- Konu Sahibi journalist
-
gizzemcim iyi yaptın bu aralar pek bakamadım konulara.. bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa çıkıcaz alışverişe :) mobilyaları alıcaz, ufak tefek tekstilleri de başlarım, geçen gün englishhome a gittim bebek odaları için çok güzel şeyler var, kendim için de lohusa döneminde kullanacağım sade desenli pike takımları buldum, onlara bakıcam.. :)
Eki Görüntüle 1041462 Eki Görüntüle 1041463 Eki Görüntüle 1041464 Eki Görüntüle 1041465
Bunlar da bulup beğendiğim birkaç duvar kağıdı örneği
Bende Temmuzda anne olacağım kısmetse.
Bebek odasını aldık ama daha kurulmadı. Ben yurt dışındayım. Geçen hafta türkiyedeydim ve bir dünya alışveriş yaptım bebeğime :)))
Bakalım nasıl birşey olacak odası :)
Benim eşimde büyüyebilen karyola istemişti ama bizim ölçülerimize uymadı maalesef,ondan dolayıda büyümeyen aldık.
sizin gönderdiğiniz fotoların ortadakı hoşuma gitti benim,deren modeli olan, ama onun yatağı büyümüyo sanki?
Arkadaşlar banada çoğu kişi çok erken diğilmi mobilya falan bakman için diyorlar ama sizinde dediğiniz gibi hem göbişler büyeyecek yürümemiz falan zorlaşacak hemde 2 ay içinde havalar ısınacak hem hava hem göbiş bizi çok zorlayacak siz siz olun şimdiden bakın belirleyin fiyatları öğrenin bi kalan alması olsun
bizde 2 haftadır bakıyoruz mobilya, ucuz bişe almak istediğim için ve büyüyen beşikle bide dolap alacağım için baktığım yerler Beylikdüzündeki ESKİDJİ gibi yerler oldu ve diğer mağazalarda satılan aynı markalar buralarda daha hesaplı, büyüyen beşik ve dolap 1300 e falan geliyor, bende beyaz mobilya istiyorum her şekilde kullanmak için ve 3 marka baktım sizce nasıllar ve büyüyen beşik kullanan varmı nasıl kullanışlımı ?
BELİS'in Doğa modeli Eki Görüntüle 1010463
HUGGLO'nun Deren modeli Eki Görüntüle 1010464
İLKNUR'unda Elit modeli Eki Görüntüle 1010473
Ankarada babymalle giden varmı arkadaşlar ? Varsa sizce nasıl ?
Geliş in bu modeli bizimde çok hosumuza gitti nerden baktınız fiyatı çok uygun birde mdf mi suntalam mi
Kızlaaaarrrrrr sizden bir konuda fikir rica edeceğim..
Bebeğimin odası olarak planladığım oda 3 taraflı yarı boy cam,standart pencere yani :) Ben perde olarak beyaz jaluzi yaptırmayı düşünüyorum, kalın şerit olanlardan.. Ne dersiniz??? Temizliği özellikle düşündürmüyor değil ama seçtiğim mobilya ve aksesuarlarla sanki jaluzi en uyumlu seçenek gibi görünüyor...
Jaluzi cok şık duruyor bencede
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oğluma ayrı bir oda veremeyeceğim ama yatak odamda ona bir oda yapmaya çalışıyorum.
Kısmetse ay sonu ya da en geç haziran ın ilk haftası odamız kurulacak.
80x130 yataklı sallanır ve sabitlenir mobilya beşik altta 2 çekmecesi var.
5 çekmeceli şifonyer.
2 kapılı gardolap 145 x 210 sürgülü
Mdf ve az parlak beyaz
Gardolap bizim yatağımızın baş kısmında olacak sürgülü olduğundan çok kullandıklarım üstlerde, mevsim harici eşyaları da alt kısımda olacak...
Kızımda olduğu gibi oğlumda da odası anneannesinden...
Bu kızımın odasının ilk hali şimdi değişti tabi hem taşındık hemde ihtiyaçları değiştikçe odası da değişti...
Eki Görüntüle 1122967 Eki Görüntüle 1122968 Eki Görüntüle 1122969 Eki Görüntüle 1122993
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?