bende 24 yaşındayım inşallah isteyeceğim hatta zorlayacağım baya birşey daha soracağım şimdi bugün toplamanın 2. günü ya 8 hücreli olması çok değilmi 3. günde 8 hücreli olması lazım yazdınız ya ondan merak ettim
Kabuslar goruyorum yaa:)) 1 yumurta toplaniyomus felan... bilincaltim allak bullak:))
yesilinci
bende 24 yaşındayım inşallah isteyeceğim hatta zorlayacağım baya birşey daha soracağım şimdi bugün toplamanın 2. günü ya 8 hücreli olması çok değilmi 3. günde 8 hücreli olması lazım yazdınız ya ondan merak ettim
hep soyluyorm olumsuz dusunmeyin :) nolurrr. stres hep kotuluk getrr size bu dinmlerde rahat ol.simdi diceksn sen rahtmydn valla rahattim bikere stres yapmdm olumsz dusunmedm transferden oncede sonrada dedim Allahm sana emanet yarabbim dedim hep.beyne olumlu sinyl gondr hep olcak insallh de :)
Ozamannn konuyu bastan alalimm demekki embriyolarin kaliteli. Masallah diyelim 2. Gunde 4 hucreli olmasi normal olani digerleri hizli ama bu guzel bisey kaliteli oldugu icin transfer suresini uzatabilirler. Korkma kuzucum bu sansini arttirir:)
yesilinci
2. Gunde 8 hucreli olmasi superrr:) kaliteli ve guzel gelisiyo masallah insallah karnindada bu gelisime devam eder tatlimm
yesilinci
canım eksik bilgi yazmisim ben 12 hucreye kadr bolunuyo embriyolar 5.gune kadr ve 8 hucreli oldgu zaman transfer edilebilio herkestr degisio bu. sen aradklrnda seni deki kactne birinci kalite var de daha anlasilir olur.
Elimde degilki
yesilinci
Şimdi beni öyle mutlu ettiniz ki çok karamsar düşünüyodum ayyy şimdi yazdılarınızla havalarda uçuyorum hepinizde iyi ki iyiki varsınız amanıııınnnnn çoook mutlu oldum şimdisiz beni bugün mutlu ettiniz söylediklerinize Rabbimde sizleri mutlu etsin bebişinize kavuştursun canlarıııııııımmmmm
Şimdi beni öyle mutlu ettiniz ki çok karamsar düşünüyodum ayyy şimdi yazdılarınızla havalarda uçuyorum hepinizde iyi ki iyiki varsınız amanıııınnnnn çoook mutlu oldum şimdisiz beni bugün mutlu ettiniz söylediklerinize Rabbimde sizleri mutlu etsin bebişinize kavuştursun canlarıııııııımmmmm
Insallahhh benimde yumurtalarim seninki gibi oluurrrr:))
yesilinci
ahhh ahhhhbirazdan yasin okucam seni ve tum isteynleri katcam insallah olur hepinizin senin.
inşallah çok iyi gelişir yumurtaların transferde de sana da sımsıkı tutunur inşallah amin çok amin
Hic umudum kalmadi bgn yeni 2 idrar testi daha yaptim ikiside negatif ve bi tanesi hassas olandandi yine;(10 gun olsa cikardi heralde cok mutsuzum ve umutsuzz
inşallah cnm benim, inşallah o günleri görürüz hayırlısıyla, Allahımıza binlerce kez şükrederiz.. Ama bir hamile görünce, bir bebek görünce içim sızlıyor, aklıma geldikçe kahroluyorum, düşünmemeye çalışmak da zor insan silemiyor, çok zor bir sınav bu...olucak o günler olucak Allahın ıznıyle bebegını kucagına aldıgın gunler olucak inşallah.hiç bi teselli insanin içini ferahlatmıyo tek bıldıyım şey Rabbim bizi biliyor ve yavrularımızı kucagımıza almağı nasıp edıcek inşallah.
Iyim canim sen nasilsin gecmisi okuyamadim ne asamadasin..cok sevindim 6 aya kadar gecerliyse zeynep kamilde alicam ins.raporu hemen tup yaptrcagim yere goturmem lazim demekki ilaclari yazdirmam icin.. bide benim eski dr histeroskopiyi onermisti..simdi rapor cikarsa emre beye randevu alip ilaci omu yazicak
Dur cnmm sen umitsizlige kapilma bitanem kan yestini gorene kadar umudumuz var.. demkktr.. ozamn belli olcak bn bu gebelik testlerinden nefret ediyrum.. guvenmiyrumda..
Allah razi olsun senden canimmmmm. Rabbim dunyada ve ahirette sana hep guzellikler versin insallah
yesilinci
amin insallah canim biraz garip bi dua oldu ama Allahım anlamistir yeşilincinn sen oldgnu hehe :)
amin insallah canim biraz garip bi dua oldu ama Allahım anlamistir yeşilincinn sen oldgnu hehe :)
Ben Yanlış yazmışım bugün benim 11.günüm(((. Yarın farkkımı çıkacak (( kan testi
Offf neyse düşünmemeye çalışacağım artık(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?