Benimki gitmeden çoooooooooooooook tedirgindi özellikle şırnaktan ötürü anlatsam neler yaptığını yok artık dersin
Ama acemliği kastamonuya gidince herşey değişti alıştı korkularını yendi şükür yoksa 6 ay öyle geçmezdi
Yani merak etme öyle yada böyle alışacak tek başına değil ki etrafında aynı durumda olan yüzlerce kişi olacak
Evet bende şuan bir şekilde yatıştırmaya çalışıyorum onu ama tabikide ne derece etkili oluyorum tartışılır. Askerlik psikolojisi çok farklı. İnşallah gittikten sonra herşey daha da yoluna girecek
büşraaa sen de asker yareni olacaksın demek :)İnşallah güzel bir yere çıkar canım
Evet Eminecimİnşallah canım. Ailesine bakıldığında gayet durumlar iyi duruyor ama bakalım benim nişanlım nereye düşecek Her gece dualar ediyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah Desteğinize çok ihtiyacım var
yanındayım her daimşans işi aslında ama tanıdık falan varsa yardımcı olabilir belki. belki de aynı şehire düşersiniz kimbilir.. hayırlısı olsun inşallah. zor bir süreç ama geçiyor işte vakit.. en azından yalnız olmadığını bilmek büyük teselli veriyor insana..
Tamam o zaman kesin mayısta gider rahat ol
AMİN.. Bir an önce gidip tez zamanda kavuşalım..Rica ederim canım benim. Bende öyle diyorum ne kadar erken giderse o kadar iyidir diye. İnşallah hayırlısıyla giderler Mayısta
Merhabalar kızlarr. Bende aranıza katılabilir miyim
Sevdiceğim Mayısta askere gidecek :26: Ne kadar zor bir durum yaa
Benim erkek arkadasimda 7 subatta teslim olmustu. Yarin dağıtım iznine geliyor nasipse acemiligimz uzun sürdü bizim.47 gun sonra kavuscaz nihayet bir hafta özgür:) çoook ozlemistim onu:)
Ayy benim nisanlimda mayista gidecek
şubatta gönderdim ben de sevdiceğimii askereee
aynen benim de Mayısta gidiyor nasipse çok zor özellikle onun tedirginliğini endişesini görmek beni daha da kötü hissettiriyor, biz 7 aydır nişanlıyız uzun dönem gidecek işte sizde durumlar ne?
Ahhh Ahhh
Benim nişanlımda öyle Mayısta gidecek Allahın izniyle. Nişanlımda nasıl alışacağım bu duruma bilmiyorum diyor. Onun o halini görmek üzüyor beni yeterince
Nişanlımda uzun dönem gidecek. Bizde 4,5 aydır nişanlıyız
Nasil alisicaz biz ya bi de uzun dönem bir yıl gormemek çok kötü icim daralıyor rabbim hayırlısiyla gidip dönmeyi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aynıyım. Düşündükçe iç çekiyorum
Rabbim sabırlar versin bizlere ve ailelerimize
şubatta gönderdim ben de sevdiceğimii askereee
Ahhh Ahhh
Benim nişanlımda öyle Mayısta gidecek Allahın izniyle. Nişanlımda nasıl alışacağım bu duruma bilmiyorum diyor. Onun o halini görmek üzüyor beni yeterince
Nişanlımda uzun dönem gidecek. Bizde 4,5 aydır nişanlıyız
Nasil alisicaz biz ya bi de uzun dönem bir yıl gormemek çok kötü icim daralıyor rabbim hayırlısiyla gidip dönmeyi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nerde asker canım?
Allah tez zamanda kavuştursun İNŞALLAH..
acemiliği Tekirdağdaydı, şu an Gelibolu'da
teşekkür ederiiiiim
Bir uzun dönem bekleyeni olarak "çoooooooooookk zor" diyorum kızlar
fırsatınız varken bu günleri iyi değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?