- Konu Sahibi journalist
Ooooo sizz baya erkenciymişsinizz:)) Hayırlı olsun sağlıkla kullanmak nasip olsun.. Çok uyguna gelmiş Çilek Mobilya'dan bebek odası.. Size katılıyorum aynen, beyaz mobilya her türlü tekstil ürünüyle rahatça kombine edilebilir, bir de bana sanki beyaz ağırlıklı ferah bir odada bebekler daha da huzurlu olur gibi geliyorr, yani bilimsel bir dayanağım yok tabiiki :)) Çok renkli,karmaşık oda istemiyorum en başından.. Şuan İkea'da da indirim var ama şimdi alsam teslimi 2 ay sonra mesela yaparlar mı bilmiyorum,detaylı bilgi almak lazım gidip..
Burada odanızın fotoğrafı varsa yükleyebilirmisin, diğer arkadaşlara da fikir amaçlı, ben de çok merak ettim
Evet yaa biraz erken oldu ama indirimide kaçırmak istemedik açıkçası, bayağı bi fiyat oynayacaktı arada çünkü eğer şimdiye kalsaydık.
Bu arada ben fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama bizim odamız çilek teki baby cotton bebek odası, çilek in sitesine girerseniz ordan görebilirsiniz.
Dediğim gibi uyku setlerini de beğendm aslında,perdesi avizesi takım hepsi, tek tek uydurmaya çalışacağıma öyle takım halde alıcam ama acele etmiyorum onu ne zaman olsa alırım. Şimdiden evde yer tutmasın.
Bu arada hangi şehirdeydnz bilmiyorum ama uyku setleri için mutlaka hello baby ye bakın, çok fazla çeşit var ve çoğunda perdesi lambası falan kombinasyonlu. Aklınızda bulunsun.İnternet sitesindende fikir edinebilirsnz.