hayırlı olsun gözün aydın tatlım Allah sağlık sıhhat versin çook sevindim
Amin canım inşallah iyi dileklerin icin Sağol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun gözün aydın tatlım Allah sağlık sıhhat versin çook sevindim
Anaaaam bilmiyorum valla ben de cok merak ediyorum doktora da sormayı unuttum kacizdir diye
40 kez darısı başıma dedim inşallah bizlere de darısı bulaşır aminnnnn
HAMiLEYiM kızlar 10.gun degerim 170.5 çıktı
Hayrli ewlat olsundsaa cnm bnm allh size kavusyrsunda.. kaciz olursa olsun.. ama icime dogdu sanki ikiz gibi ins hayrlisi okur yinede haber veriisin cnm
40 kez darısı başıma dedim inşallah bizlere de darısı bulaşır aminnnnn
Amiiiiin ikiz olsun inşallah bedduam bu size :)
Yok hla cvp mail cekeleli 5saat oldu 1saat once aradim emel hnimi oda sagolsun nuri beyi aradi.. demis tmm aklimdaa cvp yazcam hftanin basiymis oyuzden cok yogunmus sezeryani fln filn varnis..
Aynen öyle canım tek cift farketmez hbr kesinlikle veririm :)
Yokkk cnmmm burda negatifleri goruncede morelim bozuldu girmk istemedim ama sebus hamileymis sewindim.. mAil hala gelmedi.. bugun cok yogunmus..
Tebrikler canım inşallah sağ salim hayırlısıyla kucaklarsınız miniklerinizi çok sevindim süper dikkat et kendine işi gücü yorucu işleri yapma tebrikler tekrar
Evet çok yoğun ya, benim yumurtalar toplandığı gün çok görmek istedim ama cikamadiki ameliyat haneden transfer de de baya bekledim muayenesi falan gelmiş bekledim baya, ben diyordumki yumurta takibim olurken çok yoğun değil diye opu günü ve transfer günü yanildigimi anladım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum darisi bize insallahh
yesilinci
Ciddiye almama gibi bişey olmuyorki dünde bir arkadaşa ben teselli veriyordum idrar farklı kan farklı çıkar diye ama yorumlarda okumuştum öyle olduğunu..herkezin yani çoğunun idrarda belli olmuş yani 2çizgiyi görmüşler hemde 8.günde daha, benim 11.gün
Çift çizgi olmalıydı ama maalesef tek çizgi eşime söylemeyeceğim bari onun morali bozulmasın kanda öğrensin o
Ayyy cok mutlu olduuuumm:)) yasasiiiiinnnn:)) allah bagislasin ins bebeklerini ) darisi basimizaaa:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.