Aaa,niye dolaşmıysun ki?
Topuğuma kadar tesettürlüyüm,en yakın arkadaşlarım hep İzmirli...Hep farklı görüşlerden...
Ötekileştiren sizsiniz kendinizi.
reddetmeyeydi keske ya.
Tamam işte ben de onu diyorum. İzmir tüü pis kaka, içindekiler desen saygısız, hoşgörüsüz, o yüzden İzmir' i yakalım yıkalım
birde atanmak isteyenler kamuda çalışmak isteyenler vardı ya
dilerim inşallah atanamazsınız,sizin gibi devlet, hükümet düşmanları bir yere gelemez inşallah
evde öyle sıkıntıdan patlayın çatlayın
hep söylemek istemiştim,oh be rahatladım
dilerim inşallah atanamazsınız,sizin gibi devlet, hükümet düşmanları bir yere gelemez inşallah
Ah o adamin değerini bilseler var ya...
Diksiyon yok diyorlar.
Ben ne diksiyonu düzgün hirsizlar gördüm
Boşverin yahu, iftiranın böylesine ilk defa şahit oluyorum, hani izmirli olmasam acaba mı derim...
Şu çamurun atılacağı en son yerdir izmir ve izmir insanı.
Gece rüya görüp sabah gerçek sanılıyor heralde.
Bu sonuclar herkese kapak olsunn!!RECEP TAYYİP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN! Kimse gucenmesin coskumuz heyecanmz cok buyuk.millet iradesini gosterdi yasasin RTE RTE
Ne kadar kötü kalplisiniz. Utanılacak kadar hem de.
Ne kadar ayıp , ne kadar kötü olmuş kalbiniz, insanların umutları ekmek kapıları üzerinden beddua etmek ne kadar ayıp. Çok yazık çok...
İşte partinizi çok güzel temsil ettiniz. Helal olsun size.
İşte senin gibi insanların rengi bu....hiç şaşırmadım........lafa geldimi über dindarsınbirde atanmak isteyenler kamuda çalışmak isteyenler vardı ya
boşver arkadaşım. hırsız dediler şu dediler bu dediler tutmuyor . ama anlamıyorlar. sayğı lütfen saygı. akp liyim ama sevinç naraları atmıyorum. hepimiz türküz . türkiyeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?