Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam 2 ay var sınava...
gelin yapabildiğimiz kadar beraber çalışalım birbirimizi gaza getirelim...
bende kursa gidiyorum
matematik den pek bişi anlamıyorum
oda derslerden uzak olmamdan uzun yıllar
youtubeden bi video buldum hocanın analtımıda güzel onuda izlicem ek olarak
size tavsiyem en azından iyi olduğunuz derslere ağırlık vermeniz ben sadece 12 net yapmıştım matematikten.
bende şimdi başvurumu yaptım. ama hiç çalışcak halim ve isteğim yok
merhaba bende 2012 kpssye son 2 ay kala çalışmaya başlamıştım ve sadece geceleri oğlumu uyuttuktan sonra çalışabiliyordum kısmet oldu 3001 den atandım umarım sizde başarılı olursunuz yeterki sistemli gidin ve kendinize güvenin.
dogru diyosunuzda
matematigimde iyiydi benim. onuda es gecmek istemiyorum
kaç puanla hangi kuruma atandınız acaba ?
86.145 ile meb e atandım ilçe milli eğitimde memurum. sıralamam 3.700 dü geçen sene temmuzda atandım.[/QUOTE
Darısı bizlere inşallah :)) Teşekkürler
masAllah Rabbim bize de nasip etsin
86.145 ile meb e atandım ilçe milli eğitimde memurum. sıralamam 3.700 dü geçen sene temmuzda atandım.[/QUOTE
Darısı bizlere inşallah :)) Teşekkürler
rica ederim kolay gelsin sizede gönlünüze göre olur inşallah
tabiki es geçmeyin ama çok vakitte kaybetmeyin diye dedim. en son ablam geçenlerde lisans kpssye girdi iktisat mezunu ancak sözelde o kadar vakit kaybetmişki 2 tane matematik anca işaretleyebilmiş yapamayacağım sorular değildi ama vaktimi kullanamadım dedi dersaneye gittiği halde. ve benimle beraber sınava giren dersaneye giden bir arkadaşımda aynı hatayı yaptı malesef önceliğinizi hangi konularda iyiyseniz ona verim derim. ben dersaneye gitmedim oğlum küçüktü ama 2 ay da olsa çalıştım çok şükür yaşadığım şehire ve ilçeye atandım ki hayal gibi gelirdi.
evet paniklememek ve emin oldugun konulardan başlamak gerek...
ne güzel darısı bizlere inşallah
86.145 ile meb e atandım ilçe milli eğitimde memurum. sıralamam 3.700 dü geçen sene temmuzda atandım.
ilk önce konuları okuyup sonrada test çözdüm ve yargının, yedi iklimin ve tercihin denemelerini almıştım ama çoğunu açamadım bile. benim en çok işime yarayan tercihin konu anlatımlı kitabı oldu. birde kendimce eleme yaptım türkçem iyiydi zaten kitap okumayı da çok severim o yüzden neredeyse denemeler harici hiç paragraf çözmedim, noktalama işaretleri ve anlatım bozukluklarına vs baktım. tarihide severdim ama vakit buldukça tekrar ettim ve test çözdüm. vatandaşlık ve coğrafyada aynı şekilde son bir ayda günde bir deneme mutlaka çözmeye çalıştım. matematikten 12 netim vardı toplamdada 16 soru yaptım diye hatırlıyorum. şuda var mutlaka isteyin rabbim kapıları açıyor ve kendinizi çok kasmayın ben olursa olur olmazsa da vardır bunda bir hayır diye düşündüm ki çevremde dersaneye gidip sen asla kazanamazsın keşke hızlandırılmış kurslara gitseydin diyenlerde oldu herkese kapadım kulaklarımı. ve bana öyle diyenler hala dersaneye gidiyorlar.Çok iyi puan almışsın. 2 ay kala nasıl çalıştın sadece test usulü deneme çözerek mi yoksa konulara da çalıştın mı ve yetiştirebildin mi sınava kadar?