- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
- 133
- Konu Sahibi Safransari
- #3.041
hiç memnun degılım paunımdan off offf 76,98103 almışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahima sukurler olsun 87 puan almisim kizlar
Basari siram 2300 perde
İnşallah ilk atamada arabirim
Allahima sukurler olsun 87 puan almisim kizlar
Basari siram 2300 perde
İnşallah ilk atamada arabirim
Çok sağol canimCok.sevindim.canimmm Allah gonlune.gore versin bak.melegin sana ugurlu geldi:) kasimda atanamazsan bile temmuzda garanti gidersin ztn temmuzda kontejan daha.cok oluyor sen.es durumu olabilmek icin uni belediye ve kitleri.eleyeceksin o yüzden kasim belki olmaz.ama.cok.kontejan olursa gidersin tekrardan hayirli ugurlu.olsun
Kuzum senin bolum neydi ki ????85 aldım :S nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. hayatımda çalışmadığım kadar çalıştım. bi 86-87 ye çıkamadım. hep sınırdayım hep kıl payı kaçırıyorum. bıktım artık!
Canim allahtan umut kesilmez.benım bölumde puanlar 74 de kadar düştü puanım bana açılacak kadroya göre yetebilir ama ben mülakatlı alımlara gırmek ıstedıgım ıcın bıraz daha yuksek olsaydı daha ıyı olurdu dıyorm tabı torpılım yok kızlar torpılım olsa bu puanla bıle atanırım ama torpıl olmadıgı ıcın yuksek puan alsam bıle atanma şansım malesef yuksek degıl
Kuzum senin bolum neydi ki ????
3001'den tercih yapıyorum hep, bölümden atama yok. bundan önce bile 85'ler 3. ve 4. atamadaydı artık çok az alacaklar herhalde son atamada bile en fazla 86'ya düşer 3001
aynen ya ne kadar calısırsam calısayım yukselemiyorum niye böyle oluyor nerde hata yapıyoruz, ilk girişte son bir aylık çalışmayla 86 alan nasıl alıyor ya!85 aldım :S nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. hayatımda çalışmadığım kadar çalıştım. bi 86-87 ye çıkamadım. hep sınırdayım hep kıl payı kaçırıyorum. bıktım artık!
maşallah kızlar puanlarınız çok iyi.
benim 82,6
tam sınırdayım. her şey açılacak kadrolara bağlı
benım bölumde puanlar 74 de kadar düştü puanım bana açılacak kadroya göre yetebilir ama ben mülakatlı alımlara gırmek ıstedıgım ıcın bıraz daha yuksek olsaydı daha ıyı olurdu dıyorm tabı torpılım yok kızlar torpılım olsa bu puanla bıle atanırım ama torpıl olmadıgı ıcın yuksek puan alsam bıle atanma şansım malesef yuksek degıl