2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

hoşgeldin cnm
kızlar ben bugün osmanlıyı dağıtıyorum siz nerelerdesiniz
Hoşbuldum canım
Bende tarihte dış politika ,matematik karışım problemleri , vatandaşlık uluslararsı kuruluşlara devam edeceğim canım nasipse... Birde Türkçe paragraf sorularına devam etmem lazım

Kızlar Selam,

kpss ye başvuru yapıcam ilk defa.diplomaya gerek var mı neler gerekli anlatabilir misiniz bugün ayın 22 si. geç kaldım ya

Birde kitap olarak ne önerirsiniz ? murat yayınları nasıl acaba? yoksa ihtiyaç mı alayım

Kızlar Selam,

kpss ye başvuru yapıcam ilk defa.diplomaya gerek var mı neler gerekli anlatabilir misiniz bugün ayın 22 si. geç kaldım ya

Merhaba..
Bankaya para yatırdıktan sonra eger ösym nin aday işletim sisteminde kayıtlı fotografın varsa ve egitim durumunda degişiklik yoksa internetten de yapabilirsin...

Ama bunlar yoksa basvuru merkezine gideceksin...
Mesela ben aöften bu sene mezun oldum...diploma notumla kayıt yapmam için basvuru merkezine gittim...orda da normalde nufus cüzdanı ve diplomanın aslı ile fotokopisini istiyorlar.... aslına bakarak fotokopiyide onaylıyorlar...ama benim gittiğim yerde diplomama bile bakmadı sadece mezuniyet tarihimi sordu o kadar...
Uzun oldu kusura bakma umarım yardımcı olmuşumdur kolay gelsin

Merhaba arkadaşlar :)
Biraz geç oldu ama bende varım:)

Hatta acı ama itiraf etmek gerekirse ben daha çalışmaya başlamadım bileee
Okuldu finallerdi yeterki mezun oluyum dedim sonrasında DGS derken KPSS ye anca sıra geldi :)
Hadi hayırlısı bakalım hala şansım var sanırım

Yani şöyle ki lisede ÖSs sınavına girmek için orda resim felan çekilmiştim sonra işte aöfü tercih ettim okuyorum şu anda. kamu yönetimi3/4 sınıfı canım.
diploma şart yani o zaman dimi.

Yani şöyle ki lisede ÖSs sınavına girmek için orda resim felan çekilmiştim sonra işte aöfü tercih ettim okuyorum şu anda. kamu yönetimi3/4 sınıfı canım.
diploma şart yani o zaman dimi.

Yani o resmi çekileli 3 sene mi oldu belki de geçerlilik süresi dolmuş olabilir...
Ösym nin aday işletim sistemlerine tc ve hatırlıyosan şifrenle girip bakabilirsin eger fotografın geçerliyse ordan yaparsın...

Sen şuan okuyorsun zaten ki lise diplomanda kayıtlıdır orda yani diplomaya gerek yok şuan...

Tek değilsin canım bende kaydımı yaptırayım başlıcam inşallah.

Ben aday şifremi başvuru merkezinden alabilir miyim? Şifre bilmiyorum çünkü.

Üniversite okuduğum için sistemde görürler muhtemelen.çok zorlnadım bir kaydımı yaptırcam araştrmadığım yer kalmadı başvuru merkezi telefonu da açmıyor meşgul hep

Tek değilsin canım bende kaydımı yaptırayım başlıcam inşallah.

Hadi hayırlsı olsun hakkımızda :)

Şifreyi başvuru merkezinden alıyorsun ama madem şifreyi alıcaksın kaydını da ordan yap hiç ugraşma başka şeylerle:)
Sen lise olarak mı gireceksin?

Başvuru merkezinden yapılıyor mu biliyorum çok soru sordum cidden bişey bilmiyorum . ve inanılmaz gerginim kayıt olamıcam diye çalışıyorum birde
Evet lise olarak gireceğim.

40tl ücreti yatrdıktan snra başvuru merkezine gidip dekontu alayım resim diplomayı da alıyım ne olur ne olmaz işlemimi hallederler sanırım . Peki normal liselerde yapılabiliyor mu ?

Yaparsın yaa hiç stres yapma çok kolay cidden
Lise olarak gireceksen diplomana bile gerek yok sen her ihtimale karşı götür ama yine de yanında...Resimi de onlar pc kamerası ile orda çekiyorlar seni:)

dedim ya parayı yatırdıysan git bi okula gerisi gayet basit...onlar halleder..

Normalde liselerde de yapıyor ama her lise de yok bulundugun il de ösym nin belirledigi liselere bak istersen
Ayrıca sorabilirsin yardımcı oluyosam ne güzel

3 ve 4 sınıfı bir arada okuyorum önlisans olarak giremem dimi. benim ablamda girecek normal 2 yllık unv.mezun dgs ile aöf okuyorum tek ders sınavına girdi pazar gnü o önlisanstan girebilir dmi.

Tamam ozaman iş çıkışı yatırayım parayı yarın öğle okula gideyim gerisi hallolur çok teşekkr ederim çok yardımcı oldun gerçekten canım

Yalnıs anlamadıysam sen önlisan mezunusun ve dgs ile üniv.desin....O zaman önlisan diplomanla gidip sınava da önlisan olarak girebilirsin...

ablana gelince yalnış bilmiyorsam ön lisans olarak girebilir ama herhangi bi atama durumda diplomayı almış olması lazım...

İnşallah sorunsuz halledersin sen yine de yarın bitirmeye çalış son güne kalması iyi degil :)

Yok canım ben 4 yıllık aöf okuyorum ben liseden gireceğim.

ablam o şekilde dgs ile 4 yıllığa tamamlıyor.

İnşallah bir kaydımı yaptırayım rahatlıcam valla:)

vatandaşlgi nasl calisiyorsunuz

X yayıncılıktan çlışıyrum vede soru çözeceğim nasipse daha çözümlere başlamadım ama

hımmm bayağı ilerlemişsin..
mat nasıl çalışıyorsun?

Canım dersane birikimlerim çoğunluğu bitirdim ben bir çağdaş türk tarihi kaldı eksik olduğum ünitelerin üzerinde duruyorum

Matematik iyi değil benim pek Videodan bakıyrum ve soru çözmeye çalışıyorum :18:

uhibciğimmmm nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…