Merhaba bende yeni katildim 22 yasindayim 2 yillik evliyim cocuk istedigimiz halde olmayinca doktora gttik fsh degerim yuksek doktot direk
tup bebek deyince yikilmistim bole bisile karsilasacagimi dusunmemistim yaptrmaya karar verene kadar pekcok sey denedim olmadi karar verdigmizde doktor rahim kalinlsmasi var once onu inceltelim dedi 1 ay sonraya kaldi nese 1 ay sonrq ignelere basladik 5.gunu doktora patoloji sonucu geldi polip cikti haydi polipi alalim tedavi yarim kaldi 2 aylik bi hap kullan gel dedi nese umutsuz sekilde basladikk 2 ay sonra ignelere bu sefer de igneler cok az gelisme gosteriyo dedi dozu yuksellttik her seferinde ve 5 haziran persembeye gel yumurtalari toplayalim 7 yumurtan var dedi dunyalar benim oldu cok buyuk yol atlattim die dusundum sabah 6 da kalktimm bi heycan bi mutlulukk yumurta toplamaya girdik ben korku ve heycan karisinca bayildim 7 yumurta toplamislar islem bitince 7 yumurta topladik 6 si bos cikti 1 tanesi de supheli dediler cok agladimm 1 saat odada beklrken tam cikacam receteler falan yazildii hemsire arkamdan son yumurtanizda bos cikti receteleri veriin vezneden paranizi alinn dedi ya yikildimm simdii tekrar baslayacma umudumm yok amaa olsunn