2014 Yarenleri! :)

askerlik yaramadı mı ya size alır belki gönlünü..
 
herşeyi çok ayrıntılı yazmadım ama onlar yüzünden beni kırabiliyor bunu kolayca yapabiliyor ve ayrılık oldu sonunda umarım rahatlamıştır
canım bu kadar zaman beraberlikten sonra sırf bu konu yüzünden hele o insanlar yüzünden ayrılmaya değermiii ?? .... askerden gelsin gönlünü almaya çalışır canım ayaklarınada kapanıır pişman olur askerin... Kavgadan sonra o sinirle söylemiştir yazmıştır canım bi gurur yapmıştır birazda. Zorluklar olmadan güzelliklerde olmaz tatlım her ilişkide mutlaka tartışmalar kavgalar,kırmalar elbette oluyor..
 
YVrum bnm pireyi deve yapmışsınnn.. İlişkiyi bitirmek bu kdr kolay mı? Hiç sevmiyosun ozaman sen bu çocuğuuu.. Her tartışmanızda değmezsin bitti artık dersen hiç bi anlamı hiç bi ciddiyeti kalmaz ki.. Çocukta bıkar bi süre snra bebeğimmm.. Bence öncelikle sakinleş ondan snra ne yapıcağna karar verirsinnn..
 

3 ay sonra gelicek izne. 3 ay sonra hiçbişyim olur bırak gönül almayı. o lant insanlar için beni kırıyorsa olmasın zaten hiç. vallahi çok sinirliyim ya
 

yok kuzum ya her tartışmada değmezsin asla demem bu sefer çok yaktı canımı. ben dedim zaten istemediğim bişiyi yaparsan yokum. oda diyor ki ben yokum dedin mi? evet. o zaman yoluna bak madem bırakıyorsun. bunu dedi.resmen bi ruhsuz gibi bunu dedi bana.
 
3 ay sonra gelicek izne. 3 ay sonra hiçbişyim olur bırak gönül almayı. o lant insanlar için beni kırıyorsa olmasın zaten hiç. vallahi çok sinirliyim ya
canım çok sinirlik olduğun için böyle konuşuyosun bi sakinleşş bi rahatla.. 3 ayda olsa 1 yılda olsa gönül bu .. canım sadece başka bişiden dolayı aramıştır askerlikte ikinizde hassaslaştınız doğrudur ama bunu ayrılığına getirmek ikinizide çok yıpratır. kıymayın birbirinize..
 
ya aslında ne kadar basit bi konu yani kırgınlık olurda bu kadar büyük kavga edecek ayrılmayı gerektirecek bişey yok ki zaten canım

bilmiyorum canım ben bi eğer inadına yaparsan yokum dedim diye madem yoksun bak yoluna falan dedi demek ki gönlü vardı ayrılmakta ben bunu anladım
 

kuzum o gayet rahat konuşuyor bu beni daha da sinirlendiriyor. boşuna uğraşıyorum ki ya en doğrusu ayrılmak zaten beni böylesine üzebiliyorsa ve rahatsa. bırakamayacağım sanıyor heralde aklınca.
 
kuzum o gayet rahat konuşuyor bu beni daha da sinirlendiriyor. boşuna uğraşıyorum ki ya en doğrusu ayrılmak zaten beni böylesine üzebiliyorsa ve rahatsa. bırakamayacağım sanıyor heralde aklınca.
Canım oda kızıp bağırıp çağırsa dahada ağır olur.. Sesini yükseltmesi hiç hoş olmaz.. Sen sakinleşmeye bak önce tatlım, bu ilişki sırf o insanlar yüzünden bitmeye değer mi? İçin rahat olmazki.. sakın pes etme derim ben ..
 
Meleğimmmm nasılsın güzel yürekli insan
Oyyyy balımmmmm:) iyiyimm allaha şüküüür tatlı dilliimm sen nasılsıııınnn?
Bebeğim tabiiki istemediğin şeyleri yapmasın.. Ama böyle bi konudan istemediğim bişeyi yaptı bitiriyorum denmezkii.. Çocuktan ayrıldığını söylemişsin, ben yokum artk demişsin.. O sinirle çocukta tamam ozmn bak yoluna demiş.. Ayaklarına kapanmasını bekledin sanırım kuşum ama sende kırıcı olmuşsun maalesef..

Koskoca insanlarsınız bitanenmm.. Ne sen onun kiminle konuşyp konuşmuycağına karışabilirsin ne de o senin.. Rahatsız olduğunu dile getirirsin elbette ama ayrılmazsın be kuzu..
 

Yazışıyoruz canım oda sinirli konuşuyor o kadar sinir etti ki sakin olamıyorum bir türlü
 

Çok iyiyimmmm canım benim Allah a şükür
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…