Bizim erkek infertilisi canim hareket sorunu var ins.asilamayla ugrastirmazlar..2 gebelik olustu ilki kimyasal ikincisinde 7 haftalikken kalp atisi olmadi..genetik teste pihtilasma cikti..aret beyle emre bey arasinda kalmistim ama galiba tercihim emre bey olucak cok olumlu seyler duydum hakkinda ..sen yolu yarilamisin ins.hamile haberini duyariz 2 tanemi transfer ediyolar
Ins.canim bizde senin gibi memnun kaliriz bekleyip gorcegiz nasibimizde varsa zaten olur hayirlisi olsun tum arkadaslar icin
Sonuc Negatiff...
Valla ben bugün kalktım eşim olmaz demesine rağmen o işe gider gitmez bende gittim eczaneden tester aldım biraz evvel denedim tek çizgi oluştudemek kısmet değilmiş ,şuanda salaklaştım oturuyorum hayır anlamadığım sağ kasık tarafımda acayip 3gündür kasılma var ağrı bi giriyor 5dak sonra geçiyor bu şekilde devam ediyor belirti diye adlandırdığımız herşey vardı anlamadım ((
Neyse çok merak ediyordum merakımı gidermiş oldum:))))böylelikle.....
size kaç hücreli trasfer edildi acaba
Buyutttt cnm bnmm masaalhh inss guzel olur sonuclarumiz vallhi bn hla bklmedeyim :))
canım kanda görene kadar bu sonuçları ciddiye alma
canım ya gerçekten çok üzüldüm ne söylenir ki şimdi sana hangi sözler teselli eder
Canım bende cvp bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HAMiLEYiM kızlar 10.gun degerim 170.5 çıktı
Ben Yanlış yazmışım bugün benim 11.günüm(((. Yarın farkkımı çıkacak (( kan testi
Offf neyse düşünmemeye çalışacağım artık(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlim yokmu haber hala
yesilinci
Neeeeee diyyyrsssunnnb yaaaa bugun aldigim en guzell hberrr cnmm bnmmm allh tmmina erdirsin.. sebusssssumm ikizmi
Bilmiyorum ki canım biz de ona kafa patlatiyoz doktorum 2gun sonra tekrar baktir dedi :)
Bence ikizzzzz ssnirim degerin 10.gun ve cok yuksek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?