- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
Doraaaaaammm allh yar ve yardimciniz olsun yarin gyilmaz da transfer olcakkkk bebisleriniz birakmasin sizi yapisik ikiz gibi gezin 9 ay 10gun boyunca insss.. dualrim sizinle olck ins.. kldi 10 saat :)
Hihihihi tesekkur ederim canimmmm verdim ama yururken hwp bebegimi dusundumde veerdim ay bizz nekaaa bnziyrZZZ bnde hasimato hastasiyimmm sujur 3de suann vallhi suan dewlttn randevu aldim 8ine.. kan tahlili vercem son kez ona gore belli olcak hakkimizda hayrlisi allh nezamn isterse ozamn ins..
Canım yaaaaa yazdıklarınızı okudum ne güzel geldi çokda duygulandım biraz daha iyiyim şimdi allahım hepimizin gönlüne göre versin sanırım sinir sistemim biraz çöktüama daha iyi olacağım Allah'ın izniyle çok öpüyorum
canım hastane ortamları gerçekten stres yapıyor eşlerimizde.Tamam canm bende iki yıllık evliym bizde öpreneli 4ay oluyo ama kür yapalm dedik hemn gitmeyelim dedik ama kürlerden pek etki göremedik bana göre tamamen pskoljk çünkü eşim hastane ortmnda sprem veremiyo stresden nette okumştö bazılaro evden götürypmş doktpröq sprdm getirilen arabada sallanması bile spermi öldürüyo o yüzden mecbur hastane ortamnda cermelisinz dedi bakalm hayırlısı yinede çok teşeklür ederim allah razı olsn inan şu kpnşma bile bana o kadar iyi geldi ki
Amin canim sagol nasipden ötesi yok... insallah birdaki sefere artik.
Hyrli olsun cnm tedavin ins guzel gider :)
Gunaydin canimmm sali yada carsamba catlatma igneni vurulursun bence 36 saat sonrada opu... ilk tedavinmi???
yesilinci
Cok hassas bi idrar testi aldim 25 ve ustu bhcg varsa kesin cikiyomus. Yarin sbh 11.gunumde yapıcam ilk idrarla. Insallah pozitif olur.
Oldu inşallah, olumsuz düşğnmek yok
Canım benim mssaallah bu gece herkese yetişmissin:) moral oluyosun insanlara, ben seninle yazistiktan sonra eşim geldi saat 18.30 su sanırım aldı beni 19.00 da umraniyedeydik, olaylari gordum ama eger esim gelmeseydi bulusurdum seninle, umraniyenin neresindesin?bu gece uyudum valla kotu bir donem geciriyorum artik ya olmazsalarim başladı fena halde, birde yazdım ya kasıl ve bel ağrıların var diye onları unutmaya çalışıyorumsinirliyim etrafındaki insanları kirmaktan korkuyorum öyle iste ben hormon ilaclari kullanma mali ümidim bunu anladım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canıııııım ne yaptın ben c.tesi yumuşları toplatıyorum inşallah Alalh'ın izniyle 8 gün gonal f kullandım bugün artık gonal F yok akşam çatlatma iğnemi vurulcam.
Amin canım inşallah hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah beraber seviniriz bütün bebiş haberlerine...
Evet ilk defa deneyeceğiz tüp bebek tedavisini bugün sabahtan gittim kontrolüme bugün çatlatma iğnesi yapılcak ve cumartesi sabah toplayacaklar artık yumuşları, sen hangi aşamadasın.
nix ne yaptın çok merak ettim seni yaptırdın mı kan tahlili
Doraaaaaammm allh yar ve yardimciniz olsun yarin gyilmaz da transfer olcakkkk bebisleriniz birakmasin sizi yapisik ikiz gibi gezin 9 ay 10gun boyunca insss.. dualrim sizinle olck ins.. kldi 10 saat :)
Benim 7 saatin kaldı , doraninda 6 yumurtaların toplandıktan sonra transfer günü gelmez simdi diyodum bugün 6. Gün geldiğini görüyorum zaman aslında çok cabuk geçiyor, sonucumuda boyle çabucak ogrenirim insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy hasimato ne illet bi hastalik bende hasimatoyum bu kontrolumde nodullerimde ciktimasallah sen bu hastalikla 25 kiloyu nasil verdin?
yesilinci
Hahaha sormaaaa cnmm vallhii bnde sasirdim kndime bn 1hafta diyetleri ile baslardim haftaya yoktu.. basladigimda bir carsamba dunuydu bn diywte basliycam.dedim ve bitti doktor agir konustu.,dusun... hasimato bni mahvetti omur boyu ilc kullncaz iste. kiloda yapti.. ama sukurler olsunki allj yuru ya kulum dedi.. yurudum.. su ictim verdim neler yasadim ama bebegim icin.. sloganimda O BEBEK BU EVE GIRECEK.
Cnm benim ya cok teşekkür ediyorum, inş hepimize yaşatır allahım o duyguyu tatlım inş... Kaldı 1,5 saat :))
Sloganını çok sevdim)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
He yetismeye calistim ne yapayim bacim bn kndimden biliyrum biri benimle konussada rahtlasam diye yazardim sonra bklerdim kimse yazmyinca uzulurdum kimsenn uzulmesini istemiyrummm mutlu olsunlar.. eevet oly vardi bulusurduk falla bizde o satleede ciktik iste ben o gordugun olaylarin oldugu semtte oturyrum.. sarigazide biz alistik artik biktik hepsinden.. ayy canim bnmm stres yapma bak saat olmus 10 3ssaate 15 da bebislerini al gel rahatca bir uyku cek.. melegin sennle olcak ins..
Aminnnnnnnnnnnn vallahi gyilmaxla sende olck aklim dualar etcem allhim birakmasin sizi hemennn tutsun rabbim ol desin olsun ins... gersayim basladi sizin adiniza bnde heleeeecannliyim
Hahaha sormaaaa cnmm vallhii bnde sasirdim kndime bn 1hafta diyetleri ile baslardim haftaya yoktu.. basladigimda bir carsamba dunuydu bn diywte basliycam.dedim ve bitti doktor agir konustu.,dusun... hasimato bni mahvetti omur boyu ilc kullncaz iste. kiloda yapti.. ama sukurler olsunki allj yuru ya kulum dedi.. yurudum.. su ictim verdim neler yasadim ama bebegim icin.. sloganimda O BEBEK BU EVE GIRECEK.
He yetismeye calistim ne yapayim bacim bn kndimden biliyrum biri benimle konussada rahtlasam diye yazardim sonra bklerdim kimse yazmyinca uzulurdum kimsenn uzulmesini istemiyrummm mutlu olsunlar.. eevet oly vardi bulusurduk falla bizde o satleede ciktik iste ben o gordugun olaylarin oldugu semtte oturyrum.. sarigazide biz alistik artik biktik hepsinden.. ayy canim bnmm stres yapma bak saat olmus 10 3ssaate 15 da bebislerini al gel rahatca bir uyku cek.. melegin sennle olcak ins..
Hayirli olsun canim benim tedavinin sonuna dogru gelmissin cok sukur... insallah mutlu sonla biter:) benim bugun 3te randevum var ilk ignemi vurulucam bakalim.:)
yesilinci
Cnm benim ya cok teşekkür ediyorum, inş hepimize yaşatır allahım o duyguyu tatlım inş... Kaldı 1,5 saat :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?