- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Hayir her sefernde su kadar almasam istifa edicm filan diyor ya ondan dedim.ama yok istifa etmz.yoksa bzim ismize geliyor Kılıçdaroğlu gibi bir muhalefetn olmasi..
seçimin özeti şu cümlede saklı " kafasına kuş sıçtıgında şans oyunu oynayan toplumun ağzına sıçana oy vermesi normaldir" nokta
muneeeeee,yetiş burası kkmı inanamıyorum....
off, kk dan çıktı başka siteye döndü burası.
Elçiye zeval olmaz demi ? o lafı abim söyledi ne yalan söyliyim bugünde gördük doğru söylemiş
Paralel yapı paralel yapı dediler de hiç bir etkisi yokmuş yaa
hakaret olmadıkça ban yemiyoruz artık
ben etkisi olmayacağını en başından beri söyledim buraya yazdımmı hatırlamıyorum bir yerde okumuştum cemaatin olsa olsa %1 oy oranı vardır o da aradaki var olan farkı kapatmaz diye yazıyordu yazarın adını unuttum çok oldu okuyalı...Aslında özellikle Ankarada ciddi oy oranına sahip oldu chp uzun zaman sonra başarısızlık değil bu.Şimdi bundan sonra biz köşemize çekilip parallelerle hesaplaşmalarını izleyecez yesinler birbirlerini
Kim olursa olsun böyle blöf yapan çekip gitmeli bence.
Şu rabia işaretinin de akp ye simge olarak yapışmasını hiç bi zaman anlamadım, anlayamayacagım da
Tüh Melih Gökçek boşuna ağlamış o kadar
Yarın kıçınızdan donunuzu çaldıkları zaman "güzellik" ortaya çıkar heheheÇalışan kazanıyo anacım.. Azmettiler kazandılar çok çalıştılar türkiyeye güzellik geldi akpden sonra. Kıymet bilinsin azıcık. Ama nerdeeeeeee. Meyveli ağaç taşlanır ama. Daima böyle oldu bu.
Ntartisma da ban sebebi oluyor ya ondan
Fettulah Gülen'in memleketinde bile Akp aldı bir de güya ittifak yapılıyordu
ben hiç duymadım onun istifa ederim dediğini
bence hem chp hem mhp ciddi anlamda bi lider çıkarmalı artık
en azından genel seçimde yükselirler belki bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?