2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

o konuyu blyrm sunu az daha calisim derken sarteller atmis durumda :-D snv hayatmla aramda cok uzun yillr olmynca sklio insan ders calismaktn kaldgm yeri unutnca deliye dnyrm duzen lazm bana :-(

hmmm..valla ben bilsem de bilmesemde konuya bir bakıyorum çünkü biliyorum diyipde hata yapma olasılığım olduğu için

Umarim biter,ben ilk konulardan basladim yariladim hatta önemli yerleri yazıyorum tarih i özet cikariyorum siz nazil calisiyorsunuz konu olarak nerdesiniz

bende ilk konudan başladım şuan tarih yazıyorum özet değil her noktasını en azından her zaman elimin altında 5-6 kitabın karması olacak her ayrıntıyı yazıyorum direk okuyacam eylülde baştan derteri benim kanuniyi bitirmem 1,5 günümü almiştı eksik olmasın diye

Allah kolaylık versin gün gün yazmaya devam edelim....

Tarihte ne kadar kitap bitirsek de lisanslara yaptıkları gibi yaparlarsa yaş iş. Tarihin pusulasına da çalışın. Tarihle ilgili eser-yazar onlara göz gezdirin..
Matematik olmazsa olmazı sınavın. Eğer mat yoksa sözelleri fullemek demek..

evet tarihten en ufak nokta bile soru olabiliyor umulmadık sorular çıkılabiliyor

Bende varım

Kızlar eylül ayından beri dersaneye gidiyorum... Okul , vize , final derken tam veremedim kendimi derslere şimdi baştan aldım...
Destek olalım birbirimize , ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(Amin...)

Son düzenleme:

Hoşgeldiniz :) bizlerde en baştan başladik Allah kolaylık versin..

hoşgeldin cnm
kızlar ben bugün osmanlıyı dağıtıyorum siz nerelerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…