- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi Safransari
-
- #2.941
Yok valla bir soru dahi kaçırmak istemiyorm ama hala tarihten istedgim verjmi alamadm cok yanlisim cikiyor cok tesekkur ederim canm insallah hepimizin sinavi iyi geçer sanada basarilar :)
Benimde düşük ama bu hafta hep tekrarla gecirdim ondan galiba genel kültürde yükseliş var halada tekrar yapiyorm bozma moralini şöyle bir goz gezdir konularikızlar çok kötüyüm ağlayasım var denemelerim berbat niye yapamıyorum bilmiyorum birde hastayım gribim boğazım kötü doktora gitmiştim hala geçmedi zaten çok kötü hissediyorum kendimi 1 sene boşuna gitmiş gibi bir de hastalık çıktı. Nolursunuz dua edin bana
Canim yarin güncel oku sadecemerhabalar kızlar,
son 1 günümüz kaldı. buraya son yazdığımdan beri hiç çalışmadım. günde 1 deneme çözdüm bazen çözmedim.
o kadar emek verdiniz. sizlerden çok ümitliyim.dualarımda sizde varsınız. gerçekten...
Allah yardımcımız olsun.
Canim benimde 2 haftadir Denemelerim çok düştükızlar çok kötüyüm ağlayasım var denemelerim berbat niye yapamıyorum bilmiyorum birde hastayım gribim boğazım kötü doktora gitmiştim hala geçmedi zaten çok kötü hissediyorum kendimi 1 sene boşuna gitmiş gibi bir de hastalık çıktı. Nolursunuz dua edin bana
canım bol bol kavun tüketmeye çalış. bende yataklara düştüm resmen direncim sıfıra inmiş öyle dedi dr. yiyebildiğim kadar kavun yedim bir günde ayağa dikti. vitamine ihtiyaç var. nacizane tavsiyem..kızlar çok kötüyüm ağlayasım var denemelerim berbat niye yapamıyorum bilmiyorum birde hastayım gribim boğazım kötü doktora gitmiştim hala geçmedi zaten çok kötü hissediyorum kendimi 1 sene boşuna gitmiş gibi bir de hastalık çıktı. Nolursunuz dua edin bana
Canm valla bende hala bakiyorm derslere gündüz turkcede dil bilgisine baktm cografyada bolgelere madenlere smdide tarih tekrari yapiyorm ins iyi puanlar alirizinanır mısınız hala göz ucuyla tarihi tekrar ediyorum :) yada vaz mı geçsem :)
Canm valla bende hala bakiyorm derslere gündüz turkcede dil bilgisine baktm cografyada bolgelere madenlere smdide tarih tekrari yapiyorm ins iyi puanlar aliriz
Evet canm ya bi günüm dha var ama heycanda cok yarin girmem belki foruma siz sinavla ilgili yazisicaksnz ya ben daha cok heycanlanirim of allahim yüzümüzü kara cikarmasninşallah canım benim inşallah :) çok dua ediyorum Allaha kaldı hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım iyi ya sen bizden bir gün fazla çalışacan haha :)
ettim canım hepınıze ettm ama yazmayı unutmusum ama dua ettım yanıyarın girecek şekerlere başarılar dilerim rabbim bizi hayal kırıklığına uğratmasn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?