calışamıyorum
calışamıyorum
calışamıyorum
yeminle kendimi tokatlıcam....
karisik calisinca ayagima dolandi kitaptan sirayla basliyorum bugn.yarin yazarim hocam
aynı durum bende de var:26: ama yine de gidip masa da bile yarım saat oturuyorum en azından masa ile aram soğumasın
ama 2 gündür ben bende değilim iş güç kışlık hazırla öldrüyo beni
Genelde kitaplarla ara sogunmasın denir ama
benim sorunum masada oturamamak olunca masadan başlıyorum işe
karışık nasıl oluyo kısss
o konuyu blyrm sunu az daha calisim derken sarteller atmis durumda :-D snv hayatmla aramda cok uzun yillr olmynca sklio insan ders calismaktn kaldgm yeri unutnca deliye dnyrm duzen lazm bana :-(
bende oyle ypcm bakm en bastan basladm nlck grcm umarm konu yetisir yazarak calisiorm cunkuhmmm..valla ben bilsem de bilmesemde konuya bir bakıyorum çünkü biliyorum diyipde hata yapma olasılığım olduğu için
bende oyle ypcm bakm en bastan basladm nlck grcm umarm konu yetisir yazarak calisiorm cunku
bende yazarak çalışıyorum bitirebildiğim kadar yaaaa
Umarim biter,ben ilk konulardan basladim yariladim hatta önemli yerleri yazıyorum tarih i özet cikariyorum siz nazil calisiyorsunuz konu olarak nerdesiniz
bende ilk konudan başladım şuan tarih yazıyorum özet değil her noktasını en azından her zaman elimin altında 5-6 kitabın karması olacak her ayrıntıyı yazıyorum direk okuyacam eylülde baştan derteri benim kanuniyi bitirmem 1,5 günümü almiştı eksik olmasın diye
Tarihte ne kadar kitap bitirsek de lisanslara yaptıkları gibi yaparlarsa yaş iş. Tarihin pusulasına da çalışın. Tarihle ilgili eser-yazar onlara göz gezdirin..
Matematik olmazsa olmazı sınavın. Eğer mat yoksa sözelleri fullemek demek..
Bende varım
Kızlar eylül ayından beri dersaneye gidiyorum... Okul , vize , final derken tam veremedim kendimi derslere şimdi baştan aldım...
Destek olalım birbirimize , ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(Amin...)
Hoşgeldiniz :) bizlerde en baştan başladik Allah kolaylık versin..
Bende varım
Kızlar eylül ayından beri dersaneye gidiyorum... Okul , vize , final derken tam veremedim kendimi derslere şimdi baştan aldım...
Destek olalım birbirimize , ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(Amin...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?