kolay gelsin.....yahuuu bu çağdaşın biteceği yokk5 konu var toplamada 3 soru çıkacak yahu bu yapılacak iş miiii yaaaaaaaaaa
neyse ben devam edim kolay gelsin kuzularrrrrr
arkadaşlar merhaba
size bişey danışmak istiyorum.2012 uzman kariyerin denemesi var elimde...
kaliteli sorular geçmiş yıllarda çözmüştüm.memnun kaldım.
2014ün uzman kariyerin denemesini almayı düşünüyorum.
sizce 2012 de ki soruların aynısı mıdır...
kararsız kaldım...
yakınımdaki kitapçıda yok o nedenle inceleyemedim de
tecrübe eden var mı...
allah kolaylık versin kuzumbende çağdaştayımm:2: bende 1 mayısta tekrarara geçecem 1 hazirandan sonra denmelere başlayacam planım öyle şimdilikk
ya hangi ayda başladın çalşmaya bilmiyorum ama kaçncı tekrar ve hangi ayda başladığını yazabilir misin cnm?
ben tekrar yapnca vakt çok gidiyor yapmazsam içime sinmiyor aynen
nasıl bir yol izlemeliyim mesela bir günü anlatabilir misin?
bir de hangi derslerden tekrar yapıyorsun cnm?
Kasimda basladm cnm..sanirm 3. tekrarm ama emin deglm:)eğer ilk tekrarnsa sadece soru çözerek tekrar yapman saglikli olmaz öğrenmeyi tam gerçekleştiremezsin sana tavsiyem özet kitap ya da videolardan tekrar ini yap sonra soru cozumune gec.
iyi çalışmalarrrkuzucuklarrr bügün sınav yaptım 70 nettt çok çalışmam gerek çokkk ama okadar sıkıldım kii anlatılmazzz yaşanır cinstennn :2:
iyi çalışmalarrrkuzucuklarrr bügün sınav yaptım 70 nettt çok çalışmam gerek çokkk ama okadar sıkıldım kii anlatılmazzz yaşanır cinstennn :2:
aşağı yukarı 75 puan canımm70 net kaç puan yapıyo cnm çünkü değişiyo yani gk den ya da gy den hangisinden iyi çıkarttığına bağlı oluyo sanırım değil mi?
soğolasın canım yenisin herhalde aramıza hoşgeldinnkolay gelsin.....
Aynen kuzum bende çok skldm devamlı kendimi motive etmeye calisiyorm..Az kaldi bebegm biraz daha skalim disimizi yoksa o kadar emegmz heba olur...
hayır canımm 2014 al bence çünkü konular hep değişti br kere ordan düşün yaniii 2012 de mantık yoktu konu içerikleri değişti ondan dolayı 2014 al canımmarkadaşlar merhaba
size bişey danışmak istiyorum.2012 uzman kariyerin denemesi var elimde...
kaliteli sorular geçmiş yıllarda çözmüştüm.memnun kaldım.
2014ün uzman kariyerin denemesini almayı düşünüyorum.
sizce 2012 de ki soruların aynısı mıdır...
kararsız kaldım...
yakınımdaki kitapçıda yok o nedenle inceleyemedim de
tecrübe eden var mı...
Evet cnm bende katiliyorum 2014 de yeni konular var. Duobakcim sen 5000 sorulu bi soru bankasimi tavsiye etmistin kuzum oyle aklimda kalmista bugun disari cikacaz cikmisken aliyimhayır canımm 2014 al bence çünkü konular hep değişti br kere ordan düşün yaniii 2012 de mantık yoktu konu içerikleri değişti ondan dolayı 2014 al canımm
sanada kuzucummm kolay gelsinnnMrb kizlar
Elifim gecmis olsun kuzum birakma sakin kendini butun bosluklari degerlendir
Kizlar cagdasla mantiklar kaldi tekrara dondum butun zorluklarla. Ihtiyac yayinlarinin dejavu soru bankalarini alan varmi cozumlu hosuma gitti baslsmadim daha ama bitek tarih yoktu kitaoci tarih gelmedi dedi ama elinde olan varmi
Neyse yavrular allah emeklerimizi bos cikarmasin zihin acikligi versin
pegem 5000 soru bankası bebeğimmm çok güzel soruları varrr tavsiye ederimEvet cnm bende katiliyorum 2014 de yeni konular var. Duobakcim sen 5000 sorulu bi soru bankasimi tavsiye etmistin kuzum oyle aklimda kalmista bugun disari cikacaz cikmisken aliyimHTML:
Mrb canm uzun suredir yazmadim ama okudum hep derse agirlik verdim oglumun psikoloji bozuldu 18 aylikken bezden cikarttigim cocuk altina isiyo hepesim hic yardimci olmuyo ilgilenemiyo cocukla hersey benim ustumde bide agresiv yapisi var cok bunaldim kalbim sikisiyo bugun kardiyolojiye gidecem dersi biraksam olmaz bugune kadar emek verdim bide calismam lazim cok zor durumdayim kusura bakmayin icinizi karartim ama iste boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?