ben kötüydüm ama şimdi nasılız .. uygula canım .. keşke yüzyüze gelebilseydiniz öyle daha kolay yumuşardı kuzum
Bir şans daha ver dedim şimdi ne şans verdiysem olmadı susmak en güzeli ded...
 
Canim benim sıkma canini illaki bi zaman olur babasi uyurken falan bi saatliğine görebilirsin
inşallah canım benim sağolasın :)

Canımıniçiiiii şimdi gördüm msjını:KK43: sağlık söz konusu olduğunda hiç bişeyin önemi kalmıyokiii:KK43: biliyorum hayal kırıklığına uğramışsındır ama yeterki hem sevdiğin hemde babası iyi olsunlar, sağlıklı olsunlar.. Bu da geçici bi süreç.. Bu da geçicek Allahın izniyle.. Rabbim babanıza şifa, size de sabır selamet versin bitanemmm..
güzelim hastene işi elbette ama gelmeden 1 ay önce babalarına bin kere tembih etti çocuk detayları iyi öğrenin diye, öğrenmiş olsalardı kendimizi ona göre hazırlayıp heves etmeyecektik. ben buna bozuldum:KK43:
 
Ayrıldık canım sebepsiz yere sıkılmış bunalmış hayattan soğutmuşum o kadar çabaladım ayrılmasın diye ama en sonunda bende tamam dedim çok sıkıldım ama çok seviyorum napıcam bilmiyorum.. :KK43:

canm aranız ıyıyken mı dedı bunu ? yanı ınan bana butun arkadaslarm boyle askerlık bebegm baska acklaması yok braz yalnız bırak ustune dusme sora konusursun uzulme barısırsnz
 
X