tamda buydu bahsettigim sağğolasın laceyimMelih Gökçek'ten Bomba Yerel Seçim İddiası.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerde oynanacak son oyunun medya tabanlı olacağını öne sürdü.
30 Mart için geri sayım başlarken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine çok konuşulacak iddialarda bulundu. TGRT Haber ekranlarında Ankara Gündemi programına konuk olan Gökçek, seçimlerde oynanacak son oyunun medya tabanlı olacağını iddia etti.
'AK PARTİ'Yİ DÜŞÜK GÖSTERECEKLER'
Sandıkların açılmasıyla sonuçların Anadolu Ajansı ve Cihan Haber Ajansı tarafından servis edileceğini kaydeden Gökçek, Pazar akşamı göreceğiz. Cihan Haber Ajansı, Türkiye'den gelen sonuçlarda AK Parti'yi düşük olarak gösterecek. dedi.
'HİLE VAR DİYECEKLER'
AK Parti'nin önde olduğu ilçelerde sandıkların açılmasıyla gerçek sonuçların ortaya çıkacağını belirten Gökçek, bu durumda ise Hile var denilerek seçimlere gölge düşürüleceğini iddia etti.
'SEÇİMLERİN İPTALİ İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLAR'
Programın son dakikalarında da benzer iddialarına devam eden Başkan Gökçek, 'Yarın akşamı İstanbul ve Ankara'da bir çok yerde kavga çıkartıp seçimlerin iptali için ellerinden geleni yapacaklar.' şeklinde konuştu.
28 Mart 2014 Cuma
Valla hiç bişey belli değil şu an..Ama yavaş açıklama yaptı kendi ağzıyla ya, o kafamı karıştırdı benim:26:
antalya halkı beni cok sasırttı... bence artık turizm ölür orada.
Topuğuma kadar tesettürlüyüm,en yakın arkadaşlarım hep İzmirli...Hep farklı görüşlerden...
Ötekileştiren sizsiniz kendinizi.
Taraflı olmak için yapmıyorum bunu , bir taraf siber saldıraya uğramışken (!) diğer ajanstan sonuç paylaşıyorum .
Şuan sonuç paylaşmak zorundayım , bunu da twitterdan paylaşılanlarla yapamam takdir edersin ki
birde atanmak isteyenler kamuda çalışmak isteyenler vardı ya
dilerim inşallah atanamazsınız,sizin gibi devlet, hükümet düşmanları bir yere gelemez inşallah
evde öyle sıkıntıdan patlayın çatlayın
hep söylemek istemiştim,oh be rahatladım
dilerim inşallah atanamazsınız,sizin gibi devlet, hükümet düşmanları bir yere gelemez inşallah
dün kardeştik bugün düşman
acıları taze bırak boşver konuşssun dursunlar sessiz kalıp gülmek en güzeli iyi eğlence çıktı gece gece
Yolcu ben sana daha geçen gün bu konuda bir şeyler anlattım.
Oluyor yani yaşıyoruz. Çok üzücü şeyler.
Halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden siyasetçiler hepsinin payı var bunda parti ayırmaksızın. Ama yozlaşmış diye sınıflandırman ne kadar doğru? Benim de dolaşamadığım yerler var. O zaman ben de diyim ki inşallah izmir de ankara gibi yobazlaşmaz. Bunlar çirkin şeyler.
Abla senle ben böyleyiz galiba bir tek.
İnşallah. Her gün dua edicem bunun için.
Ya Ankara ve İstanbul da İzmir gibi gavurlaşırsa. Napıcaz sonra biiiz.
İzmir tüü kaka, içindekiler desen dinsiz imansız. Sakın sakın koruyun Ankarayı İstanbulu
Hepsi ateist hepsi yahudi bunların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?