- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi Safransari
-
- #3.001
canım benim sınavım ne iyiydi ne de kötü...Çok güzel arkadaşlıklar edindik
sınav stresımızı azallattık
destek olan herkese bende çok teşekkür ediyorum.
bizde dün alışverişe çıktık eşimle
akşam yemeğe davetliydık, günler cabuk geçse de bizde önümüze baksak sonuca göre
devrim senin sınav nasıl geçti?
maraşa mı hataya mı gidiyordunuz canım
benım telın ınternet tarayıcısında vırus var
kk ya giremıyorum eşimden arada giriyorum canım ondan bıraz yazamadım
teşekkür ederiz adilemir abla
bundan sonra hayırlısı artık beklememedeyiz
ama bayram 5i 8i arası resmi tatilde açıklanırmıki
Aynen canm benmde evim tertemiz yemegim var bütün gun skldm bile valla sonuclar aciklanana kadar eşim iş bakma dedi bende sonuçları bekliyorm hayirlisi artikkpssden sonra 1 gün bu kadar uzun muymuş demeye başladım. kızımla ilgilenebiliyorum evim artık derli toplu. yemeğim var fazladan fazladan... meğer dersler ne kadar çok vaktimi alıyormuş.
bir kaç yere iş başvurusu yaptım. sonuçlar açıklansa da önümüzü görebilsek artık...
Ay yok aciklansn ben bu merakla bayrami geciremem herhaldeNe umitsizim ne umitli çok heyecanlıyım ama
İnşallah bayram once açıklanmaz, açıklansa da bakamam herhalde
evet canım 2-3 puan yüksek gelse harika olurkpssden sonra 1 gün bu kadar uzun muymuş demeye başladım. kızımla ilgilenebiliyorum evim artık derli toplu. yemeğim var fazladan fazladan... meğer dersler ne kadar çok vaktimi alıyormuş.
bir kaç yere iş başvurusu yaptım. sonuçlar açıklansa da önümüzü görebilsek artık...
Aynen canm benmde evim tertemiz yemegim var bütün gun skldm bile valla sonuclar aciklanana kadar eşim iş bakma dedi bende sonuçları bekliyorm hayirlisi artik
o kadar çabuk açıklanır mı ki canımcım..öyle ise çok iyi..Çok güzel arkadaşlıklar edindik
sınav stresımızı azallattık
destek olan herkese bende çok teşekkür ediyorum.
bizde dün alışverişe çıktık eşimle
akşam yemeğe davetliydık, günler cabuk geçse de bizde önümüze baksak sonuca göre
devrim senin sınav nasıl geçti?
maraşa mı hataya mı gidiyordunuz canım
benım telın ınternet tarayıcısında vırus var
kk ya giremıyorum eşimden arada giriyorum canım ondan bıraz yazamadım
teşekkür ederiz adilemir abla
bundan sonra hayırlısı artık beklememedeyiz
ama bayram 5i 8i arası resmi tatilde açıklanırmıki
5 günde açıklayamazlar canım sonuçta hem önlisanslar var hem liseler. Lisansların ki bile 2 haftada açıklandıAy yok aciklansn ben bu merakla bayrami geciremem herhalde
Evet canm ya biz baya beklicez anlasilan5 günde açıklayamazlar canım sonuçta hem önlisanslar var hem liseler. Lisansların ki bile 2 haftada açıklandı
Iyi yolculuklar canim iyi tatillerHayirlisi olsun kizlar güzel bir zamanda aciklansin da tatilimiz bayramimiz ziyan olmasin
Bizde bu gece yola cikiyoruz.iyi bayramlar hoscakalin
:)
sanki biz 2012 de 1 aya yakın beklemiştik..bana mı çok uzun gelmişti acaba.Evet canm ya biz baya beklicez anlasilan
iyi yolculuklar , hayırlı bayramlar şimdidenHayirlisi olsun kizlar güzel bir zamanda aciklansin da tatilimiz bayramimiz ziyan olmasin
evett bende öyle duydum galiba 30 gun sonra açıklanmışiyi yolculuklar , hayırlı bayramlar şimdiden
İyi yolculuklar canimHayirlisi olsun kizlar güzel bir zamanda aciklansin da tatilimiz bayramimiz ziyan olmasin
evett bende öyle duydum galiba 30 gun sonra açıklanmışinşallah erken açıklanır
Ben hazirlik boyunca kitap okumayi hic birakmamistimsafransarı geçmiş olsun. dikkat et kendine. temizlik beklesin sen yorma kendini.
poliseşi kitabını bende merak ettim :) bende iskender pala mihmandar'a başladım. özlemişim kitap okumayı.
cuma günü memlekete gidiyorum nihayet. 1 yıldır gitmemiştim çok mutluyum.
Iyi yolculuklar canim herkes biyere gidiyor yahu:) ben evimde keyif yapmayı özlemişim valla hic evden cikasm yok :)safransarı geçmiş olsun. dikkat et kendine. temizlik beklesin sen yorma kendini.
poliseşi kitabını bende merak ettim :) bende iskender pala mihmandar'a başladım. özlemişim kitap okumayı.
cuma günü memlekete gidiyorum nihayet. 1 yıldır gitmemiştim çok mutluyum.
Ben hiç kitap okuyamadm canm nerde guzel kitap alip okumak istesem esim sinavdan snra okursn dedi baya oldu yani :)İyi yolculuklar canim
Allaha emanet olun
Ben hazirlik boyunca kitap okumayi hic birakmamistim
Yatmadan önce en az yarim saat okuma aliskanligim.var
Ama kitaplarim bitti yeni alacagim
Ayse kulim
İskender pala
Ahmet umitin tüm kitapları var nerdeyse son kitaplarini okumadim sadece
Onlari alip keyifle okuyacagim.
Devrim iyi tatiller sanada
Bende bayramin 3. Günü memlekete
Bayramdan 2 gün sonra da erzuruma ablamin doğumuna gidecem :)
Canim inan bende evde tembelce vakit geçirmeyi özledimIyi yolculuklar canim herkes biyere gidiyor yahu:) ben evimde keyif yapmayı özlemişim valla hic evden cikasm yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?