Allhh razii olsun kuzummmmm. Aminnnn bizdee yasarizzz insss pambuguma iyi bak annesi.. masaallh.. bizmde icimizde bir umut olsa simdi doguma kadar sabirsizlansam hazirlik yapsamm ellerimle yelekler orsem patikler yapsamm ahhh ahh kurban oldugum allhimmm biLeri ewlat hasretiyle daha fazla yakma peygamber efendimizin suyu yuzu hurmetineeee yakarislarimiizi duysun insaallh..
Sıkma canini yaüzme beni, adlında dun atsaydin pazardı bu kadar yoğun olmazdi ama vardır bunda da bi hayır sıkılma tamam mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olacak canım benim hepsi olacak. Doğru zamanı bekliyor gelmek için emin ol.. Ama sanki senin bu sefer doğru zamanmış gibi geliyor bana ilk konuştuğumuzdan beri.. Hayırlısı inşallahh..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiyamam sanaaaasabir kuzucum rabbim cok buyuk
yesilinci
Öncelikle tebrikler sizin adınıza çok sevindim Allah tamamını erdirsin🙏🙏🙏Eylül sonu gibi ben de donmuş embriyolarla ilk tüp bebek denememi yapıcam.İnşallah son olur🙏🙏🙏Donmuş embriyolarla ilgili kafamda soru işareti oldu son zamanlarda.Ama siz bana umut oldunuz çok sevindim kendi adıma.İnşallah ben de sizin gibi sevinç yaşarım🙏🙏🙏amin canım darısı sana inşallah... beklemek evet çok zor ama nolur stres olma ve öyle yatağa bağlı kalma ben inan bu denememde çok rahattım olacağına inandım ve hiç kasmadım kendimi ara ara yattım günlük yaşantıma devam ettim hatta süpürge bile tuttum :) benim 6.gün donmuş blast emriyoydu 2 tane konmuştu canım seninkiler nasıl...
ayyyy ne güzeel bir haber darısı başımıza inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Öncelikle tebrikler sizin adınıza çok sevindim Allah tamamını erdirsin🙏🙏🙏Eylül sonu gibi ben de donmuş embriyolarla ilk tüp bebek denememi yapıcam.İnşallah son olur🙏🙏🙏Donmuş embriyolarla ilgili kafamda soru işareti oldu son zamanlarda.Ama siz bana umut oldunuz çok sevindim kendi adıma.İnşallah ben de sizin gibi sevinç yaşarım🙏🙏🙏
eveeet hadi sizden de biran önce güzel haberler istiyorum olumsuz düşünmek yok elbet sizin de olacak ben 6 yıl bekledim rabbim nihayet ol dedi sizin de bu duyguyu tatmanız yakın...
Sebus tebrik ederim. Bnde tahlil kagidima bes kere baktim inanamadm acaba baskasinin testimi karistimi dedim. O gun tum gun titredim ilk gördüğümde testi bogure bogure agladim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Insallah.
Ah canim benim ne guzel sabretmissin dile kolay 6yil. Gerci bnde sana gore yolu yarilamisim:) rabbim hepimize tattirsin bu duyguyu hayirlisi ile.
HAMiLEYiM kızlar 10.gun degerim 170.5 çıktı
canım hayırlı olsun :) maşallahallahım değerini kat kat arttırsın inşallah :)
DARISI TOPİKTEKİ DİĞER ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA İNŞALLLLLLLLLAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH
Slm kizlar benda yeni basladim bu yolaaa benim HGS 8 cok yoksek ciktii normali 6 emis u hangi gormon uni indirmak ucun neyapabilirim acaba.....HGS YALnis yazmişim ben karistirdim TSH emiss troit miss unida oranmis oldumm...
canım inşallah sonucun olumlu olur canımKizlar merhaba yarin sonuc ogrenicem ama cookk heyecanliyim biyanim melegin seninle diyo diger yanim degil diyo. Nolur bnm icin dua edinnn. İlk denememiz ustelik blast transferi. İnsallahh bebegim benimledirrr
eveeet hadi sizden de biran önce güzel haberler istiyorum olumsuz düşünmek yok elbet sizin de olacak ben 6 yıl bekledim rabbim nihayet ol dedi sizin de bu duyguyu tatmanız yakın...
eveeet daha çok uzun yolum var ama olsun hayırlısıyla açılışı yaptıkbakalım artık ne çıkacak bahtımıza
canım inşallah sonucun olumlu olur canım
canım benim de tam 11 yıl oldu inşallah hayırlısı ise abbim nasip etsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?