Ezilmiş halkın kendini bir gücün parçası gibi hissetme çabasından başka bir şey değil bu sonuçlar. Sadece acıyorum bu acizliğe.
acıyacaksan bir türlü kazanamayana acı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezilmiş halkın kendini bir gücün parçası gibi hissetme çabasından başka bir şey değil bu sonuçlar. Sadece acıyorum bu acizliğe.
ben Bahceliyi cok severim. sadece mhp nin parti tabanı ideolojime ters oldugu icin ilgilenmiyorum yoksa bahceli dürüst adam bence.
Medim Çankaya ilçesi için dedi onu aldık artık dedi. Biliyorsun Ankara'nın kalbi orası almak önemli o yüzden açıklama yaptı tabii yanlış anlaşılmış yoksa mümkün değil genel olarak yorum yapmak şu an için ancak Gökçek çıkıp açıklama yaptı tabii o ayrı bekleyemedi bile sonuçların açıklanmasını. Şu anda da il belediye başkanı babuşçu mu ne o konuşuyor..
Seni Allah'a havale ediyorum.Yazık,sana vicdan versin.
Evet nefret kin hırs intikam ne varsa sadece bu kendilerini biz diye tanımlayanlarda var.bu yaptıgınız düpedüz terbiyesizlik. Atatürk'ün kurdugu ülkede yasayıpta Atatürk'e düsman kisiler en iyilere gelebiliyorken biz iktidar düsmanıyız diye hicbir yere gelmeyelim mi yani. Cok sacma. Sanki desteklemek zorundayız. Ne kötü bir kalbiniz var.
birde atanmak isteyenler kamuda çalışmak isteyenler vardı ya
dilerim inşallah atanamazsınız,sizin gibi devlet, hükümet düşmanları bir yere gelemez inşallah
evde öyle sıkıntıdan patlayın çatlayın
hep söylemek istemiştim,oh be rahatladım![]()
ben izmirde rahat bir şekilde dolaşamıyorsam bu kadarına hakkım var demektir..
Ben yıllardır emek veriyorum bu meslek için,şu an ağlayarak yazıyorum.Allah kimsenin kalbini karartmasın.
valla yazılanlar zerre umurumda değil
bunlar çocuk yetiştirecek birde demişti biri hiç unutmuyorum
ALLAHın adaleti çok büyük gerçekten
şükürler olsun,zerre acımıyorum deniliyor ya bize
işte bunlara zerre acımıyorum
başlarına gelen herşeyi hakkediyorlar
Niye acıyayım? Kaybettikleri bir şey yok. Ama her türlü pisliği görmezden gelenlerin kaybettiği çooook şey var. Anladın?acıyacaksan bir türlü kazanamayana acı..
arkadaşlar iki taraf ta hoş olmayan şeyler yazıyo
parti yüzünden böylesine hakaretvari şeyler yazmak hiçkimseye yakışmıyo
gerçekten herkes yazdıklarına dikkat etsin bence
cidden neyin kavgası bu
farklı ülkelerde mi yaşıyoruz
hepimiz aynı gemideyiz farkında mısınız
tutuştuda ondan![]()
Bu sonuclar herkese kapak olsunn!!RECEP TAYYİP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN! Kimse gucenmesin coskumuz heyecanmz cok buyuk.millet iradesini gosterdi yasasin RTE RTE
valla yazılanlar zerre umurumda değil
bunlar çocuk yetiştirecek birde demişti biri hiç unutmuyorum
ALLAHın adaleti çok büyük gerçekten
şükürler olsun,zerre acımıyorum deniliyor ya bize
işte bunlara zerre acımıyorum
başlarına gelen herşeyi hakkediyorlar